luni, 14 mai 2012

Lancôme GENIFIQUE Youth Activator

Am primit in seara asta o mostra de 7 ml de Genigique Youth Activator de la Lancome si vad ca pe net scrie numai de bine despre el. Sper sa-mi ajunga si mie cat sa-mi pot face o parere!
Pe www.sigina.ro am gasit o descriere interesanta a ingredientelor principale si am preluat-o si eu:

"Ingredientele care contează par să fie argireline sau acetil hexapeptida-3 (ingredint ce lucrează la nivel molecular în relaxarea mușchilor feței, ceea ce duce la mai puține riduri), palmitoil oligopeptida (cu rol în stimularea sintezei de colagen și acid hialuronic în profunzimea pielii – mai mult colagen înseamnă o piele mai tânără), palmitatul de retinil (unul cunoscut în combaterea ridurilor, similar cu tretinoina – ambii derivați ai vitaminei A – ce crește rata receptivității pielii și dă și o creștere temporară în colagen, astfel determinând o înfățișare mai tânără) ".


L-a folosit cineva?

anda spunea...

Of...deci daca si crema asta scumpa e cu alcool denaturat si inca printre primele ingrediente :((

Zuzele spunea...

@ Anda, daaaaaaaa, asta am observat si eu!:( Din discutiile noastre am retinut fix chestia cu alcoolul si am fost dezamagita cand l-am regasit printre ingrediente!

sigina spunea...

e foarte ok, dar nu pentru tenul tanar, fara riduri, care nu are nevoie de asa ceva. Este folositor insa si dupa 25 de ani, dimineata, dupa o noapte mai.. alba, sa revitalizeze tenul. Cel putin asa am observat. Cat despre ingrediente: circula tot felul de povesti, unele adevarate altele mai putin, eu tind sa cred ca Lancome isi permite experti de prima mana in laboratoarele sale. Dar, desigur, e bine sa le mai rotim si cu produse naturale.

Zuzele spunea...

@ Sigina, am 30 de ani, deci cred ca mi se adreseaza si mie minunatia asta :)

Vasile spunea...

De ce sa ai nevoie de tot felul de creme la 30 de ani?Ai cumva o mostenire genetica mai ridata?Fetelor,mai lasati pielea sa respire!Cea mai sanatoasa substanta este apa pura.Poate vi se pare ridicol ce zic ,dar asta e adevarul chimic demonstrat.Dimineata va spalati cu apa ,la pranz cu apa si seara cu apa.Asa ar trebui.Dar,... nu!voi dimineata va dati cu o crema .de zi ,iar seara cu o crema de noapte,ca asa e la moda(a la grande maison parisienne). Cremele cu adaos de colagen sunt bune , dar......

Zuzele spunea...

@ Vasile, termina cu apa ta :)))) Cum naiba apa e cea mai buna? Care apa? Poate apa de la izvor, nu apa noastra de la robinet plina de clor. Sau poate te referi la apa plata din sticla, dar si apa asta e buna sa-ti cureti fata poate daca locuiesti intr-o poienita din Elvetia, impreuna cu Heidi, fetita muntilor:)) Dar intr-un oras super murdar, poluat si plin de praf, apa nu este suficienta sa-ti cureti pielea. Si unde mai pui ca noi, fetele, ne si machiem. Nu poti sa dai fondul de ten la o parte doar cu apa :)
Nu am o mostenire genetica mai ridata, dar imi place sa tind spre perfectiune :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search