sâmbătă, 12 mai 2012

Youth Time de la Guinot, fondul de ten care intinereste

Fondul de ten tratament Youth Time de la Guinot combate semnele imbatranirii, reda tenului stralucirea naturala si refe trasaturile faciale. Gratie pigmentilor minerali care difuzeaza uniform lumina, efectele umbrelor din riduri sunt minimizate, iar suprafata pielii pare mai luminoasa si mai neteda.  

Ridurile de pe frunte, cele din jurul ochilor si liniile de expresie sunt cele care ies in evident cel mai mult. De-a lungul timpului, pielea isi pierde din elasticitate, iar suprafata acesteia este brazdata de linii si riduri fine. Acestea nu sunt cauzate numai de imbatranire, ci si de oboseala.
Youth Time contine pigmenti minerali care difuzeaza uniform lumina pentru a minimiza efectele umbrelor din riduri, iluminand suprafata pielii. 

Textura acestui produs fost creata special pentru a umple ridurile, in timp ce netezeste suprafata pielii. In plus, contine Fillere Sferice cu Acid Hyaluronic deshidratat, care penetreaza in piele instant. Imediat ce ajung in riduri, ele se rehidrateaza absorbind apa din celule. Aceasta absorbtie le permite sferelor sa se rotunjeasca si sa umple ridurile in timp ce hidrateaza intens pielea. O intreaga tehnologie sta la baza acestui produs :)

Extractul de Ceai Verde din compozitie are proprietati anti-imbatranire, extractul din semintele de Alantaria Esculenta au proprietati anti-elastaza si anti-colagenoza, in timp ce Vitamina E este un agent anioxidant eficient impotriva radicalilor liberi. Aceste ingrediente protejeaza pielea de efectele nocive ale radiatiilor UV, o cauza primara a imbatranirii pielii.


Produsul este disponibil in 3 nuante naturale adaptate diferitelor pigmente ale pielii. Eu o am pe cea mai inchisa, numarul 3, perfecta pentru culoarea pielii mele de acum, insa ceea ce-mi place cel mai mult la acest fond de ten este ca se adapteaza mai multor nuante de piele. L-am folosit si acum o luna cand nu eram deloc bronzata si nu s-a vazut vreo diferenta intre fata si decolteu, cateva bobite distribuite pe ici, pe colo, in zonele esentiale, adica pometi, nas, frunte si barbie, fiind suficiente pentru un machiaj reusit. 

Nu are o textura lichida, ci una cremoasa, ca o spuma foarte fina de ciocolata si trebuie sa recunosc ca acum imi place chiar foarte mult, desi initial nu eram foarte incantata pentru ca aveam impresia ca nu imi acopera imperfectiunile. Si mi se parea ca imi lasa pielea sa luceasca, dar cu putina rabdare am observat ca dupa cateva minute tenul arata foarte bine, matifiat si bine hidratat si, da, pielea chiar pare mai luminoasa si mai intinsa!

L-am folosit chiar si la mare, pe canicula, si mi-a placut foarte foarte mult! L-am si pozat pentru voi :-)
Pana si fondurile de ten special create pentru tenul gras pe care le-am folosit de-a lungul timpului nu s-au comportat atat de bine la temperaturi ridicate, iar cele foarte matifiante dadeau impresia de masca si aratau nenatural in lumina soarelui!
Costa 295 de lei si poate fi cumparat din reteaua magazinelor Topline - adresa AICI


claudia_mami spunea...

oauu pretul este cam mare ,sigur nai gresit tu vreo cifra ?

Zuzele spunea...

@ Din pacate, nu, Claudia!:))) Atat costa :P

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search