marți, 5 iunie 2012

Am intrat in programul SOS Silueta !


Vine vara, bine-mi pare / Are mama o fetita grasuta, dar nu foarte tare :)))

Am luat-o razna cu versurile, e clar! :P

Sambata am trait un moment de panica: m-am probat cu o pereche de pantaloni care vara trecuta imi erau larguti, iar acum.... imi sunt ficsi, spre neincapatori!!!! Nu stiu cum s-a intamplat una ca asta...De fapt, cred ca stiu: multe ceaiuri cu multa miere in fiecare zi, paine, ciorba la 11 noaptea si pui la ceaun dupa reteta concubinului (aflat si acum pe foc) care, pur si simplu, NU poate fi refuzat!!! Nici sport n-am mai facut in ultimul timp, nici orele corecte de masa nu au mai fost respectate... Mai sunt si un Taur gurmand... :)
Mai iau si destul de multe suplimente alimentare in fiecare zi, momentan doar antioxidanti (extract de samburi de struguri) de la Rotta Natura si Dermofan (germeni de grau) de la Herbavita.
Nu spun ca nu pot dormi noaptea de grija siluetei, insa cred ca este de bun simt sa iau masuri. Daca te ingrasi cinci kilograme si iti spui ca merge si asa, ajungi la +10 cat ai clipi si, in loc sa schimbi masura hainelor, mai bine incepi cu putina dieta, putin sport, ceva suplimente alimentare din plante care sa-ti mai ia din pofta de mancare si sa topeasca si din grasimea care nu se vede (colesterol) si din cea care se vede, colaceii din jurul taliei si pernutele de pe coapse.
Diete n-am mai tinut de...zece ani? Da, cred ca zece ani si chiar mai mult. Nu mai pot si nici nu am avut nevoie pentru ca in urma nu cu mult timp am avut chiar si 42-43 kg la cei 160 de centimentri ai mei (hai 159, sa fiu mai corecta:P) Dar...acum am 50 kg si nu ma simt tocmai bine.
Prin liceu urmam o dieta cu otet de mere: 3 linguri de otet de mere intr-un pahar cu apa baut inainte de masa, de trei ori pe zi. Este foarte bun si in salate sau la clatit parul pentru ca il face lucios si intareste radacina. Otetul de mere este foarte bogat in enzime si subtante minerale care modifica metabolismul, reduc pofta de mancare si ajuta la arderea grasimilor.
Deoarece contine minerale vitale intaririi organismului, cum ar fi potasiul, calciul, magneziul, fosforul, sodiul si fierul, trateaza numeroase afectiuni ale sistemului digestiv si circulator.


Nu prea am timp si nici foarte mare chef sa stau cu sticluta de otet de mere dupa mine la serviciu, asa ca am cautat o varianta ajutatoare si am gasit: capsule cu otet de mere, tot de la Rotta Natura, firma mea preferata, impreuna cu Hofigal, de suplimente alimentare. Ambele sunt companii romanesti care imi inspira foarte mare incredere. Sustin economia Romaniei, ce pot sa zic :) 
Capsulele acestea contin concentrat de otet de mere si nici nu creeaza neplaceri digestive, fiind recomandate chiar daca aveti gastrita sau forme mai grave de boli de stomac. SOS Silueta se cheama gama pe care specialistii de la Rotta Natura au creat-o pentru persoanele care vor sa slabeasca sanatos.

Eu am SOS Silueta cu otet de mere (pastilutele negre) si SOS Silueta CLA (acid linoleic conjugat) care actioneaza in doua directii: pe de o parte asupra celulelor grase , inhiband absorbtia grasimilor in organism, iar pe de alta asupra celulelor musculare ce folosesc grasimile ca sursa de energie. Astfel, masa musculara creste, ceea ce duce la diminuarea stratului adipos si la accelerarea metabolismului.

Exista si un site dedicat acestor produse, www.sos-silueta.ro, unde puteti afla toate informatiile de care aveti nevoie, in caz ca va tenteaza si pe voi o cura cu capsule cu otet de mere.

Produsul cu otet de mere conține peste 90 de compuși activi, incluzând minerale(calciu, cupru, fier, fosfor, magneziu, mangan, potasiu, sodiu), vitamine(A, B1,B2, B6, C, E, P) enzime, amino-acizi, dar și fibre, sub forma pectinei din măr.
CLA înseamnă acid linoleic conjugat. Pe acest acid gras esențial l-ai găsi în mod normal, în cantități insuficiente pentru rezultate, în carnea de vită și lactate, iar SOS Silueta îl aduce din extractul de șofrănel, o sursă vegetală foarte bogata de acid linoleic conjugat.


Nu are rost sa scriu aici un intreg pomelnic referitor la ingredientele celor doua produse si cum anume actioneaza asupra siluetei pentru ca pe site-ul www.sos-silueta.ro se afla toate aceste informatii. Ah, si tot de aici se si pot comanda aceste suplimente, daca nu aveti drum pe la farmacie sau magazinele naturiste.


Eu am 2 cutii a cate 90 de capsule, deci doua luni de tratament, in total. O cutie cu 90 de capsule SOS Silueta CLA comandata de pe site-ul lor vine insotita de un cadou, un mic BMI.
Indicele de masă corporală (IMC) sau Body Mass Index (BMI) este un indicator oficial de calculare a greutăţii ideale pentru o viaţă sănătoasă. El te ajută să afli dacă trebuie să slăbeşti, să te menţii, sau să te îngraşi. 
Mie mi-a iesit ca ma incadrez in parametri normali, dar eu nu ma simt bine asa cum sunt acum si ma incapatanez sa urmez cura cu otet de mere incapsulat!

Voi reveni cu impresii la finalul curei sa va spun cum si cat am scapat de colacei:)
Tineti-mi pumnii!

PS: este ora 23.28 si tocmai am mancat o bucatica de piept de pui atat de buuuun, gatit de concu' la ceaun, cu mult usturoi si busuioc (nu dupa reteta lui Gordon Ramsey, ci a lui, proprie si personala :p). Dar, de maine, gata! Dieta + suplimentele SOS Silueta si peste doua luni sunt o diva de revista :P

Andra spunea...

Firma se numeste Rotta Natura :P Asteptam impresii dupa aceasta dieta:)

S.S spunea...

Succes>:d<.Trebuie doar sa ai ambitie.Asta incerc si eu,decat ca nu folosesc aceasi metode.
:*

LazyCat spunea...

:)) Si eu sunt o gurmanda,dar nu am mai tinut un regim de ceva timp.Ultima oara,chiar am incercat SOS silueta,dar decat o luna si in aceea luna nu am vazut (din pacate) nici o schimbare.Sper ca tie sa iti priasca.

silvia spunea...

Hey, din cate stiu eu puiul nu ingrasa, ba chiar e recomandat in diete. Eu zic sa ai grija, ca e foarte usor sa ajungi mai slaba decat vrei si de aici apar si problemele de sanatate. Poate ne anunti si pe noi cum merge tratamentul. :)

Alexandra G. spunea...

hmm... eu am 159cm si 50 de kg, dar sunt f ok... nu pot slabi mai mult de atat pentru ca fac sport zilnic, dar e bine ca sta carnea frumos pe oase :))) si daca te plangi la 50 kg, nu vrei sa ajungi la 63 ca mine in 2009 :|

coco spunea...

succes...greu tare !!!

Anonim spunea...

Rotto Natura da, sunt foarte multumita de ele! Hofigal,mai putin! Unele magazine naturiste pe care le stiu nici nu le mai comanda produsele!Spirulina si complexele lor cu Coenzima Q 10, etc., nu prea au efect! Cred ca de vina e concentratia mica de substanta!Eu personal am vrut sa merg la o farmacie sa imi cantareasca o capsula, sa vad daca are exact cantitatea de pe ambalaj.Am aflat ca nu sunt singura, ca si farmacisteleau facut a celasi lucru cu unele capsule!Pentru mine, Hofigalul e mai multa reclama la produse vechi si cu ambalaje urate!
Au aparut pe piata firme romanesti mult mai serioase, dupa parerea mea!
Paaa, ma duc pe site-ul de care spui, nu ca as avea nevoie!!!Deeeloooccc!
R.

Zuzele spunea...

@ Andra, da, e Rotta Natura, dar eu tot timpul am citit numai Rotto :)))) Merci pentru atentionare!

@ R., iti dai seama ca pe etichete sunt multe vorbe goale si nu avem cum sa verificam noi daca in capsule se afla exact continutul pe care il cumparam :( Mie imi placea/place Hofigal pentru ca mi se par naturale si mi-a spus cineva care a fost in vizita la fabrica Hofigal ca totul este foarte profi si bio, au culturi intregi cu plante medicinale pe care le folosesc in suplimente.. etc.. Pup

@ Alexandra G, depinde de conformatie :) Tu ai 50, dar zici ca faci sport, deci ai muschi si muschii stiu eu ca sunt mai grei decat slaninuta :) Si mie imi zice lumea ca arat ok, dar parca as vrea sa dau jos vreo 4 kg sa ma simt eu mai bine :)

@ Silvia, puiul poate ca nu ingrasa daca gatesti pe gratar un piept, eventual si daca il mananci la ore rezonabile :) Dar daca mananci pui inabusit cu condimente, usturoi si alte minuni + muraturi, la 11 noaptea, cam greu cu slabitul :))))

@ Lazy Cat, speranta moare ultima:))

@ S.S., multumesc pentru incurajari! Ce metode folosesti?:)

Anonim spunea...

Iti tin pumnii!!! Stiu ca poti, ca etsi tare ambitioasa, ca orice taur :)
Paco

Vasile spunea...

nu mai stiu unde am citit regula greutatii ideale:la barbati-egal cu inaltimea minus 1 metru.La femei- egal cu inaltimea minus 1 metru si apoi cifra se reduce cu 10%-adica daca ai 1,59metri=59-5,9=53,1 kg.greutatea ta ideala.Dupa orele la care mananci consistent parca ai lucra in schimbul 3!La furnale!Daca vrei o greutate constanta aplica regula: cate calorii mananci atatea sa arzi pe zi.
Utilizarea otetului de mere la slabire este o metoda naturista f veche.De pe vremea bunicii.Si este o metoda eficienta,dar sa nu devina o obisnuita zilnica.Atentie la produsele falsificate.Eu am cumparat otet de mere made in Ro si altul made in France(reteauaCarrefour).E o mare diferenta de gust si culoare.La anliza chimica nu le-am dus ca ...nu am bani de asa ceva.

Gisca Mihaela spunea...

Mult succes!!!

Castilia Dobra spunea...

cat ai slabit pana acum?

Anonim spunea...

buna,am luat de 3ori pe zi sos otet de mere,si dupa o luna nici un rezultat,am facut si sport.oare daca mai incerc o luna,am sanse?am mare nevoie sa slabesc,am 78kg la 165.

alicexte spunea...

buna, am inceput sa iau si eu sos otet de mere...am luat 3 zile doar 1 pastila/zi, iar de astazi am decis sa iau cate 2/zi....eu nu ma consider grasa...am 1,58 si am 56 kg........dar nu ma simt deloc bine in pielea mea!!!eu acum 1 an aveam 42-45 kg , eram un pic cam slaba...dar asa ma simteam bine....acum parca prea mare e burtica mea...picioarele....pfff.....am zis ca daca iau cate 3 pastile/zi poate slabesc prea mult:))pana acum nu vad niciun rezultat,mi-am luat cantar sa vad greutatea zilnica....peste vreo 10 zile o sa scriu din nou...sper sa am rezultate bune

Livia spunea...

@alicext: Si? A avut vreun efect? Vreau si eu sa iau si vreau sa stiu la ce sa ma astept. Multumesc mult, pupici!

Anonim spunea...

Buna..eu am 4 zile de când iau aceste pastile..pana acum nimic..am 1.66 si 58 de kg..as mai dori măcar 3-4 kg sa dau jos..nu cer asa mult..hihi..poate voi avea si eu noroc..

Unknown spunea...

Am intrat in program si eu .. de 2 zile o sa va comunic rezultatele .mentionez ca nu mananc deloc grasimi,dulciuri, produse tip fast food , fac miscare in fiecare zi .. cel putin o statie de masina sa mergeti pe jos .

ad-pop spunea...

Buna.prin 2009 am făcut o cura de sos concentrat de otet 90 zile, bineînțeles combinat cu 1 ora de sport și (mic dejun cereale neîndulcite,prânz o friptura la grătar cu salată,la ora 18 ultima masa,un ceai) drastic știu,dar numai așa ajuți organismul și sos silueta mea sa să ardă grasimile in mod eficient! Rezultat 100% pentru mine 5 kg,am slabit foarte repede datorită sportului,făcut în casă nu la sală,nu am timp și de sala și de copii,fac acasă cu copii miscare :) Succes tuturor

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search