vineri, 22 iunie 2012

Canicula ar fi si mai greu de suportat fara...

  • Deodorantele Dove: Beauty Finish si Natural Touch sunt deodorantele spray pe care le folosesc de aproape o luna si care imi plac mai mult decat credeam vreodata ca imi poate placea un produs antiperspirant! La peste 30 de grade nici fondul de ten, nici rimelul si nici samponul nu mai sunt atat de importante, deodorantul fiind primul produs pe care il folosim dupa dus, inainte de a ne imbraca sau a ne machia si care conteaza, dupa parerea mea, cel mai mult pentru ca daca mirosul de transpiratie se face simtit nu ne mai intereseaza daca avem un machiaj perfect sau o coafura impecabila. Nu ne dorim decat sa ajungem cand mai repede acasa, sub dus si nici vorba de chef de socializare prin oras sau shopping la mall. Eu am acordat tot timpul o atentie sporita antiperspirantelor si pentru mine conteaza extrem de mult sa ma simt curata, placut parfumata, aceasta stare influentandu-mi intreaga zi. Mi s-a intamplat si mie sa renunt la o intalnire in oras sau la orice alta activitate pentru ca deodorantul folosit in acea zi nu reusise sa ma fereasca de transpiratie si a trebuit sa ma duc direct acasa pentru ca o astfel de situatie ma face sa ma simt mica, mica, si mai mica si sa nu-mi doresc decat un dus. 


Ei bine, Dove Natural Touch si Dove Beauty Finish - pentru ca nu ma pot hotari care imi place mai mult- sunt mai mult decat simple deodorante! Sunt produsele care ma ajuta sa ma simt curata, sigura pe mine, care imi fac ziua mai frumoasa si care miros fantastic! Si partea frumoasa este ca acest miros fantastic se pastreaza pana seara tarziu, cand se intampla sa ajung eu acasa de cele mai multe ori, si s-ar pastra si mai mult, insa nu s-a intamplat sa adorm inainte de dus. Perioada cea mai mare de timp in care eu am putut testa aceste doua deodorante Dove a fost de la ora 10.00 la ora 02.00 si nici urma de transpiratie, chiar daca este canicula! Poate daca ar sti acest lucru cat mai multi oameni, n-as mai fi nevoita sa calatoresc in tramvai cu servetelul umed lipit de
nari, in incercarea de a indeparta mirosurile din jur!
  • Apa termala Ivatherm pe care o tin in frigider si care ma racoreste de mai multe ori pe zi. In zilele in care stau acasa, asa cum s-a intamplat astazi, fac muuuulte drumuri pana la frigider si pulverizez apa termala rece pe fata si pe corp. In plus, apa termala Ivatherm este bogata in minerale si oligoelemente indispensabile ( Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg ), are puternice proprietati antiinflamatorii, precum si proprietati cicatrizante si antiradicalare. In aprilie 2009, in cadrul celui de-al 6-lea Simpozion de primavara EADV, Doamna Prof. Dr. Rodica Cosgarea, sefa Clinicii de Dermatologie din Cluj-Napoca, a prezentat studiul sau referitor la efectul de intarziere a imbatranirii celulare, cel mai recent descoperit beneficiu al apei termale Herculane.Concluzia acestor studii farmacologice recomanda apa termala Herculane in dermatologie si dermocosmetologie pentru multiple indicatii: piele sensibila, atopie, eczema, prurit, urticarie, dermatoze inflamatorii, etc.

  • Gelul de dus Floramin de la Complexul Apicol "Veceslav Harnaj" care are  proprietati hranitoare datorita extractului de portocale si uleiului de migdale dulci. Mai contine miere de salcam care revitalizeaza si catifeleaza pielea. Acest gel de dus este bogat in nutrienti si atinoxidanti, iar uleiul de migdale dulci constituie un tratament pentru pielea uscata. Mie imi place foarte mult cum miroase si interpretez aromele drept usor mentolate, picante, citrice si simt o boare de propolis. Gelul are o textura cremoasa, face multa spuma, curata bine pentru ca pielea scartaie dupa dus, nu este deloc uscata, ci catifelata si moale. Ma racoreste instantaneu si as face 20 de dusuri pe zi de dragul lui! Mai exista si variantele Floral, Apidermin si Apidermaliv.

  • Lotiunea micelara Avene ma ajuta la indepartarea machiajului, dar si in locul clasicei spalari cu apa si sapun de la prima ora a diminetii despre care ne spunea doamna diriginta ca este musai sa o respecte zilnic orice elev constiincios. O mai folosesc si pentru decolteu si gat atunci cand ma simt... lipicioasa :-)
  • Lotiunea de corp Dove Go Fresh, mentolatasi hidratanta pe care nu ma feresc sa o aplic dupa dus. Dupa cum stim toate, numai de crema pentru corp nu mai ai chef cand este foarte cald pentru ca unele produse pot ramane pe piele mult si bine si iti dau senzatia ca trebuie sa intri din nou la dus si sa scapi de maglavais. Dove Go Fresh are textura unui gel lejer, racoritor, datorita extractelor de ceai verde, castravete, citrice si mentol.
  • Gelul spumant purifiant Ivapur de la Ivatherm, un iubit mai vechi de-al meu care m-a salvat si vara trecuta de la iritatiile pielii, obisnuite pentru mine in aceasta perioada, din cauza caldurii si transpiratiei. Pur si simplu il iubesc pentru miros, inainte de toate, si mi-as dori sa pot avea un parfum care sa-i semene. De cate ori il folosesc, ma teleporteaza in mijlocul unei paduri de pini si ma relaxeaza extraordinar de bine. In plus, face o spuma foarte fina care curata excelent, imi regleaza productia de sebum, fara a-mi usca pielea si mi-o lasa catifelata si foarte fina. Contine ulei esential de ienupar rosu cu efect antiseptic si antiparazitar, Zincidone , dublu activ, cu actiune antiseboreica prin inhibarea activitatii glandelor sebacee si actiune antibacteriana impotriva celor mai frecventi germeni implicati in etiologia acneei (Propionibacterium acnes, Staphylococcus aureus si Staphylococcus epidermidis).
  • Crema de fata Idealia de la Vichy imi place pentru ca imi hidrateaza pielea fara sa o ingrase si ma pot machia la 2-3 minute dupa aplicarea ei. O tin si pe ea tot in frigider, ca pe toate celelalte creme ale mele si este rece atunci cand o aplic dupa dus, ceea ce, din nou, imi confera o senzatie placuta, de racorire. Si imi mai place ca imi pot atinge fata si nu o simt unsuroasa, ceea ce ar fi un mare minus pentru o crema zilele acestea. Am citit pe eticheta ca are in compozitie Kombucha, concentrat activ de ceai negru,cu efect de netezire si iluminare a tenului, dar si alte doua ingrediente cheie care potenteaza efectele acestuia:ADENOZINAstimuleaza reinnoirea celulara si imbunatateste eficacitatea antiimbatranire a ingredientului KOMBUCHA si 
    LHA-  are actiune keratolitica, ce favorizeaza penetrare KOMBUCHA si a adenozinei in piele. Mai contine extracte de perle pentru luminozitate imediata si apa termala Vichy, calmanta si fortifianta, pentru hidratare 24 H. Parfumul ei delicat, combina note de ceai, buchet de flori albe si note de lemn si mosc.
Cupcake Splendens spunea...

astazi am fost anuntat prin tel ca voi testa si eu crema de fata idealia!!!abia astept sa o primesc:D

Unknown spunea...

si eu folosesc acum deo de la garnier fara parabeni si simt ca face fata.inainte foloseam de la bourjois respect..dar nu facea fata deloc..poate ca era roll on...
\cand termin garnier-ul sigur incerc si gama dove,.apa termala avene e cea folosita de mine si micuta mea si e o binecuvantare in zilele caniculare

Let's make a diva spunea...

e superba aplicarea apei termale de la rece:X

Liza spunea...

da, sunt incantata si eu de produsele Dove, le folosesc cu mare placere. insa nu cred ca exista pe lumea asta ceva mai divin decat Ivapur! ador acest gel spumant de curatare, fata mea este atat de supla, de frumoasa si de curata incat n-am sa-l schimb vreodata. ador textura lui fina si mirosul diafan!

Zuzele spunea...

@ Cupcake, iuppiii!!! O sa-ti placa :)

@ Liza, imi place si mie Ivapur-ul atat de mult ca n-as mai folosi nimic altceva vreodata:) Sa incerci, te rooog, si noile deo Dove! o sa te indragostesti de ele!

@ Irina, ador atat de tare Dove-urile cele noi incat as striga in gura mare pe strada:) Au un parfum pe care nu-l pot descrie in cuvinte, ci doar in onomatopee :))) Si, in plus, nu sunt lipicioase, se usuca imediat si protejeaza ca nimeni altele pana acum

Zuzele spunea...

@ Diva, da:) Este o binecuvantare pe caldurile astea:P

Calin Andreea Daniela spunea...

Cred ca Dove va ramane in inima mea vesnic...

sti ca am concurs pe blog? Nu mai stiu daca ti-am spus si mai pregatesc unul…
http://anfreutza.wordpress.com/2012/06/20/concurs/

Zuzele spunea...

Da, Andreea, si in inima mea! :) Stiu concursul, este foarte dragut!

Anonim spunea...

thumbs up for Ivatherm :)

CarmenG spunea...

Si mie imi plac tare mult produsele Dove :) si m-ai facut curioasa cu noua gama, tre sa-mi cumpar.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search