joi, 14 iunie 2012

Dove de vara. De vara curata si parfumata

Lasă-ți frumusețea să înflorească în această vară cu Dove Beauty Blossom Limited Edition!

Asa ne sfatuieste Dove, iar eu am de gand sa-l ascult pentru ca:

  • miroase demential, in orice varianta a lui
  • imi lasa o piele scartaind de curatenie si o senzatie extrem de placuta, asa cum nici un alt produs de curatenie nu a reusit pana acum
  • fie ca folosesc gel de dus sau sapun, pielea nu ma strange dupa aceea pentru ca Dove nu o usuca, ci o hidrateaza exact asa cum sustin reclamele! Fara nici o urma de indoiala!
  • cremele de corp imi fac pielea matasoasa si fina, ca de bebe, inclusiv dupa ce o prajesc cateva ore bune la plaja
  • deodorantele nu m-au pus niciodata in situatii stanjenitoare si mi-au fost parteneri loiali indiferent de gradele din termometru, reusind sa tina mirosul de transpiratie - la mare cautare in vara asta in mijloacele de transport in comun- la distanta de ani lumina de mine! De dimineata si pana noaptea tarziu. Si chiar mai mult, daca este cazul!
Inca nu am incercat pana acum vreun produs din gama Dove Beauty Blossom, dar abia astept sa o fac pentru ca am auzit numai de bine despre ea:

  • gelul de duș nutritiv Dove Beauty Blossom  (250ml) oferă îngrijire specială a pielii în timpul verii. Formula cu Nutrium Moisture™ - un amestec unic de agenți de hidratare îmbogățit cu lipide proprii pielii - hidratează pielea în profunzime, în timp ce faci duș, iar parfumul delicat de floare de lotus îți lasă o senzație de prospețime.  
  • loțiune de corp Dove Beauty Blossom (250 ml) ofera un parfum delicat de floare de lotus. Datorită formulei cu mentol și sistemului unic DeepCare Complex – un amestec de nutrienți proprii pielii și ulei esențial bogat – loțiunea de corp Dove Beauty Blossom hrănește pielea în profunzime și îți lasă o senzație de prospețim
  • crema de corp Dove Beauty Blossom  (75ml) hidrateaza rapid pielea uscata gratie formulei bogat nutritive

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search