luni, 18 iunie 2012

Fotografie socanta: soarele chiar imbatraneste pielea!

Impartind fotografia, putem spune ca acest barbat are 69 de ani de ani pe partea dreapta si 89 pe partea stanga! Nu este nici un trucaj la mijloc, este o fotografie reala a unui om real, in nici un caz nu au fost adaugate riduri in Photoshop. 
Barbatul din imagine a fost sofer de tir timp de 28 de ani, partea stanga a fetei sale fiind, astfel, mult mai expusa decat partea dreapta, iar efectele soarelui asupra pielii sale se vad foarte clar. Sigur ca acest domn nu a folosit produse cu protectie solara si dupa cum bine stiti, radiatiile UVA patrund si prin sticla
Apropo: sambata la strand am vazut iar cretini si cretine care se ungeau cu ulei de masline! Dar, despre asta, alta data!
sursa
Diana spunea...

Daca omul alege sa se dea cu ulei de masline,asta e alegerea lui!Asta nu inseamna ca e cretin!Daca eu nu sunt de acord cu ce faci tu,asta inseamna ca esti cretina?Si acum ma refer in general.Sunt de acord ca pe un blog sa fim subiectivi,dar de aici pana la a jigni oamenii pentru alegerile lor este cale lunga si mi se pare jenant.Unsubscribe!

world of leea spunea...

cei mai dragutai sunt astia cu uleiul lor de masline :))) ...ignoranta asta o vor plati, in timp... mai grav este ca aud din astea de la oameni cu scoala si deloc ignoranti in alte domenii.

Vasile spunea...

Fetelor dati navala la solaaaar!sa imbatraniti pe banii vostri.[Sau metoda cu spray de bronzare care are ca efect tot imbatranirea].Pe blogul colegei de blog adela sirghie am scris si eu asta aici http://www.blogger.com/comment.g?blogID=4448920209055502585&postID=6860512836658534096.
Intr-o zi,acum circa o luna ,in piata, mi-a atras atentia o femeie la circa 30 de ani(arata asa de bine ca pot zice ca avea 20 de ani!).De ce?Avea o piele alba ca laptele!Si foarte fina.Atat cat am putut sa "testez" vizual .

Zuzele spunea...

@ Diana, sa inteleg ca si tu folosesti ulei de masline? Atunci cand faci un lucru care te imbolnaveste si pe care medicii il interzic, avertizandu-te ca poti face cancer de piele, si tu continui sa faci acel lucru, nu cred ca te poti numi altfel decat cretin!

Zuzele spunea...

@ Leea, langa mine erau 3 pupeze cu o sticla maaaare cu ulei de masline si s-au tot uns reciproc pana pe la jumatatea zilei cand n-au mai putut rezista! erau arse raaaau, aveau pielea rosie si, evident, sufereau pentru ca s-au tarat la umbra si se tot vaitau una pe umerii celorlalte. Au mai suportat vreo 2 ore dupa care au incercat sa-si traga rochiile pe ele si sa plece acasa. Surpriza! Nu mai puteau face asta pentru ca se arsesera ingrozitor si se plangeau de usturimea pielii! Daca le-am plans de mila? NU ! prostia si ignoranta se platesc! Intr-o vreme in care putem avea acces la informatii, in care magazinele abunda de creme de plaja, mai scumpe sau mai ieftine si in care medicii avertizeaza pe un ton grav ca radiatiile sunt din ce in ce mai puternice si ca se inmultesc cazurile de cancer de piele de la un an la altul, tu sa stai la 35 de grade unsa cu ulei de masline, mi se pare de-o prostie crasa!

Calin Andreea Daniela spunea...

Nu stiu ce sa zic...Eu pot spune ca timp de doi ani am facut saptamanal solar sau macar la doua saptamani. Nu mi se pare ca mi-a imbatranit pielea...Nu-mi placea sa stau la plaja...Am aproape 30 de ani, dar majoritatea oamenilor imi dau 22-23 de ani si asta pentru ca ma vad cu copilasul meu. Nu-mi dau in schimb cu creme pe fata si nu ma machiez strident, machiajul din timpul saptamanii consta in dat cu rimel si gloss...Oricum, una peste alta poza m-a socat...

Diana spunea...

Nu,nu ma dau cu ulei de masline si chiar daca as face-o nu vad de ce ar fi prostie , ignoranta sau cretinism.E alegerea mea ce fac cu pielea mea.De parca intereseaza pe cineva ca la 65 de ani,arat de 70!Nutritionistii ne recomanda sa nu mancam nu stiu cate produse alimentare pentru ca ele contin o gramada de prostii!Asta inseamna ca nu mai mananc nimic din ce spun ei?!Omul asta a stat 25 DE ANI ,ZI DE ZI in soare,nu 7 zile pe an in concediu.Iar in restul anului majoritatea folosim creme sau fonduri de ten cu Spf deci suntem oarecum protejate.Nu m-a deranjat ceea ce ai scris,insa nu mi se pare normal sa jignesti niste oameni doar pentru ca alegerile lor difera de ale tale!O zi buna!

iguanitza spunea...

omg...shocking!

Felicia spunea...

Nu stiu ce ti se pare asa de socant...Eu credeam ca toata lumea stie asta

Adelina Eneșca spunea...

Poza este foarte concludenta. Eu ma enervez teribil cand tot incerc sa le explic celor din jurul meu importanta protectiei solare, fara rezultat. Cel mai deranjant e ca sunt oameni educati de regula, care in mod normal ar trebui sa fie mult mai informati... Am mai vazut o multime de fete care se dau cu ulei de masline sau unt de cacao sa se faca "negre". Eu nu mi-as traumatiza astfel pielea pt nimic in lume. Nu e deloc normal.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search