sâmbătă, 23 iunie 2012

Te "curenteaza" dintii atunci cand mananci inghetata?

In sfarsit, vara pare sa isi fi intrat in drepturi, prilej excelent pentru a-ti etala rochiile vaporoase in compania prietenelor. Este momentul serilor lungi si calduroase in care te poti bucura de frappe-uri energizante, cocktailuri colorate si revigorante si multa, multa inghetata delicioasa!
 
Si cum nimic nu trebuie sa iti strice buna dispozitie, asigura-te ca te poti bucura de gusturile pe care le  iubesti, fara grija sensibilitatii dentare! Sensibilitatea dentara este o afectiune manifestata prin durere intermitenta la nivelul dinţilor, ce poate fi comparata cu senzaţia de „curent electric” si este determinata de expunerea dentinei. Stratul de smalt dur de pe coroana dintelui protejeaza dentina de dedesubt, dar daca dentina este expusa din diferite cauze, dintele poate deveni sensibil.

Noua pasta de dinti Signal Sensitive Expert, special creata pentru dintii sensibili, asigura ameliorarea rapida a durerii provocate de alimente calde sau reci si protectie de durata impotriva sensibilitatii dentare.
De ce este pasta de dinti Signal Sensitive Expert unica? Deoarece combina, intr-o formula unica, minerale (hidroxiapatita) si potasiu - ce patrund in canalele dentinei asigurand ameliorarea in 30 de secunde* a durerii la cald si rece - cu citrat de zinc pentru protectia dintilor sensibili, zi de zi.
 
Hidroxiapatita, un mineral regasit in structura naturala a dintilor, se depune in canalele expuse ale dentinei impiedicand stimulii termici – cald si rece – sa ajunga la nerv.

Citratul de potasiu calmeaza durerea resimtita de terminatiile nervoase reducand disconfortul la nivelul dintilor.

Citratul de zinc protejeaza gingiile si reduce riscul de retractie gingivala, una din cauzele principale ale sensibilitatii dentare. Fluorul protejeaza impotriva cariilor si ajuta la repararea si protectia smaltului.
Incearca o experienta completa si foloseste de cel putin 2 ori pe zi pasta de dinti Signal Sensitive Expert, impreuna cu periuta Signal Sensitive Expert Extra Soft ce actioneaza delicat la nivelul gingiilor si dintilor sensibili gratie tehnologiei Micro Point. Perii conici si moi faciliteaza o curatare eficienta in zonele interdentare si de-a lungul liniei gingivale.
 
Calin Andreea Daniela spunea...

Uneori, da...

Calin Andreea Daniela spunea...

sti de concursul de pe blogul meu? nu mai stiu daca ti-am spus si mai urmeaza unul curand...
http://anfreutza.wordpress.com/2012/06/20/concurs/

dinti albi spunea...

Uneori da.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search