joi, 7 iunie 2012

Tu cate lucruri imparti cu femeile din viata ta?

Motto:
"Nimic nu ne face mai necesari în lume ca iubirea ce-o avem pentru semenii noştri"
"Dar din dar se face Rai"
"In palma care ofera trandafiri, ramane intotdeauna un pic de parfum"

Da, este minunat sa daruiesti: ganduri bune, cuvinte frumoase, zambete, sprijin sau daruri materiale!
Stiu sigur ca nu sunt singura care simte ca inima aproape ca ii sare din piept de bucurie atunci cand aduce un zambet pe chipul cuiva drag. Cunoscandu-va pe voi, fetele mele minunate din blogosfera, am aflat ca sunt fericita daruind ceva chiar si persoanelor pe care nu le cunosc, iar un mesaj de multumire, un comentariu frumos sau pur si simplu o vizita pe blog inseamna enorm pentru mine!
Un astrolog mi-a spus odata ca scopul meu in viata este acela de a comunica celor din jur diverse informatii care pot fi ascunse intr-o fotografie, in vorbe sau in fapte si de aceea trebuie sa incerc sa fie sfaturi bune, gesturi frumoase, imagini pozitive si ajutor neconditionat atunci cand mi se cere.
Sub nici o forma nu sunt o sfanta, dar simt ca m-am luminat cumva in ultimii ani:) 
Imi place sa daruiesc si incerc sa o fac cat mai des, sfaturile si cosmeticele fiind tintele cheie :) Si, sa ma vindec de posesivitate, caracteristica principala a Taurului!!!

Ma leg de obiecte ceva de speriat si inainte sa fiu luminata :), si chiar si acum, dar mai putin, strangeam pe langa mine verzi si uscate, chestii nefolositoare mie, pentru ca nu le puteam da mai departe. Mi se parea ca dau o parte din mine daca renuntam la o crema sau un sampon, desi nu le foloseam, la un tricou sau pantofi cu etichete atasate inca pentru ca gresisem masurile cand le cumparasem si faceam stive intregi de haine si cosmetice absolut inutile pentru mine, dar foarte utile altora. 

Incet, incet, am invatat sa daruiesc si chiar si din lucrurile mele dragi pentru ca uneia sau alteia dintre prietenele mele ii erau si mai dragi. Si am devenit dependenta de acele clipe de fericire de pe chipul lor si am continuat...

Si mai apoi am descoperit ca pot aduce putina fericire in sufletul unor oameni si prin acest blog si am inceput sa cer sau sa accept sprijinul unor sponsori pentru concursuri cu premii mai mult sau mai putin tentante, dupa cum poate ca socoteam eu la momentul acela, insa care pe voi v-au bucurat mult. In cele mai multe cazuri, eu nu m-am ales cu nimic, material vorbind, insa mailurile explodand de fericire primite din partea castigatoarelor au valorat mult mai mult decat orice creme, ciocolata, oje sau sampoane pe care vi le-am oferit!

Cred ca cele mai multe astfel de daruri le-am facut avand drept erou principal Ivatherm. Despre nici un alt brand nu am scris si vorbit mai mult, in stanga si-n dreapta, ca despre Ivatherm, iar acum este randul Ivatherm sa-i rasplateasca pe cei care il apreciaza:)

O sa las in continuare comunicatul de presa pentru ca este foarte frumos scris, cu mentiunea ca poate imi si lasati un comentariu in care imi raspundeti la intrebarea din titlul postarii:)

"Trender şi Ivatherm România dau startul campaniei de Word Of Mouth pentru produsele dermocosmetice cu apă termală Herculane. Campania de Word Of Mouth oferă posibilitatea, unui număr de 100 de trenderiţe să încerce produse din toate gamele brandului Ivatherm. Fiecare trenderiţă va participa în campanie alături de o femeie specială din viaţa ei.

Campania „Câte lucruri împarţi cu femeile din viaţa ta?”

Ivatherm invită trenderiţele într-o călătorie emoţionantă alături de o femeie dragă din viaţa lor. Poate fi mama, sora, prietena cea mai bună. Poate fi bunica, mătusa, poate fi orice femeie specială, o femeie căreia doresc să-i mulţumească astfel pentru că face parte din viaţa lor. O cremă Ivatherm devine un mic secret plin de dragoste din intimitatea femeilor care-şi împart viaţa între ele, înainte de a împărţi dragostea pentru o cremă.

Ivatherm este dedicat idealului de frumuseţe prin sănătate, preocupându-se de îngrijirea pielii sensibile şi păstrarea tinereţii şi prospeţimii ei, dincolo de vârstă. Produsele Ivatherm, hipoalergenice şi sigure, au texturi uşoare, potrivite fiecărui tip de ten, parfumuri discrete şi elegante. Se găsesc în game diverse, de la cele de tratament, pâna la cremele sofisticate ale terapiei anti-ageing
Pentru că diversitatea gamelor Ivatherm şi a produselor este foarte largă, participantele au ocazia să aleagă două produse în funcţie de nevoile proprii ale pielii.
trenderii sunt persoanele care vor să fie informate cu privire la ce e nou pe piaţă şi care au o plăcere deosebită în a despica firul în patru în ceea ce priveşte produsele sau serviciile care fac parte din viaţa lor. Ei sunt liderii de opinie din grupul lor de prieteni, oameni obişnuiţi care îşi împărtăşesc părerile despre un produs în mod deschis şi sincer. Membrii comunităţii trender comunică întotdeauna natural despre produsele încercate în cadrul campaniilor de Word Of Mouth.
Fiecare participantă la campanie împreună cu partenera aleasă va primi un Beauty Box care va conţine trei produse Ivatherm pe care le va testa timp de 4 săptămâni.
Perioada de înscriere are loc în perioada 5 iunie – 8 iunie, iar trenderiţele invitate în campanie vor folosi produsele timp de 4 săptămâni (18 iunie – 8 iulie), ţinând cont de modul de utilizare al acestora şi le vor face cunoscute prin intermediul reţelelor sociale Facebook, Twitter şi a blogului personal, forumuri şi bineînţeles prin intermediul blogulului campaniei.
Pe toată durata campaniei, trenderiţele vor completa rapoarte şi chestionare şi ne vor comunica feedback-ul sincer şi onest legat de produsele din gamele Ivatherm. În urma acestor activităţi, trender.ro va analiza cantitativ şi calitativ rezultatele campaniei de Word Of Mouth Marketing. Astfel vom afla câte persoane au auzit de produsele Ivatherm, care a fost impactul campaniei în Social Media şi în blogosferă sau dacă trenderii sunt dispuşi să cumpere şi să recomande produsele încercate, în viitor.


Mai multe detalii despre campania de Word Of Mouth Ivatherm veţi găsi pe site-ul dedicat acesteia: http://www.trender.ro/campanie-ivatherm2012
 

Calin Andreea Daniela spunea...

multam de pont :*

ff spunea...

superb scris! mi-ai adus un zambet si mi-ai facut ziua mai frumoasa:*

coco spunea...

am vazut in descriere pe tauroiaca din mine :)
...impart tot...cu mama , cu prietene , cu sora...siii...cu fiica-mea...cu ea..nu as imparti , dar nu am incotro' :)))
trebuie sa fiu foarte vigilenta cu fiica-mea , dar mi le da inapoi reprede !

Mikyangel spunea...

Si eu la fel ca si tine(in trecut) nu prea stiu sa impart dar incerc sa ma vindec de acest obicei. Impart cu prietenele mele cosmeticele daca am in plus, chiar si hainele, clipele frumoase,imi place sa fac cate o surpriza din cand in cand.
Chiar am mai participat la o campanie Trender unde am obtinut 2 seturi de produse pentru par si unul dintre ele l-am daruit,samponul :iubitului, si balsamul :vecinei:).
Dar cred ca e loc de mai bine:)

Cupcake Splendens spunea...

si tu esti taur??te inteleg perfect,la fel eram si eu,o egoista si jumatate,dar nimic nu se compara cu zambetul persoanei careia ii daruiesti ceva.:)

Adelina Eneșca spunea...

mi-a placut mult articolul. particip si eu la campania ivatherm si trender si mi-a placut foarte mult ideea campaniei. daruind ceva ne apropiem de o persoana, incepet sa ne impletim dorintele cu ale sale si devenim mai buni, mai curati sufleteste.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search