miercuri, 25 iulie 2012

Eu imi ingrijesc cuticulele cu ulei Pronails! Tu?

Indiferent cat ar fi de bine aplicat lacul pe unghii si cat de frumoasa ar fi culoarea ojei, manichiura arata dezastruos fara cuticule ingrijite sau taiate din carne, cu rani vizibile!


De foarte mult timp imi propun sa nu mai tai cuticula, dar n-am prea reusit sa ma abtin pentru ca mi se parea ca unghia arata urat cu acea pielita crescuta. Parca imi lua din lungimea unghiei si nu vroiam asta pentru ca mereu am visat la unghiute cu o forma alungita, ca ale prietenei mele Carmen :-)
Am mai incercat diverse tratamente pentru cuticule de-a lungul anilor, insa cand venea vremea pentru mani/pedi, ma inarmam cu forfecuta si, dupa o inmuiere a mainilor si picioarelor in apa calduta, incepeam masacrarea lor :D Cuvantul exprima exact ceea ce faceam eu pe vremuri pentru ca atat de agresiva eram cu bietele cuticule ca imi sangerau toate degetele si aveam rani usturatoare in zilele care urmau. Incet, incet am oprit acest proces pentru ca m-am informat si am aflat ca acea cuticula pe care o masacram eu din carne imi protejeaza, de fapt, unghia de infectii, este o bariera naturala impotriva bacteriilor si nu trebuie taiata, ci hidratata intens pentru a nu se usca si descuama.
Desigur, cele crescute inestetic peste unghie, trebuie indepartate usor pentru ca pot fi o piedica in calea cresterii unghiei. Si cel mai simplu mod de a face asta este inmuierea lor si mai apoi impingerea catre baza cu un betisor, iar ceea ce depaseste exagerat unghia se taie delicat cu forfecuta.
Cu cat cuticulele sunt mai bine hidratate, cu atat vor fi mai putin evidente si, implicit, mai putin masacrabile :-)
Unul dintre cele mai bune produse pentru ingrijirea cuticulelor pe care eu le-am descoperit este VITAMINA, ulei pentru cuticule de la ProNails ! De altfel, este si primul produs Pronails pe care l-am folosit vreodata si de care sunt extrem de incantata! 
VITAMINA contine ulei din germeni de grau care vindeca pielea uscata si afectata, uleiul de migdale care amelioreaza iritatiile si inflamatiile, ulei de Macadamia care ofera pielii relaxare si protectie, ulei de Laur (dafin) care actioneaza ca anti-bacterian si anti-fungic.
Incerc sa-l aplic cel putin o data pe zi, insa am observat ca isi mentine efectul chiar si 3-4 zile si cuticulele arata foarte bine timp indelungat dupa ce le masez cu uleiul de la ProNails.
Va invit sa va imprieteniti cu ProNails Romania pe Facebook - click AICI pentru ca au multe produse destinate ingrijirii unghiilor care v-ar putea face cu ochiul, dar si lacuri colorate!



Hiris spunea...

MErsi pentru pont. Am sa ii zic si eu iubitei mele sa fie mai atenta cu unghiile ei si sa si-le faca si ea la fel ca tine.

speranta spunea...

Buna.si o il folosesc si sunt super multumita.plus ca are un miros de ti vine sa-l papi.eu aplic la saptamana uleiul si-l foloseste si fata mea.au produse super bune isi merita bani.o zi faina.pup

Anonim spunea...

Daca sunt fericita luni imi iau si eu ulei din asta!
R.

Anonim spunea...

si eu la fel:d

Miruna spunea...

Cuticulele mele arata chiar bine, dar cred ca merita sa incerc prodcusul

Anonim spunea...

interesant

Anonim spunea...


Zuzele, va iubesc!Eram fan anti ingrijit unghiile! Lene, lipsa de timp,sunt moi, fragile...si uite, am ajuns, treptat,de cand va urmaresc, sa am niste unghiute ingrijite,cochete, rasfatate,si, mai ales, o colectie de peste 10 culori, de care, mai ales fiica mea e foarte mandra!
Si mi-am luat si ulei de cuticule, si si-au mai luat si veteranele familiei:mama, verisoare,mai ieftin, ce am gasit, dar fff. bun!!!
Va pup!
R.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search