vineri, 13 iulie 2012

Multumesc!

  • Multumesc, Julie pentru ca ai stat cu mine la un frappe intr-o dimineata in care aveam nevoie sa vorbesc cu cineva si datorita tie, am avut zambetul pe buze toata ziua!
  • Multumesc, Ioana pentru ca stai cu mine in telefon cu orele si imi asculti toate ofurile!
  • Multumesc, Oti pentru ca ma ajuti mereu cu un sfat bun si lui Zuzi cel mic pentru ca zambetul lui iti alunga orice suparare!
  • Multumesc, Jiji ca, desi ti-a fost foarte greu sa iesi din casa pe canicula asta, cu tot cu bebele care se pregateste sa vina pe lume peste doua luni, te-ai intalnit cu mine in parc atunci cand am avut nevoie de tine! Si multumesc pentru ca imi trimiti bancuri atunci cand sunt trista si imi spui ca ma iubesti fix asa cum sunt!
  • Multumesc, Carmen pentru ca, vrei, nu vrei, iesi la mall cand am eu chef de pierdut vremea!
  • Multumesc, Madalina pentru ca esti optimista si puternica intotdeauna si mi-ai spus ca ai curaj sa pleci cu mine oriunde in lume!
  • Multumesc, Stella pentru ca m-ai invitat la film aseara si am petrecut o seara frumoasa, intre fete!
  • Multumesc, Ivatherm pentru ca ai creat Lotiunea Micelara care imi reda prospetimea in fiecare dimineata, chiar daca nu am inchis un ochi toata noaptea!
  • Multumesc, Clarins pentru fondul de ten Truly Matte care este excelent pe canicula asta!
  • Multumesc, Georgiana Radu (trainer CND Shellac la Academia TopLine) care mi-a facut unghiutele roz ieri si mi-a insuflat o mare doza de optimism si pozitivitate!
  • Multumesc, Alin Cristica (trainer Joico la Academia TopLine) pentru ca ai avut rabdare sa petreci vreo trei ore cu mainile in parul meu! Am primit multe complimente in urma muncii tale :-) si ai reusit sa ma scapi un picut mai mult din tristetea care pusese stapanire pe mine!
  • Multumesc, Corina pentru ca ai facut posibila intalnirea cu Alin si Georgiana!
  • Multumesc, A(i)urel pentru ca ma faci sa zambesc, chiar daca poate ca nu esti sincer atunci cand imi zici de 453436245 de ori pe zi ca sunt sexy :-))
  • Multumesc, baba batrana (cunoscatorii stiu :-)) pentru ca imi spui aproape zilnic ca sunt frumoasa!
  • Multumesc, baba tanara pentru...stii tu de ce! :D
  • Multumesc, Ciprian Enea pentru "Jurnalul unui calator boem", o carte EXCELENTA din care citesc, in fiecare seara inainte sa adorm si pentru ca mi-ai demonstrat ca daca iti doresti ceva din suflet, imposibil sa nu se intample!
  • Va multumesc voua, tuturor celor care vizitati zilnic acest blog si care imi trimiteti comentarii frumoase si mesaje inspirationale!
  • Ah, si multumesc, Dior pentru ca ai creat rujul Dior Addict - nuanta Lucky- pe care o ador si care ma face sa ma simt mai frumoasa atunci cand chiar nu sunt! Si multumesc, Shalimar pentru ca ai creat Parfum Initial, aroma care ma trezeste la viata instantaneu!
fashion doctor spunea...

ce frumos ai scris! si eu iti multumesc mult!!! cat conteaza un om bun langa noi ! week end minunat!

Zuzele spunea...

@ Da, Stella, conteaza extrem de mult chiar si sa-ti raspunda la telefon un om de care ai nevoie fix in secunda aia! Sa-ti zambeasca cineva atunci cand ti s-au inecat toate corabiile, sa primesti un sfat sau un compliment atunci cand esti la pamant... Din pacate, observam lucrurile astea aparent minore atunci cand suntem undeva jos de tot! Ar trebui sa le acordam importanta maxima chiar si atunci cand ne simtim regele lumii pe puntea titanicului :)
Thx again, Stella darling! Esti un om tare frumos!

Calin Andreea Daniela spunea...

Uneori te simti mai eliberat cand multumesti tuturor care contribuie la starea ta de bine... :)

Liza spunea...

Foarte frumos acest post, chiar e bine cand ne amintim de toti cei care ne iubesc, de lucrurile care ne fac fericite. Si noi va multumim, voua, zuzelor, pt. ca aveti grija sa ne sfatuiti mereu in privinta produselor cosmetice, a sanatatii si a starii de bine, atat a sufletului, cat si a trupului. carei femei nu-i place sa se ingrijeasca si sa se rasfete? eu una am invatat multe de cand am descoperit acest blog, imi este tare drag, si-l citesc in fiecare zi! capul sus, nu lasa tristetea sa te copleseasca niciodata, noi avem nevoie de tine! pupici si un week-end insorit!

Zuzele spunea...

@ Asa este, Daniela!
@ Liza, multumesc mult pentru cuvintele astea frumoase! Love u for that! :*

LazyCat spunea...

Vai cat de dragut,m-am emotionat maxim postarea ta.Mi s-a facut pielea de gaina:) Multumesc si eu pentru ca scrii pe blog.

Iulia de la Ivatherm spunea...

cu mare drag! Mă emoţionează ideea ta de a scrie un "mulţumesc" atât de "bogat" celor care aduc bucurie în viaţa ta, sub diferite "pretexte".:-) Îmi asum micelara Ivatherm şi un frappe cu vorbe oricând, oriunde! Eu îţi mulţumesc pentru tot ceea ce citesc aici şi îmi face, invariabil, ziua mai bună!

Styletto spunea...

Si noi multumim pentru generozitatea de a imparti o parte din viata ta cu noi,ca esti tonica si increzatoare...

Hiris spunea...

Cate multumiri aici.. E bine ca ai respect !

Zuzele spunea...

Ia uite unde era sfatul batranilor :))) Si noi iti multumim ca esti mereu draguta si a bine si la rau :)
Semnat: Zuza O

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search