joi, 5 iulie 2012

NOTD - L'Oreal Color Rich Spicy Orange

Este prima oja L'Oreal pe care o am si trebuies sa recunosc faptul ca am subestimat-o! As fi crezut ca este de o calitate indoielnica si ca rezista doar pana la primul dus, insa nu puteam sa ma insel mai tare de-atat! 
Nuanta este Spicy Orange, face parte din colectia Color Riche si, pe langa faptul ca are o textura excelenta, acopera foarte bine chiar din primul strat, pensula este si ea perfecta si m-a ajutat sa nu depasesc conturul unghiei decat foarte putin. Insa, cel mai mult si mai mult imi place stralucirea pe care si-o pastreaza zile intregi, de parca abia ai aplicat lacul pe unghie.
Eu mi-am facut pedichiura acum 4 zile si nu numai ca nu a sarit nici un milimetru, dar oja este ca o oglinda, incredibil de lucioasa, asa cum n-am vazut nici pe la ojele care costa de zece ori mai mult!

Si imi mai place si ca are 5 ml, o cantitate ideala spun eu, avand in vedere ca niciodata nu reusesc sa termin o oja care este de trei ori mai mare, indiferent cate prietene mi-as invita la o ...NOTD Party :-)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search