joi, 16 august 2012

Cum sa ma accesorizez la concertul Lady Gaga ?


Chiar daca nu suntem fane inraite ale excentricei domnite, diseara vrem neaparat sa vedem si noi de ce e Lady Gaga in stare.... Astfel, ne-am luat bilete chiar in fata scenei, ca sa nu ratam niciun moment al concertului :D
Zuza G a gasit niste ochelari roz ffff simpatici, pt a se accesoriza in stilul "gagaistic", dar eu ma chinui de dimineata sa gasesc ceva si nu reusesc.....Am sifonierul plin de haine dar toate sunt atat de banale!!!!!!!! Atat de cumintele!!!! Imi dati vreo idee? Vreau si eu sa fiu "cool" diseara la concert......

Freza o am cam ca ea in poza asta....Poate imi fac o funda in cap :)))
andreea spunea...

multe accesorii...

Anonim spunea...

Puneti neaparat la mana niste matanii si in geanta obligatoriu o iconita :)))

Zuzele spunea...

Anonim: crezi si tu ca Gigi Becali ca e trimisul Diavolului in Romania? :))))

M and M spunea...

In primul rand distractie placuta! si multa mlta rabdare,pentru ca o sa ai nevoie:)). Multi au ajuns acolo de la ora 7 dimineata:))).
Nu stiu cum sa.ti spun sa te imbraci. eu zic sa nu exagerezi cu extravaganta ei,mie una nu.mi place. Ia.ti un top colorat,o pereche de pant scurti,niste incaltari comode si gata!
Distractie placuta din nou:*

Anonim spunea...


Sorry, Zuza G,ca e cu G,e Diva si tb. aesorizata, Zuza O va fi asitent manager si mai cumintica, e si mamica, nu se cade,domle!
R.

Toma Aurora spunea...

Am vazut ca fetele prin afara s-au dus la concert cu iubitii legati in lesa (aproape goi) si Gaga tot nu a bagat de seama ”accesoriile”lor. Asa ca eu te sfatuiesc sa te duci imbracata normal, mai ales ca toata lumea se va concentra pe fiecare miscare a vedetei.
Distractie placuta iti urez si sa aveti parte de o vreme excelenta!

chiricon spunea...

accesoriu?sunteti ridicole cu acest mod de a gandi.La un concert a unei vedete de nivel international nu are nicio importanta cum se imbraca o oarecare din cei 30 de mii sau chiar mai mult de spectatori.

Zuzele spunea...

Ultimul Anonim: Cum adica Zuza O e asistenta si mai cuminte?!?!?! :))
Pana la urma am pus accesnt pe machiaj - smokey eyes si ruj ciclam. In rest m-am imbracat cu hainele mele cumintele (tricou mov si jeansi albastri) si am purtat dinc and in cand ochelarii roz ai Zuzei G

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search