luni, 20 august 2012

Intinerirea continua: urmeaza FILORGA Anti-Ageing MIST®

Nu am folosit nici macar un singur produs FILORGA, insa nici nu am citit review-uri negative pentru vreun produs al acestui brand! Astfel, cand Beautyroom mi-a propus sa testez FILORGA Anti-Ageing MIST, am acceptat cu draga inima mai ales ca este vorba despre un produs de care am mare nevoie in aceasta perioada greu incercata a vietii mele in care varsta, stresul, noptile nedormite isi spun cuvantul!
Despre FILORGA Anti-Ageing MIST se spune ca este "o boare parfumata fara alcool ce disperseaza picaturi ultrafine ce impregneaza epidermul cu ingrediente active. Extractele de plante cu proprietati antioxidante combat radicalii liberi, hialuronidaza si elastaza pentru a mentine integritatea fibrelor de elastina si moleculelor de acid hialuronic in timp ce neutralizeaza radicalii liberi. In acelasi timp, formula ce are la baza NCTF®, stimuleaza productia de colagen si confera fermitate pielii".
Cele 12 vitamine din compozitie promit sa-mi lase o piele stralucind de sanatate, iar eu am o luna la dispozitie sa ma conving de beneficiile acestui produs miraculos! 
Bloggerii pentru această campanie au fost deja selectați, dar dacă vreți să deveniți tester pentru BeautyRoom, atunci trimiteți un email la office@mediaholic.ro cu detalii despre blogul vostru si va puteti numara printre testerii din campania urmatoare!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search