vineri, 17 august 2012

Lady Gaga a fost fe-no-me-na-la !!!!!! (galerie foto/video)

Ambelor zuze le-a placut la nebunie show-ul senzational care s-a desfasurat in Piata Constitutiei cu controversata Lady Gaga drept cap de afis!
Recunoastem ca nu ne-am dorit foarte mult sa o vedem, insa daca soarta a fost impotriva dorintei noastre si ne-a manat in fata scenei - cea mai mare din lume in momentul de fata - am acceptat bucuroase intalnirea cu blonda suprema :-)
Ne-am bucurat ca am putut sa o vedem de aproape, din gazon A, insa si mai si ar fi fost daca ne-am fi incadrat printre cei mai infocati fani, in sectorul Monster Pit, chiar in buza scenei :-)
Spectacolul pe care l-a dat Gaga a fost de senzatie, complet, unic, probabil inegalabil, fara cusur chiar si pentru cele mai cusurgii dintre zuze :-) Sincer, nu am avut ce sa reprosam nici artistei, nici dansatorilor, nici echipei, nici organizatorilor!
Am subestimat-o pe crazy Gaga si am plecat la concert cu gandul sa vad un show de lumini, o scena frumoasa, efecte speciale, si mai putin o cantareata. Ma gandeam ca va imbraca tinute ciudate- ceea ce a si facut-, ca ma voi minuna si voi povesti nepotilor ca am vazut-o de la doi metri pe tanti aia care se imbraca in haine din ceafa de porc. Dar nu! Am vazut o artista adevarata care canta live si danseaza perfect, o vedeta care stie ce sa spuna, cand sa spuna si chiar daca poate interpreteaza un rol, o face al naibii de bine!

Va las in compania unor poze si filmulete facute de mine! Enjoy :-)



































Cupcake Splendens spunea...

ce fain de voi!asa mi-ar fi placut sa o fi vazut si eu:(

Mirela Niculai spunea...

am fost si eu, dar nu mi s-a parut ca a dat totul (comparativ cu alte spectacole ale ei).. cam putin dans; dar scenografia, efectele speciale si vocea foarte bune

Adelina Eneșca spunea...

Hmm...Si eu as fi fost curioasa cum e sa o vezi live. Ma bucur ca nu a dezamagit.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search