luni, 13 august 2012

Primul review de vacanta de la voi: Halkidiki, Bratul Kasandra , Hotel Paradise Bay Hanioti


Saptamana trecuta am lansat rubrica de impresii de vacanta, in care vom scrie atat noi, cat si voi, dragii nostri cititori. Deja am primit un review dragut de vacanta, de la Andreia Butnaru. Va invitam si pe voi sa ne trimiteti pe divedecarton@yahoo.com poze si cateva cuvinte despre o vacanta in care v-ati simtit minunat. Ne-ar placea foarte, foarte mult, daca am primi si impresii despre vacante in Romania!!!!!!!!!!!
Andreia a vizitat Peninsula Halkidiki, si iata ce ne povesteste de acolo:

"Prima  data cand am iesit din tara si singura :)  a fost acum 2 ani ... am vizitat Grecia ,Halkidiki ,bratul Kassandra statiunea Hanioti , Hotel Paradise Bay , un hotel de 2 stele dar foarte curat ,frumos , linistit .
La vremea aceea am platit vreo 560 de euro , pt transport Bucuresti -Hanioti -Hanioti Bucuresti cu autocarul.
Masa - demipensiune si cazare 7 nopti. Am avut mic dejun si cina si chiar daca era si pranz sincer nu cred ca puteam manca foarte multe .. ptr ca micul dejun era in stil bufet suedez si atunci mancai cat voiai ( in limitele bunului simt :) La cina era la fel - difertite mancaruri foarte gustoase, acolo am descoperit feluri de mancare pe care nu credeam vreodata ca le voi manca si totusi am repetat experienta !
Camerele erau frumoase , gresie pe jos ,tv , si minifrigider , baie cu cabina de des , uscator de par..In fiecare zi de facea curatenie ...
Hotelul are 2 etaje. Fiecare camera cu un mic balconas , si o mini terasa in fata .
O piscina mare si una pt copii si un jacuzzi . Grecii ospitalieri si f draguti .
Cam atat cu lauda hotelului :) in imprejurimi foarte curat , puteai sa umbli descut fara probleme si fara teama ca te poti taia sau ceva de genu , in comparatie cu ce e pe la noi . Hotelul are si plaja privata , dar era la ceva distanta si trebuia de mers cu autocarul . Noi am optat pt plaja de langa hotel , cu un nisip curat si putin pietros... dar asta nu a contat in comparatie cu apa frumoasa curata , lina si de un azuriu frumosssssss.Era sarata si nu ma puteam scufunda nici daca voiam ,,asta ma incantat f mult....incercam sa ajung la fund , sa vad pestisorii colorati , dar am avut slabe sanse , in comparatie cu sotul meu care fiind mai greu reusea mai bine  ca mine sa ajunga la fundul marii.
Eu am tenul alb si ma bronzez ff greu , la noi in Romania imi trebuie multe zile de stat la soare ptr a prinde si eu o culoare frumoasa. Acolo deja din prima seara eram neagra pe picioare , a fost prima data cand m-am inegrit cu adevarat pe picioare .In general fac reclama la branza :)) Vremea a fost fff frumoasa, in jur de 40 de grade. Eu una nu prea le-am simtit , ptr ca iubesc soarele si caldura si mai mult am stat pe plaja si in apa .
Am facut si o excursie , pana la muntele Athos vreo 20 (sau 40)de euro de persoana nu mai retin bine., foarteee frumos si acolo , am calatorit prima data cu vaporul , ff incantata , pe mareeeeeeee superbbb mai vreauuu , mai vreauuuuu. Frumoase si interesante manastirile de pe munte. Mi-a placut la nebunie....
pentru mine a fost singura si cea mai frumoasa vacanta petrecuta pana acum , a fost ceva de visssssss, m-as intoarce oricand acolo.
Dar ce atata vorbaraie sa lasam pozele de vorbeasca de la sine . Pupici"





Deya spunea...

multumesc pt postare ,pacat ca nu am putut trimite poze mai multe , mai aveam cateva interesante , dar din multitudinea care le incarcasem doar atat s-au trimis :(

Zuzele spunea...

Daca mai ai, poti sa mai trimiti si le adaugam :)
Multumim inca o data si asteptam si alte fete cu postai dragute ca ale tale!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search