duminică, 30 septembrie 2012

Balzzzam de buze Gerovital Plant

Nu stiu cum s-a intamplat, insa intr-una din zilele saptamanii trecute, m-am trezit cu buze uscate si cum acesta este unul dintre cei mai nesuferiti pitici de pe creierasul meu, mai ales ca am tendinta sa rup fasiiile uscate pana imi da sangele, am intrat in primul Plafar care mi-a iesit in cale si am cerut un balsam hidratant, reparator, pentru buze. 

Farmacista mi-a recomandat Balzzzamul de buze de la Gerovital Plant, desi mai avea vreo zece tipuri de astfel de produse in cosuletul de pe tejghea. M-am gandit ca stie ea ce stie din moment ce acesta a fost prima ei alegere si l-am cumparat fara sa clipesc, mai ales ca a costat in jur de 5 lei.
Este foarte cremos, usor mentolat, ramane pe buze, insa nu intr-o maniera nesuferita, ca o grasime pe care simti nevoia sa o indepartezi si si-a facut imediat treaba pentru ca in 30 de minute, buzele mele deja aratau mai bine si se simteau catifelate si moi, nu ca o scoarta de copac ca mai inainte :)
Gerovital Plant are, in total, trei tipuri de tratamente pentru buze:
  • Balzzzam  - balsam de buze pentru hidratare intensivă, cu aromă mentolată, conține o combinație de ceară de albine și uleiuri naturale, ingrediente cu acțiune antiinflamatoare și calmantă. Balsamul regenerează și hidratează buzele, lăsându-le moi și netede.  
  • Balsammm – balsam de buze protector cu SPF 15, cu aromă delicioasă de vanilie protejează buzele de radiațiile solare UVA/UVB, hidratează în profunzime și asigură regenerarea celulară. Formula balsamului are la bază combinația vitamina E  - aloe vera, o adevărată barieră care împiedică pierderea apei din piele, menținând buzele hidratate
  • Balsamed – balsam de buze cu mentol este produsul ideal pentru calmarea buzelor arse de soare și vânt. Ingredientele conținute de acest balsam catifelează și cicatrizează buzele sensibile – mentolul acționează ca un analgezic local, calmând pielea, uleiul mineral și vitamina E asigură hidratare și protecție.
iri spunea...

si eu il am si mi se pare super eficient :-)

Toma Aurora spunea...

Este balsamul meu preferat. Imi place senzatia racoritoare si parfumul sau mentolat.

Anonim spunea...

Il am si eu ajunge foarte mult timp si este foarte eficient il recomand!!!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search