miercuri, 19 septembrie 2012

Iubiri mai vechi si mai noi


Vi s-a intamplat ca atunci cand descoperiti un anumit produs, fie el unul de parfumat, de samponat, de imbracat sau de mancat, despre care simtiti ca raspunde perfect cerintelor voastre cele mai exigente sa nu vreti sa mai incercati altceva, indiferent ce v-ar promite eticheta celui din urma?
Mie, in fiecare vara mi se pune pata pe o anumita pereche de sandale, de obicei cumparata la inceputul verii cu pricina, pe care o port pana la epuizare, pana toamna tarziu. In sezonul care tocmai a trecut am fost iremediabil indragostita de sandalele mele HM cu talpa joasa si cureluse turcoaz care si-au meritat fiecare leu investit. Le-am purtat aproape in fiecare zi din ultimele patru luni, desi mi-am mai cumparat vreo cinci perechi intre timp - trei dintre ele inca in cutie, cu eticheta. Dar nu am uitat nici de platformele mele cumparate acum vreo...cinci ani, de la Comart, un brand romanesc de foarte buna calitate, si aflate inca in perfecta stare de purtare, usor de asortat cu orice fel de tinuta pentru ca sunt din piele de culoare cafea cu lapte si foarte comode.
  • Apropo de cafea cu lapte, am descoperit in aceasta vara fursecurile cu unt de la Carrefour, cele mai bune din lume, care, savurate alaturi de o ceasca mare de lapte cu doar putina cafea, au constituit cel mai bun mic dejun, uneori chiar pranz si cina, de cand ma stiu eu pe lume. Doar ceaiul de musetel/tei/menta combinat cu paine unsa cu unt si dulceata care imi aminteste de diminetile copilariei poate egala deliciul suprem descoperit de mine in aceasta vara.
  • In privinta parfumurilor, iubirea mea cea mare, descoperita in acest an, este Shalimar Parfum Initial, insa intotdeauna ii voi ramane fidela minunatului si inca neegalatului Dior Addict (apa de parfum).
  • Fondul de ten Joviale de la Ivatherm ramane unul dintre preferatele mele si in acest an, insa am descoperit si Clarins Eclat Mat Autofocus oil free spf 15 care mi-a fost cel mai bun prieten in zilele caniculare pentru ca tenul meu a ramas matifiat si machiajul a rezistat impecabil de dimineata pana seara tarziu, desi temperaturile au depasit 40 de grade, iar mijloacele de transport in comun nu beneficiaza de aer conditionat decat intr-un procent extrem de mic.
  • Pentru demachiere, eroina principala a fost Lotiunea micelara Ivatherm, cel mai bun dintre cele mai bune produse pentru demachiere, curatare si improspatare a pielii de orice varsta. Gelul spumant purifiant Ivapur, tot de la Ivatherm, a avut si el un loc de cinste in dulapiorul de la baie, chiar in primul rand, sa-l stiu la indemana, pentru ca nu a fost zi in aceasta vara in care sa nu-mi fie dor de parfumul lui proaspat care ma teleporteaza in mijlocul unei paduri de brazi, candva pe la primele ore ale diminetii, cand roua mangaie inca mugurii pinilor. 
  • Gelul exfoliant Ivapur m-a ajutat foarte mult in zilele caniculare pe care incep deja sa le regret. Mi-a exfoliat, cu delicatete, pielea si mi-a reglat secretia de sebum si asta fara sa o usuce nici macar o clipa. A creat o baza excelenta pentru hidratarea ulterioara cu Aquafil Light, o crema cu textura de gel pentru care felicit Ivatherm, inca o data! Este perfecta pentru orice anotimp pentru ca hidrateaza extrem de bine fara sa lase vreo urma uleioasa si constituie o foarte buna baza pentru machiaj.
  • In privinta iubirilor ivathermiste viitoare includ noua lotiune micelara Ivapur pe care Ivatherm a conceput-o special pentru tenurile sensibile mixte sau grase pe care stiu ca o voi iubi, desi nu ne-am intersectat inca! Si sunt convinsa ca si cu restul familiei Ivapur ma voi imprieteni, adica Ivapur Mat (crema matifianta) si Ivapur Hidra (crema hidratanta). Sunt convinsa ca pe surorile cele mari ale mezinelor Ivapur le-ati cunoscut deja, in lupta cu acneea pentru ca sunt produsele pe care orice medic dermatolog bine informat le recomanda pacientilor cu astfel de probleme: Ivapur K (crema pentru ten gras, cu tendinta acneica) si Ivapur A.I. Akne - Syt (tratament local intensiv pentru corectarea eruptiilor cutanate severe - cosuri inflamate).


alter ego spunea...

In love with Ivatherm products! I recommend them to everyone I get 2 talk about cosmetics or beauty products and daily care routine!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search