duminică, 2 septembrie 2012

Mireasa Elena Basescu in fotografii

Am tot citit pareri pro si contra vizavi de mireasa Elena Basescu, insa mie mi-a placut foarte mult atat aparitia de la cununia civila, in celebra deja rochie Dior, cat si cea de la biserica, in rochia scumpa, dar de mult bun gust!

Poate ca eu as fi ales sa fie usor mai putin infoiata, dar toate detaliile, broderia, materialele alese i-au pus foarte bine in evidenta silueta si au subliniat cum se cuvine un eveniment de asemenea amploare. Nu pot sa nu-mi amintesc de mireasa Alina Borcea care a ales o rochie... stiti si voi ce rochie! Transparenta, incarcata, sclipicioasa, ca o varza. Spre deosebire de coafura si machiajul la fel de stridente ale doamnei Borcea, EBA a mers pe simplitate si eleganta. Laudabila coafura aleasa, voalul lung, bijuteriile extrem de valoroase- sunt sigura- dar foarte finute. 
Am apreciat si faptul ca a ales florile ei preferate pentru buchetul de mireasa - bujorii roz- si nu orhidee sau alte plante scumpe doar pentru ca asa e la moda in ziua de azi!
Nu sunt un fan al omului Elena Basescu, dar mireasa Elena Basescu mi-a placut foarte mult si chiar nu cred ca merita nimeni sa fie huiduit intr-o zi atat de speciala!










foto: Filip Silviu
Cupcake Splendens spunea...

ce nu imi place la ea e botul acela...in rest ai dreptate,a fost o mireasa cu mult bun gust

Oanna Maria spunea...

Nici pe mine nu m-a incantat rochia de mireasa, dar aici tine de gusturi pana la urma. Daca ei i-a placut asa si s-a simtit bine, asta e tot ce conteaza.

Anca spunea...

stiu ca nu are rost sa comparam personajele, dar ce-ar fi sa comparam nunta asta cu nunta lui borcea cu alina sau cu nunta lui irini si moni? Clar eba a avut o nunta cu bun gust si bun simt. Si a fost frumoasa. Nu am nici o culoare politica, insa oamenii aia care au strigat hotii la cununie, au exagerat chiar si pentru niste huligani platiti.

Adelina Eneșca spunea...

Mi-a placut mult de ea. Dupa atata kitch la tv, in ziare si peste tot, aveam nevoie sa vad o mireasa cu bun gust. Rochia e frumoasa, in special in partea de sus iar machiajul si coafura sunt impecabile. Imi place!

Zakiro spunea...

O nunta umbrita de proteste. M-am uitat putin ieri la eveniment, parea cam intepenita.

Anonim spunea...

Nici eu nu sunt fana EBa, dar... o puteam critica vineri, o putem critica azi, maine si oricand, dar nu ieri, in ziua nuntii! Ieri a fost mireasa Elena Basescu, si a fost suuuuperba! Si la cununia civila, si la biserica! Simplu, frumos, elegant... adorabil.

Butterfly spunea...

Si mie mi-a placut de ea...intr-adevar buzele si le-a stricat...:D Chiar ma gandeam ca e cam infoiata la biserica si ma intrebam daca asa va fi si la dans..In ceea ce o priveste pe Alina Borcea mi-a placut de ea la botez...la nunta a fost oribila rochia

Vasile spunea...

ceea ce ma surprinde e ca vezi acest eveniment ca un fel de aspect fotografic!Probabil ca iti placea si rochia Elenei la nunta cu Nicolae Ceausescu.

mada spunea...

nu a fost huiduita ea, ci tatal ei. Rochia a fost mult prea infoiata pentru gustul meu, iar tema cu roooozz... pitiponceasca.That's all I can say!

Corina spunea...

Pacat ca si-a pus cam mult colagen in botic :) Acum vad si eu clar, mai ales in poza a doua... Probabil ca a vrut sa arate bine la nunta!

Anonim spunea...

O toapa semianalfabeta.

Zuzele spunea...

Da, a cam exagerat cu botoxarea :D

Zuzele spunea...

Zuzi, bujorii sunt superbi, dar in aceasta perioada a anului sunt de mega fitza. Se gasesc doar in Olanda extrem de greu si sunt scumpi, chiar mai scumpi decat orhideea

Ioana spunea...

Lasa ca si ea a huiduit limba romana:-)

Anonim spunea...


Eu, anti toti nenii astia de prin politica,chiar am fost impresionata de rochie, mai ales cum arata in partea de sus!
Fara tate pe afara,fara pietre si alte prostii.
Dar stanga aurita de la mana a lu...sotu,nu era tare? Dar botinele nanasei,"asortate" cu rochia aia de gravida?
R.

Girl Pearl spunea...

Nu imi place rochia aleasa...o face mai plina decat este:(

Anonim spunea...

Parerea mea personala:

- nunta ultra-kitschoasa (dupa standardele mele)
- rochia ridicola ( parca era o acadea pe bat iesind dintr-o bezea. Asta e rochie visata la gradinita, nu de o femeie cu creier, la peste 30 de ani si cu pretentii de cariera politica). faptul ca ea s-a visat in asemena rochie si cand s-a privit in oglinda nu a vazut ca e ridicola, ca o fetita de 5 ani, arata mult despre puterea ei de judecata... Orice femeie care viseaza la rochie de mireasa in stil Disney Princess este o femeie infantila. Punct.
- chestia cu buturugile cu matauze de flori pe ele, in biserica, a fost copiata prost dupa copaceii din catedrala din Londra, absolut de ras in hohote... o caricatura de adaptare a unei idei originale si elegante.
- maria basescu, la biserica, era imbracata exact ca o ospatarita de la gospodaria de partid, cand se dadeau mese pentru tovarasii cu functii mari. Jenant cand ai atatia bani si resurse, dar probabil asta e limita familiei.
- soacra mare, in furou alb peste care a trantit o perdea albastra si o palarie neagra cu pene, ceva absolut halucinant.
- socrul mare, avea un aer pierdut de betivan de lux care a pus si el un costum din "gardirob" si a iesti sa se plimbe pe ulita principala.
- nasul si nasa... de nepovestit!
- au avut "inlocuitori " de printi si regi, cu acei Cioaba si Paul Lambrino... Penibil, de ce sa inviti tigani???

Daca asta inseamna "clasa" in Romania, atunci e limpede de ce suntem pe ultimul loc din Europa! O caricatura! Pe de alta parte, a fost mai bine decat nuntile tzopesti pe care le vad prin presa sau pe strada. Nu au fost chiar ca la "mahala", au fost insa exact ca niste oameni simpli si needucati care se screm sa faca ceva elegant si cheltuie foarte multi bani pentru nimic.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search