vineri, 7 septembrie 2012

The Body Shop, Fructul Dragonului, buze catifelate

Care este legatura dintre elementele de mai sus, va spun imediat!
Saptamana trecuta m-am plimbat cu bicicleta prin Herastrau si dupa ce mi-a batut vantul in plete vreme de vreo ora, buzele mele au avut de suferit pentru ca din cauza vantului si a temperaturilor destul de scazute atunci s-au uscat foarte tare. Doua zile m-au usturat ingrozitor, erau rosii si incepusera sa formeze coji care odata desprinse, imi lasau buzele sangerande. Da, stiu, scenariul nu este unul tocmai placut, insa situatia tragica a fost imediat corectata de un produs cu care am intrat in contact intamplator.

Este vorba despre un balsam de buze de la The Body Shop cu extract de Fructul Dragonului despre care habar nu aveam ca exista pana la contactul cu produsul respectiv. Ca toate celelalte lip butter-uri The Body Shop, si acesta este foarte hidratant, placut parfumat si dulceag. Imi place ca penetreaza buzele destul de repede si ca nu-mi lasa deloc un filtru gras sau lipicios. In schimb, parfumul ramane mult si bine pe buze si se simte chiar daca aplici ruj peste. La fel si gustul dulceag care lasa buzele pupabile :-)

De asemenea, este foarte spornic pentru ca pentru o hidratare corespunzatoare a buzelor, fie ele si intr-o situatie tragica precum au fost ale mele saptamana trecuta, este nevoie de o cantitate foarte mica de produs. Astfel, borcanasul de 10 ml ajunge mult si bine.
Textura este una placuta, cremoasa, catifelata si, asa cum am spus, deloc grasa! Are in compozitie si unt de Shea si ceara de albine si extract de Fructul Dragonului, imprumutand totodata din parfumul acestui fruct exotic, ceva intre kiwi, ananas si mango.

Girl Pearl spunea...

Da, stiu de acest produs, nu l-am folosit, dar e laudat...

Corina spunea...

Eu nu folosisem niciodata balsam de buze de la Body Shop, pentru ca mi-era mereu nu-stiu-cum sa imi bag degetele in testere, unde si le baga toata lumea...si sa ma dau apoi pe buze cu produsul respectiv.
Pana la urma, iarna trecuta am incercat si eu unul, pe mana doar. Cel cu unt de shea. Mi se pare grozav! De atunci il am cu mine peste tot. E foarte hidratant, miroase frumos si discret si arata ca un gloss pe buze. Ti-l recomand! :)

P.S. Si mai da si tu un semn de viata!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search