vineri, 14 septembrie 2012

Yves Rocher a dat Startul pentru suplete si eu am castigat!

La inceputul verii aveam 52 de kilograme, o greutate pe care unii o pot considera mult prea mare, altii mult prea mica, in functie, bineinteles, de inaltimea fiecaruia. Pentru mine, insa, era mult prea mare la cei 160 de centimetri pe care ii masor si nu este vorba despre nici o urma de superficialitate sau pitziponcism aici si nici macar de gene fluturand oripilate la vederea unei felii de tort pentru ca nu sunt asa. 
Nu am frustrari sau complexe legate de greutate si nici nu mi-am facut un scop in viata din a copia manechinele anorexice. Nu vreau sa fiu foarte slaba si nici nu invidez foarte slabele pentru ca nu mi-ar placea sa-mi caut haine la raionul pentru copii si nici sa am forme de fetita de 12 ani la cei 30 ai mei. Ba chiar mi se pare mai sexy o femeie cu forme usor pufoase decat una scheletica :-)
Pe la inceputul verii insa, intrasem intr-o semi panica pentru ca blugii mei rupti care anul trecut imi erau larguti, acum ma strangeau spre nu-se-mai-inchide-fermuarul. Este drept ca la 45 de grade nu te mai poti indopa ca atunci cand bate crivatul, insa produsul care a produs o adevarata schimbare asupra siluetei mele in doar 10 zile a fost, fara urma de indoiala, Starterul pentru Suplete DEFILigne de la Yves Rocher.

Nu am fost foarte increzatoare in calitatile sale atunci cand am inceput cura, insa mi-a placut gustul lui si mi-am spus ca nu strica daca duc la bun sfarsit acest tratament detoxifiant, de drenare, purificare si topire a grasimilor.
Aceasta licoare al carei gust seamana cu ice tea-ul de zmeura combinat cu cel de piersica, insa nu atat de dulce precum produsele din supermarket si doar usor de tot amarui, dar placut si baubil, reuneste trei extracte de plante: 
  • Extractul din rădăcină de Cicoare contribuie la purificarea organismului 
  • Extractul din frunze de Ceai Verde participă la îndepărtarea grăsimilor
  • Extractul din petale de Păpădie ajută la eliminarea apei din organism. 
Sticla are 500 de ml si ajunge fix pentru 10 zile, dozarea zilnica facandu-se cu ajutorul capacelului gradat care indica exact cat produs trebuie sa amesteci in fiecare dimineata intr-un pahar mare cu apa. Oricum, toate detaliile de care aveti nevoie se gasesc in prospectul cu care vine la pachet Défiligne Starter Minceur.
In rest, am mancat normal, tot ceea ce mi-a poftit inima, nu am tinut nici un fel de dieta si nici nu am facut sport, iar hainele au inceput sa-mi stea tot mai largi. Nu m-am cantarit decat saptamana trecuta cand am vazut ca am 46 de kilograme, o greutate la care chiar ma simt bine. Nu mai am colacei pe burta, nici aripioare, nici un posterior maricel, iar celulita pare ca s-a diminuat vizibil. Pare ca pielea de pe picioare s-a subtiat, este mai supla, mai neteda, iar atunci cand aplic crema de corp cu un masaj usor nu mai simt stratul acela nasol, gros, de celulita si grasime. Are si un luciu frumos, ca atunci cand folosesti ulei pentru corp.
Bautura costa 59 de lei pe site-ul Yves Rocher  si poate fi cumparata de AICI
Apropo, ea nu se gaseste in magazine. Poate fi cumparata numai online

Click pe banner pentru a intra in magazinul online Yves Rocher


Yves Rocher


Adelina Eneșca spunea...

hmmmm....interesant produsul. in legatura cu freutatea , depinde si de constitutie. eu am 157cm si 50 de kg si mi se pare ca sunt slabuta. Acum vreo 3 ani aveam 42 de kg si eram deprimata ca sunt mult prea slaba. Momentan ma simt bine cu greutatea mea, dar am nevoie de multa tonifiere si drenaj. Retin apa si ma lupt si cu nesuferita de celulita. Oare produsul m-ar ajuta?

Zuzele spunea...

@ Adelina, depinde si de forma corpului fiecareia, de greutatea oaselor, de procentul de muschi/grasime... Eu ma simteam si aratam grasuta cu 6 kg in plus, greoaie, deloc pe placul meu... Nici acum nu sunt slabanoaga, dar sunt mai aproape de felul in care ma simt eu bine cu mine:)
Poti sa incerci si tu, nu este un pret foarte mare si rau oricum nu-ti face acest produs! Baftaaaaaaaaaaaaaa:*

Alexandra G. spunea...

gasesc produsul si in magazin? e exact ce am eu nevoieee pentru ca desi fac sport ... muuullttt... tot m-am capatuit cu 2 kg nedorite... :| si nu vor sa se topeasca... zau!! :))

Anonim spunea...

Cat timp ai consumat acest produs pt a obtine rezultatele?

Zuzele spunea...

@ Anonim, o singura sticla, adica 10 zile!
@ Alexandra, cred ca este si in magazin, dar il poti comanda direct de pe site-ul lor... Fa-le o vizita si vezi ce si cum :) Bafta!

Dana spunea...

Stii...esti singura din tot internetul care sustine acest produs:)) Eram gata sa-l cumpar, dar am zis sa mai caut pareri. Eu am 52 kg la 1.72 si voiam sa dau jos din coapse, deci vreo 2-3 kg, dar am mari emotii pt ca n-am mai gasit nicaieri o parere incurajatoare si sa dau 70 de lei ca sa beau sirop de tuse... no thanks.

Zuzele spunea...

@ Dana, eu am prezentat fix experienta mea! In cazul meu a functionat foarte bine acest "sirop de tuse" :) Este decizia ta daca vrei sa testezi un produs sau nu, fie el crema, sampon, sirop de tuse...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search