joi, 25 octombrie 2012

Barbatul perfect miroase a...

  • Parfumul Encounter care a fost lansat in septembrie de Calvin Klein miroase divin! L-am testat saptamana trecuta la Kendra, in Unirii, si mi-a placut la nebunie pentru ca are fix aromele pe care trebuie sa le raspandeasca un barbat:) Notele de varf sunt mandarina, cardamon si rom, notele de mijloc - coniac, piper, iasomie, patchouli, iar notele de baza sunt lemnoase -mosc, cedru. Este un parfum foarte fresh, citric si nu cred ca se adreseaza unei anumite categorii de varsta. Din partea mea, poate fi purtat si de un pusti de 16 ani si de un barbat in toata firea, de 40 si, 50 and so on... Imaginea lui este Alexander Skarsgard, actorul care l-a interpretat pe Eric din serialul "True Blod", o alegere perfecta daca ma intrebati pe mine pentru ca parfumul miroase exact cum arata el :) Nu mai retin cat costa in parfumerie, dar online l-am gasit AICI la un pret mai mult decat rezonabil! Fetelor, tot se apropie Craciunul, poate va faceti jumatatile fericite si... frumos parfumate!
  • Tot de la Calvin Klein imi place si Euphoria! Foooooooarte mult chiar! Eu l-am avut pe cel de dama, iar fratele meu pe acesta si este tot in stilul CK, adica fresh, citric, tineresc, insa cred ca depinde de pielea purtatorului pentru ca l-am mirosit si pe barbati maturi si era de-a dreptul fermecator. Este genul de parfum care te face sa inspiri aer adanc in piept si pe care iti doresti sa-l mai simti inca o data si inca o data si... :) Si daca tot vorbeam despre idei de cadouri, AICI l-am gasit intr-un set cu after shave si AICI la pachet cu deo stick, la preturi prietenoase!
  • Despre Ultraviolet de la Paco Rabanne v-am mai vorbit, dar se afla inca in preferintele mele de parfumuri masculine si nici nu cred ca va disparea vreodata! Are ca note ambra, menta, vetiver, piper, vanilie si oakmoss. Un set interesant cu deodorant de 150 ml si parfum de 100 ml am gasit pentru voi AICI
  • Armani Code este unul dintre cele mai reusite parfumuri barbatesti din lume! Din punctul meu de vedere, desigur! Este fresh, usor citric, usor picant, usor oriental, insa nu intr-o maniera care sa dea dureri de cap, ci intr-o combinatie in care notele de bergamota, iasomie, lamaie, portocala, miere, tutun, vanilie sunt asezate in proportii perfecte. Poate fi cumparat de AICI, la cel mai mic pret pe care l-am gasit in magazinele online.

  • Cred ca cel mai fresh dintre cele mai fresh parfumuri masculine este CK Free Blue. Se deschide cu mandarina, lavanda si spearmint, apoi lasa la iveala note verzi, acvatice, de nucsoara, pentru ca la final sa culmineze cu note de mosc, ambra si piele. Este perfect pentru un pusti cu varsta cuprinsa intre 12 si 59 de ani :)
 
  • Din clasament nu putea lipsi Givenchy cu ale sale Blue Label , Pour Homme, Play / Play Intense si Very Irresistible . Imi plac ffffffff mult toate aceste parfumuri. De fapt, nici nu stiu daca pot numi un parfum masculin de la Givenchy care sa nu-mi placa, iar Pour Homme trezeste amintiri foarte placute in mintea mea...
Zuza O spunea...

Mai trebuie sa miroasa si a Versace Dreamer, Paco Rabanne 1 Milion si Armanimania!!!! Imi e dor si de barbatii care miros a Aqua di Gio. Am vrut sa-i cumpar eu lui Gabi dar a devenit atat de scump!!!! El careera pe toate drumurile....

Monica - Pisica albastra spunea...

Numai pentru Alexander Skarsgard si as testa Encounter! Desi pe Fragrantica are review-uri tare proaste :(

Zuzele spunea...

Versace Dreamer, da! 1 Million nu-mi place cum miroase pe... E prea puternic pentru el si se simte foarte moshesc :)))

Uite Aqua di Gio aici, la 200 ml - http://www.fashionup.ro/parfum-giorgio-armani-acqua-di-gio-edt-200ml.html

Anonim spunea...

Tot ce ai scris aici e total gresit.Barbatul adevarat trebuie sa miroase ...a barbat!(facut o baie clasica ,sapun ,spalat parul cu sampon si atata)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search