joi, 11 octombrie 2012

Ce-ati face daca ati fi Nicoleta Luciu?

Si aici nu ma refer neaparat la ea, ci la orice femeie care poate fi in locul ei....


Nu (mai) sunt o devoratoare de mondenitati pentru ca au aparut atat de multi cretini care, efectiv, simt ca ma ataca la nivel energetic cu imbecilitatile lor. Poate am imbatranit eu si incep sa ma tacanesc intocmai ca batranii aceia de prin RATB care urasc orice pusti cu breton lung pe ochi si despre care simt ca se pun in calea fericirii lor doar prin simpla lor existenta, dar ma cuprinde mama nervilor cand vad femei din plastic pe la tv, fara absolut nici o influenta asupra vietilor privitorilor si carora prezentatorii tv le acorda atat de multa importanta de parca ar scrie pe tabla cel putin formula chimica a leacului pentru cancer!!!!
Asadar, nu mai am nervi pentru mondenele din ziua de azi! Dar deloc! M-am reprofilat pe posturi tv de gatit si vad ca au rasarit ca ciupercile dupa ploaie - cel putin la RCS sunt vreo 5. 
Astfel, intre reteta pentru ciulama si cea pentru chiftele, am aflat si ca sotul Nicoletei Luciu are o amanta pe care, printre altele, o si bate. Sau o fi batut-o o singura data... Habar n-am! Cert este ca Zsolt Csergo (sper ca am scris bine) ar fi, in cele cinci zile pe saptamana in care se afla departe de familie, si cu o duduie infinit mai nasoala decat sotia Nicoleta Luciu, mama celor patru copii ai sai.
Si acum, destul cu sentimentalismele! Un singur lucru am aflat din povestea asta: poti fi si Nicoleta Luciu si tot se gaseste una care sa-ti imprumute barbatul!
Nu-i o regula ca trebuie sa arati tare nasol pentru a fi inselata! 
Poti avea silicoane cat capul, forme perfecte, picioare lungi, par frumos, chip superb, patru copii, sa fii ca in revistele pentru adulti - ceea ce in cazul de fata chiar se verifica- si tot nu vei reusi sa pastrezi intacta fidelitatea barbatului tau!
Insa, altceva este mai important aici: ce ramane de facut in acest caz?
In urma cu vreo 10 ani as fi spus DIVORT! Fara doar si poate! Asa ceva nu-i de iertat, domnule! Pai cum adica barbatul tau sa-si imprumute buzele si nu numai altei femei cand tu il astepti acasa sa ti le dea DOAR tie? No No No
Nu exista scuze!
Acum, ca am mai trecut prin viata, m-am mai maturizat si poate ca am inteles ca nici un om -barbat sau femeie- nu este proprietatea altui om sau, cel putin, nu ar trebui sa fie, mi-am mai schimbat un pic perceptia despre viata in doi. Si am mai inteles ca nu inseli pentru ca nu mai iubesti acel om caruia ii pui coarne. Unii fac mecanic acest pas. Pur si simplu nu pot spune "nu"avansurilor unei terte persoane, au nevoie de o schimbare- chiar si de moment- in dormitor... Poate ca pana la un punct ar putea fi trecuta cu vederea aceasta nevoie de moment, insa daca ea devine o relatie paralela, schimbam registrul discutiei!
Dar, daca esti Nicoleta Luciu si arati ca Nicoleta Luciu, tradarea ar insemna deja un orgoliu ranit, o jignire suprema pe care i-ar fi putut-o aduce Zsolt. Adica, dupa ce i-a nascut 4 copii, ea s-a straduit sa redevina iepurasul Playboy de care s-a indragostit afaceristul din Miercurea Ciuc, a tinut diete, si-a facut operatii estetice, face sport... tot ce este nevoie pentru a arata PERFECT! Si totusi....
Eu chiar nu stiu ce-as face daca as fi in locul ei!
Poate ca primul impuls ar fi: duca-se pe apa sambetei porcu'-magaru'-Ghita-bucataru'-dracului! Eu, mama de 4 copii care mai si arat ca un topmodel si care i-am fost fidela atatia ani si l-am inteles ca vrea o casnicie la distanta, sa trec prin asa ceva??!!???? Pai merit una ca asta?!? NUUUUU!!!!
Ca o parateza, n-am inteles si nu cred ca voi intelege vreodata relatiile/casniciile la distanta! Pai eu care oricum sunt posesiva cu barbatul pe care il iubesc si vreau sa primesc acelasi TOT pe care il ofer si eu, la randu-mi, cum sa accept sa-mi vad iubitul o data la 5/6/7 zile cand eu nu mai am rabdare nici pana la sfarsitul zilei lucratoare? Nu as putea supravietui niciodata intr-o relatie la distanta, asta-i clar! Cum de a acceptat Luciu asa ceva, nu pot sa inteleg! Si cum de-si doreste el asa ceva, iarasi nu pot intelege! Cat de importanta ar fi munca ta din celalalt capat al tarii, incat sa n-o poti face de la distanta? Chiar sa nu te mistuie dorul de perfecta ta sotie si de superbii tai 4 copii incat sa le acorzi lor 2 zile si afacerilor 5, in loc sa fie invers?
Rezumand, chiar nu stiu ce as face daca as fi Nicoleta Luciu sau orice alta femeie care trece prin ceea ce trece ea, presupunand ca povestea amantlacului ar fi una reala!
Voi ce ati face? Ati renunta la casnicie una, doua sau i-ati mai acorda inca o sansa? 
Dar si sansa asta... Nu stiu daca este vorba neaparat de sansa lui de a-si pastra sotia sau sansa copiilor de a-si pastra tatal... Si aici ar mai fi iarasi de discutat pentru ca acesti copii oricum au un tata de weekend, deci nu i-ar simti foarte mult lipsa daca ar fi acelasi tata de weekend si in cazul unui divort...
Complicata situatia...
Repet: voi ce ati face in locul ei?
Anonim spunea...

vb cuiva, nu mai stiu cine a spus-o "omul inseala, dar asta nu are nici o treaba cu iubirea"

siii, daca ai silicoane si 90/60/90 si toate "dotarile" pe care le-ai enumerat tu, asta nu inseamna ca te scuteste de a fi inselata.

Butterfly spunea...

Parerea mea este ca el avea amanta inainte sa aiba sotie..:)) si in cazul asta se exclude ratacirea de moment...si ce incredere sa mai ai in astfel de om si ce garantii...eu daca ar fi iubirea vietii mele l-as ierta...daca nu....nu.

Cupcake Splendens spunea...

in locul ei m-as desparti cel putin pentru cateva saptamani de el,sa vedem,i-ar fi mai bine fara mine?si in acest timp m-as gandi daca mi-e mai bine cu el sau fara el.
nici eu nu as vrea sa fiu in locul ei,e tare nasoala situatia...

claudia_mami spunea...

totii barbati inseala dar atat timp cat nul prinzi ,te respecta si te iubeste nam ce comenta ,in locului lui nicoleta eu as cere niste raspunsuri ceva ea lipsit omului de a inselato apoi as pune in balanta daca mai merita sau nu caci are deja 4 copii nu unul nu doi si daca sar mai intanpla odata las lasa cu curvele .

Felicia spunea...

Este o diferenta intre a iubi pe cineva si a fi atras de cineva. Multi confunda iubirea cu atractia, si ajung sa se casatoreasca din ideea naiva ca au gasit marea dragoste, fie de dragul nuntii. De fiecare data cand am vazut ca relatia nu mai merge, si vreau sa incerc si altceva, ne-am spus la revedere. Si asta cu barbatii inseala mereu , mi se pare o prostie mare. De ce femeile nu inseala? Noua nu ne place sexul sau cum?

Zuzele spunea...

@ felicia, ai dreptate! Nu este o regula ca barbatii sa insele, iar femeile sunt acele victime nevinovate, toate o reintrupare a Fecioarei Maria. Sunt destule femei care au amanti si mi se pare chiar mai urata situatia in care ea are amant, decat cea in care el tradeaza... Mai ales daca are si un copil pe care il neglijeaza in detrimentul unui al doilea barbat...

natty spunea...

Da' de ce nu se pune problema invers? El are afaceri la M ciuc si nu se poate muta in buc, de ce nu se muta Nicoleta in M Ciuc si sa vina la Buc doar pt emisiuni/poze etc.
Oricum nu toti barbatii insala, dar tot barbatii unguri da. :)

Felicia spunea...

Natty, i-ai incecat tu pe toti de stii ca toti barbatii unguri inseala?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search