vineri, 26 octombrie 2012

Ce tratamente antiacnee propune Mario Badescu



Imbinand cele doua pasiuni ale sale, chimia si cosmetica, Mario Badescu s-a remarcat la nivel international ca fiind unul dintre cei mai renumiti specialisti din domeniul ingrijirii tenului. El a avut o abordare unica in ceea ce priveste ingrjirea tenului, luand in considerare atat partea chimica si complexitatile tenului, cat si increderea si satisfactia pe care le poti avea in urma unui ten sanatos, curat si radiant.

Salonul Mario Badescu a fost deschis in New York in 1967, unde Mario a inceput sa dezvolte gama proprie de produse cosmetice naturale. Nu a trecut mult timp pana cand rezultatele produselor si tratamentelor cosmetice au fost un real success pentru elita New York-ului si pentru celebritati de la Hollywood precum Oprah, Martha Steward, Cher, Jeniffer Aniston, Kate Moss, Eva Longoria, Natalie Portman, Sharon Stone, Sarah Jessica Parker si multi altii. 

Am testat si eu cateva produse ale celebrului Mario Badescu, inca nu am apucat sa le fac prezentarea, insa cel mai mare fan in viata al MB pe care eu il cunosc este prietena mea Carmen, iar produsul care o fascineaza maxim - maxim, am spus!!!- este Serul Cellufirm Drops. Nici un alt produs nu-i ca respectivul, iar dragostea ei pentru el se intampla de multe luni, spre un an, am impresia, timp in care nu a intalnim altceva mai bun. Zice ea. Si eu am avut o miniatura si da, recunosc ca mi-a placut, dar din pacate nu pot ramane fidela unui singur produs pentru ca am atatea spre testare, incat azi ma indragostesc de unul, maine de altul... Ca ingrediente, ar contine: apa, colagen, Palmitate Seamollient, Retinyl, acid hialuronic, elastina hidrolizata, tocoferol, Glycosaminoglycans hidrolizat, Dermonectin, bladderwrack Extract, Uree imidazolidinyl, Filagrinol, ARN, Extract de plante, oligopeptide-5, extract de fucus vesiculosus, extract de polen, extract de masline, extract de soia, extract de grau.

Carmen imi spune ca ei ii lasa pielea exact asa cum si-o doreste, hidratata, luminoasa, ferma, curata, iar ca are influenta pozitiva asupra cosurilor am observat si eu. Si ca tot eram pe carespot.ro - magazinul online care vinde si produse Mario Badescu si, din cate observ, la preturi mai mici decat la standurile Mario Badescu de prin mall-uri- am fost curioasa sa aflu ce alte tratamente antiacnee mai au in palmares si iata ce am gasit:
  •  Special Healing Powder - (redus la 56 lei de la 75 lei) -
-->Vindeca si ascunde cosurile aceasta pulbere pe baza de sulf care absoarbe excesul de ulei si reduce roşeaţa si iritaţiile  cauzate de cosuri. Poate fi aplicata pe piele pentru a controla excesul de ulei, pentru a dezinfecta si pentru a calma zonele predispuse la acnee. Actioneaza miraculous pe cosurile erupte si pe zonele acneice infectate. Pe forum, fetele spun ca este cel mai bun produs antiacneic, nu pot nici confirma, nici infirma pentru ca nu l-am folosit.  

  • Acne Facial Cleanser - (redus la 70 lei de la 94 lei) Am avut acest produs si chiar mi-a placut foarte mult. Nu aveam cosuri in perioada aceea asa ca nu pot spune daca le-a vindecat sau nu, insa am observat ca mi-a reglat productia de sebum si imi lasa pielea foarte matasoasa, luminoasa si matifiata. Contine: apa deionizata, Glicerina, laureth sulfat de sodiu, Aloe Vera Gel, acid hialuronic, extract Cimbru, extract de muşeţel, alcool izopropilic, acid salicilic, Trietanolamina, propilenglicol. Aloe Vera si musetel, doua ingrediente naturale care calmeaza si netezesc acneea-inflamata.

  • Special Cucumber Lotion - (70 lei de la 94 lei) Si aceasta lotiune m-a impresionat si, pe langa mirosul foarte fresh si natural, mi-a placut senzatia de piele foarte curata pe care mi-o lasa, matifiata si catifelata. Tot in vara am folosit-o cand toata lumea se plange ca tenul se ingrasa peste masura, ca luceste si se simte imbacsit. Eu am reusit sa trec peste aceste probleme cu Acne Facial Cleanser-ul de mai sus si cu aceasta lotiune. Ah..si apropo: nu usuca pielea deloc, desi matifiaza. Poate datorita extractului de castravete din compozitie.

  • Drying Mask  -(84 lei de la 113 lei) Ajuta la indepartarea eruptiilor acneice. Aceasta masca pe baza de sulf coloidal usuca cosurile existente şi indeparteaza uleiul pentru curatarea pielii problematice predispuse la acnee. Calamina face aceasta masca sigura si blanda pentru majoritatea tipurilor de piele. De asemenea este potrivita pentru probleme de acnee pe spate şi piept.
--> Contine: apa deionizata (Aqua), caolin, amidon din grau (Triticum vulgare), Calamine, Ichthammol, propilenglicol, sulf coloidal, dioxid de titan.  
  •  Buffering Lotion -(79 lei de la 106 lei) Solutie tratament special conceputa pentru a trata zonele cu probleme acneice profunde. Contine vitamina B cu proprietati hranitoare, aminoacizi care ajuta la o piele sanatoasa, precum si extracte din plante anti-inflamatorii pentru a grabi vindecarea. Reduce rapid acnee chistica datorita formulei care se absoarbe rapid in piele.
 

  •  Healing Cream - (79 lei de la 106 lei)
Este unul dintre cele mai bune produse Mario Badescu. Extraordinar de eficienta impotriva dermatitelor. Aceasta crema pe baza de sulf accelereaza procesul de vindecare al tenului acneic, iritat. Balsamul Peru ajuta la protejarea delicata si vindecarea tenului, calmand şi reducand roseata. Proprietatile sale de vindecare actioneaza imediat pe zonele predispuse si previn aparitia cosurilor minore inflamate. Formula fara ulei. Aici pot interveni si eu pentru ca am avut acest produs si este cu adevarat FOARTE BUN!


Si mai sunt cateva produse care promit sa vindece acneea pe care le regasiti voi pe site-ul Carespot.ro daca aveti nevoie de asa ceva, dar si alte minunatii ale celebrului Mario Badescu- creme de zi, de noapte, demachiante, creme pentru ochi, geluri de fata, serumuri, masti, tot ce vrei si ce nu vrei, iar daca Eva Longoria spune ca sunt minunate, ma gandesc ca asa o fi! :)


 

Felicia spunea...

Dar astea fac cat intretinerea mea pe o luna.

Anonim spunea...

Produsele de pe Carespot nu sunt originale!!!!!Am cumparat din New York si sunt diferite..Asa ca merg direct la Baneasa..!!In proportie de 80% am vazut ca nu au produse originale plus ca am citit si alte reclamatii pe alte bloguri.

Anonim spunea...

gasesti produse Mario Badescu originale aici:

http://www.santeo.ro/mario-badescu-m-266

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search