marți, 16 octombrie 2012

Coincidenta sau nu...

... la ultimele trei spalari ale parului mi-au cazut doar cateva fire!!! Haaaaaaaaaappy me!!!

Parul imi cade de pe la inceputul verii in cantitati ingrozitoare! Nici nu stiu cum de mi-a mai ramas ceva pe cap pentru ca dupa fiecare pieptanare si spalare strang din perie si scurgerea de la dus ghemotoace intregi de fire de par :( Am tot schimbat sampoanele, tratamentele pentru par, suplimentele nutritive - de fapt, n-am mai luat nici un fel de pastiluta, in afara de unele de la Fares pentru cresterea imunitatii - , dieta, bla bla si nimic!
Zilele trecute, insa, am gasit intr-o punguta uitata pe balcon un sampon si un balsam Joico K-Pak Reconstruct  pe care le-am mai folosit si anul trecut, dar uitasem efectiv de ele. Am deja doua sampoane incepute pe care le folosesc alternativ, insa mi-era dor de Joico si de stralucirea aparte pe care mi-o dau parului meu aceste produse mult adorate.
Spuma intensa si foarte fina ca de obicei, parfum fructat, par matasos, stralucire ca de oglinda, tot ca de obicei, insa diferenta pe care am observat-o inca de la samponare a fost aceea ca au cazut mult mai putine fire de par. Eu sunt de-a dreptul obsedata de lucrul acesta si nu de putine ori m-am pus pe numarat firele pierdute, insa parea ca numaroarea mea tinde spre plus infinit pentru ca de fiecare data cand treceam mana prin par mai adunam cate ceva!
Am samponat de doua ori si am adunat, in total, maxim 20 de fire. Nu m-am bucurat foarte tare pentru ca ma gandeam ca dupa limpezirea balsamului voi recupera. De obicei, atunci cand clatesc parul adun si adun si adun pana ma plictisesc si le las pentru periere, alt moment tragic pentru parul meu. Ca sa nu mai spun de uscare... In locul in care imi usuc parul, la picioarele mele sau pe canapea, daca stau jos, se aduna fire de par cata frunza si iarba :(
Dar, in ultimele trei dati, supriza! Abia au cazut cateva fire! 
Samponul si balsamul din gama Joico K-Pak Reconstruct sunt destinate parului degradat si agresat termic/chimic, insa chiar daca al meu nu se incadreaza in nici una dintre cele doua categorii - poate la "agresat termic", avand in vedere ca il usuc tot timpul cu foehnul- efectul de dupa folosire chiar este WOW !  Adica, parul pare si se simte foarte curat, este lucios si... jucaus! :) Firele nu sunt lipite unele de altele, parul are volum, se asaza foare bine si pare coafat :) De cate ori spal parul cu aceasta combinatie de la Joico, imposibil sa nu ma intrebe cineva daca am fost la coafoar :))
Am citit ca ar avea multa keratina in compozitie si poate de aceea radacina firului de par este mai puternica. De altfel, chiar promite regenerarea firului de par si chiar daca despre radacina nu scrie ceva anume pe eticheta, eu am simtit ca functioneaza si la acest nivel.
Si cum mereu ma intrebati de unde se pot cumpara online produse Joico ORIGINALE pentru ca nu ajungeti mereu prin saloanele de infrumusetare, dar si pentru ca au un pret mai ridicat acolo, am cautat pe net si am gasit samponul Joico K-Pak Reconstruct AICI si balsamul AICI. Vad ca exista si varianta Joico K-Pak Smoothing Balm, produs pe care eu nu l-am testat inca, dar a carui descriere suna excelent!

Alte info despre aceasta gama:

"Contains OUADRAMINE COMPLEX, an exclusive blend of low moleucluar weight and size proteins. This balance of 19 essential amino acids (the building blocks of hair) adheres quickly and effectively to ensure maximum protection and reconstruction from the cuticle to the cortex"
Anonim spunea...

Cred ca e ceva din mediu :( si mie a inceput sa-mi cada excesiv tot la inceputul verii si am auzit multe alte fete plangandu-se de acelasi lucru. Plus ca nu pot sa-mi tin varfurile ne-despicate nici cu tunsori frecvente, nici cu serumuri, balsamuri si alte ajutoare :( Si nici macar nu folosesc placa/ondulator/foehn!

Ma bucur ca ai gasit ceva care sa te ajute! :*

1234 spunea...

Si eu am folost intr-un timp joico si am fost foarte multumita. Cred ca o sa revin la el :)

claudia_mami spunea...

Buna ! cu aceasta problema ma confrunt eu ,imi ade parul atat de tare de ma sperie ideia ca voi ramane cheala .

Anonim spunea...

Buna,

Folosesc mereu setul Joico K-Pak, dar nu ma ajuta impotriva caderii parului. E groaznic, strang foarte mult par sanatos ce-i drept:)
Sunt produse foarte bune, sper ca ele sunt solutia ta, dar daca descoperi ca e alta te rog spune-ne si noua cele mai ghinioniste care nu au gasit leacul.

Alexandra G. spunea...

da, joico e fff bun ...
si mie imi cade parul f rau, dar stiu ca daca ma calmez, nu ma mai stresez si nu mai pun totul la suflet nici parul meu nu se mai duce :))

Unknown spunea...

De ceva vreme si eu am aceeasi problema ingrozitoare cu caderea parului. Am incercat tot felul de sampoane si tratamente si parca nimic nu ma multumeste. Pare interesant acest sampon dar mi-e teama sa arunc atatia bani fiind posibil ca mie sa-nu mi se potriveasca, avand in vedere ca am un par foarte gras...

Corina spunea...

Din ce citesc aici, de asta am eu nevoie! Imu poti spune te rog, cat costa?

Zuzele spunea...

@ Corina, vezi ca scrie in text! Am pus cateva linkuri catre magazinele de unde pot fi cumparate si cateva dintre fete chiar mi-au spus ca si-au comandat deja! Nu poate decat sa ma bucure si sper din suflet sa va rezolve si voua problema! :*

Corina spunea...

Scuze, eram de pe mobil:) Mersi frumos:*

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search