duminică, 7 octombrie 2012

Despre slabit, indepartarea stresului si Guarana

Din ciclul "Stiati ca":

  • Indienii din Amazonia pretuiau foarte mult planta Guarana (Paullinia Cupana) si considerau ca efectele ei sunt supranaturale - de exemplu ei credeau ca prelungeste viata si, de aceea, o foloseau zilnic pentru tonifiere
  • Guarana contine o substanta chimica, avand rol energizant denumit guaranina care actioneaza precum cofeina, insa care nu are efectele daunatoare ale cafelei. 
  • Guarana mai contine teobromina si teofilina, substante care se regasesc si in ciocolata si care au proprietati termogenice si de imbunatatire a starii psihice.
  • Guarana mareste vigilenta, vitalitatea, imbunatateste memoria si poate reduce apetitul, ajuta la indepartarea stresului prin stimularea sistemului nervos si muscular, atenueaza simtomele starii de oboseala sau epuizare, intareste imunitatea si sistemul respirator, sporeste rezistenta la alergii.
  • Guarana le servea indienilor amazonieni si ca mijloc de prevenire a malariei si a dizenteriei si ii ajuta in cazul durerilor de cap, crampelor sau febrei, fiind folosita ca si un bun afrodiziac. In timpul razboaielor dintre triburi, vanatori mestecau semintele plantei pentru a depasi oboseala si foamea. Si in zilele noastre este folosita ca mijloc eficace ca lupta impotriva solicitarii fizice si psihice, deoarece actioneaza rapid si de durata.
  • Guarana influenteaza metabolismul tesutului nervos, suprima senzatia de oboseala, de epuizare si de foame si ajuta la inlaturarea acidului lactic din muschi, sporind in felul acesta randamentul fizic si psihic.
  • Guarana imbunatateste capacitatea de concentrare si memoria. Suplimentele alimentare ce contin Guarana sunt recomandate celor care lucreaza in schimburi, au job-uri stresante si solicitante, studentilor, inainte de examene, adica tuturor celor care au nevoie de un tonifiant natural si eficient.
Guarana este unul dintre ingredientele suplimentului alimentar LemoSilhouette ,alaturi de lamaie verde, ananas, aloe vera, portocal amarui si L-Arginina - care va poate scapa de cateva kilograme, de celulita, dar in acelasi timp poate indeparta oboseala, stresul si confera o stare de bine, sporind randamentul fizic si psihic!
Mai multe detalii despre acest produs, precum si preturi, promotii, modalitati de comanda, etc puteti afla AICI !

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search