marți, 30 octombrie 2012

Doua noi sortimente Poiana usor sarate

Celor 24 de sortimente Poiana, impartite in tablete, praline si batoane, li s-au adaugat zilele trecute alte doua sortimente care mie imi plac foarte mult: ciocolata cu lapte cu fulgi crocanți si ciocolata cu lapte cu migdalele caramelizate uşor sărate.
Ador combinatia de dulce cu sarat si incerc atunci cand gatesc sa personalizez retetele, iar cand vine vorba despre pizza, cer intotdeauna sa-mi adauge ananas :) Ah, si sosul meu preferat pentru fripturi este cel dulce, usor picant! Sunt in trend, asadar:)

Pentru Kraft Foods România, parte a Mondelēz Internaţional, sursa principală de inspiraţie și inovație o reprezintă consumatorii. De aceea, noile sortimente Poiana se diferențiază puternic pe piață, prin combinaţii neaşteptate de ingrediente, bazate pe reţete menite a-i surprinde pe consumatori și de a răspunde așteptărilor acestora.
Poiana ne oferă o surpriză neaşteptată, prin gustul inedit oferit de combinaţia atât de placută dintre ciocolata cu lapte şi cele două ingredinte uşor sărate. De 17 ani, Poiana rămâne produsul care, prin inovaţie, revoluţionează mereu segmentul de tablete”, declară Anca Romilă, Brand Coordinator Chocolate Local Brands (Poiana & Africana), Kraft Foods România.
Am fost si eu la evenimentul de lansare al celor doua noi sortimente care a avut loc la Fratelli Espresso Bar unde am gustat din preparatele bestiale ale bucatarilor de la Flavours, combinatii de dulce cu sarat foooooarte delicioase. Le puteti admira mai jos:)




Catallina spunea...

Eu mi-am luat Poiana cu migdale si mi-a placut, am simtit sarea:). Misto combinatia. Cu fulgi...nu stiu daca voi cumpara.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search