luni, 22 octombrie 2012

OPI Lincoln Park After Dark si cateva sfaturi

I love love love OPI!

Nu inteleg cum de exista voci -putine, ce-i drept- care sustin ca ojele OPI nu rezista cand eu nu am intalnit lacuri mai rezistente decat ele in viata mea! Este adevarat ca unele nuante sunt mai rezistente decat altele, dar chiar si asa, media, in cazul meu este de 4-5 zile, fara sa protejez manichiura cu manusi de menaj pentru ca daca fac asta, oja rezista impecabil 7 zile. OPI Big Apple Red, cel putin, este una dintre cele mai rezistente si imi ramane pe unghii mai bine de o saptamana, chiar si cu 30-40 de minute pe baie fierbinte in fiecare zi. 
OPI Big Apple Red
Exista tipuri de unghii care produc mai mult sebum decat altele si de aceea lacul nu se prinde foarte bine, insa indiferent de caz, unghia trebuie degresata in prealabil cu acetona/dizolvant. Se lasa sa se usuce, apoi se aplica un strat subtire de lac baza - tot OPI imi place cel mai mult-, dar mai puteti alegeti si unul mai ieftin, precum Orly
Si mai aplic uneori, tot pe post de baza, lac intaritor OPI - Natural Nail Strengthener , dar asta nu-mi prea place pentru ca imi face unghiile sa creasca foarte repede!

Dupa doua minute, aplicati primul strat de oja. In nici un caz in cantitate exagerata, ci cat mai subtire, dar uniforma si pe cat posibil, dintr-o singura pensula, maxim doua. Am o prietena care niciodata nu are rabdare si ineaca pensula in oja si aplica haotic strat dupa strat, in cantitati suficiente pentru trei manichiuri, asa incat oja se prelinge pe la colturile unghiilor si ii acopera cuticula. Mai are putin si ajunge pana la coate:) Iar apoi se plange ca ei nu-i rezista OPI pe unghii si ma enerveaza maxim cand o aud cum da verdicte fara macar sa respecte regulile de baza ale unei manichiuri.
Sa revenim! Dupa alte 2-3 minute de la aplicarea primului strat de oja, uniformizati cu inca un strat si lasati sa se usuce cateva minute, chiar daca urmeaza sa aplicati un lac de finisare pentru uscare rapida. Mie imi place fooooooooarte mult OPI RapiDry Top Coat
pentru ca imi usuca foarte repede oja si imi face manichiura superstralucitoare. Atat de stralucitoare incat sunt intrebata daca am oja semipermanenta pe unghii pentru ca aceea arata ca noua pana la indepartare.

Iar m-am luat cu vorba si nu v-am aratat manichiura pe care o am acum, cu OPI Lincoln Park After Dark, un mov foarte inchis care, in lumina slaba, pare negru, iar uneori maro. Mi-am facut-o miercuri, pe la 2 noaptea, asa ca nu-i perfecta, insa am avut grija sa respect toti pasii si arata si acum, perfect. Nu s-a ciobit deloc, desi aseara am spalat un munte de vase, fara manusi :)










Andra spunea...

E foarte frumoasa oja! Dar eu n-am mai auzit pana acum ca unghia produce sebum, de unde ai aceasta informatie?

Georgiana spunea...

Sunt de acord, si mie mi se par tare rezistente :) Si nu numai, formula lor e extraordinara, cum nu am intalnit la alte branduri. Se adauga pensula perfecta, timpul de uscare, culorile dementiale, numele pe masura si... cum sa rezisti?:)

Zuzele spunea...

@ Andra, la o lansare OPI se plangea o colega ca are unghiile foarte subtiri si nu stie de ce nu se lipeste nici o oja asa cum trebuie. O specialista prezenta acolo i-a analizat unghiile si i-a spus ca da, sunt foarte subtiri si produc sebum in exces, iar acesta nu lasa oja sa se prinda f bine. I-a recomandat sa degreseze intotdeauna f bine unghia inainte de aplicarea ojei, insa acest lucru trebuie sa-l faca toata lumea si neaparat sa se aplice un lac de baza inaintea ojei pentru a proteja si unghia, dar si pentru nivelarea suprafetei ei pentru ca oja sa se aseze ca la salon :)

Anonim spunea...

stie cineva cine importa si distribuie produsele opi in romania?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search