luni, 1 octombrie 2012

Uleiul de argan si algele albastre de apa dulce...

... sunt ingredientele pe care Galénic pune accent in liniile de produse Argane, respectiv Ophycée.


Au fost necesari 20 de ani de cercetare pentru ca Galénic sa dezvaluie secretul exceptionalei puteri de intinerire a algei albastre. Daca ne gandim bine, aceste alge se afla la originea vietii pe Pamant, aparand cu peste 3.5 miliarde de ani in urma. Ceea ce a atras atentia asupra lor este adaptarea lor la conditiile extreme de viata de pe Pamant si rezistenta de care au dat dovada, neindoielnic. Galenic a izolat o fractiune extrem de activa din aceste alge, concentratul pur de alge albastre, si il foloseste pentru puterea antioxidanta si de intinerire in gama Ophycée. 
Un studiu medical, condus de dr. Gette Jenson, realizat recent la Spitalul Royal Victoria din Montreal, a demonstrat că alga verde-albastră are puterea să susţină, într-o manieră unică, vigoarea sistemului imunitar. Împreună cu Universitatea McGill din aceeaşi localitate, cercetătorii spitalului au iniţiat un studiu placebo controlat, dublu orb.
Concluzia a fost foarte limpede: cine consumă alge albastre îşi asigură imunitate împotriva atacurilor virale. Cum virusurile aduc cele mai cumplite boli, SIDA, hepatite şi gripe, pe care medicamentele nu le pot decât ameliora, contribuţia algelor este cu atât mai importantă.

Am folosit acum cativa ani o crema de fata si una pentru ochi din aceasta gama Galenic, pe vremea cand aveau alte ambalaje, si chiar daca intre timp am testat zeci de alte creme, mai scumpe si mai ieftine, cele doua produse au ramas in topul celor mai bune dintre cele mai bune! Dincolo de parfumul senzational, foarte proaspat si revigorant si textura incredibil de fina a cremelor, efectul a fost WOW inca de la prima utilizare. 
Desi se adreseaza femeilor de peste 35 de ani, cu riduri evidente, am fost informata ca varsta din buletin este una, iar cea a pielii, alta. Nu-ti poti cumpara o crema ghidandu-te dupa varsta indicata pe eticheta pentru ca poti avea 30 de ani, dar riduri de 45. Am vazut fete de 20 si un pic de ani imbatranite, cu o piele matura, riduri profunde si care ezita sa cumpere produse adresate acestor probleme, gandind ca sunt mult prea tinere pentru a le folosi. Ei bine, chiar am intrebat acest lucru la mai multe lansari pe la care am fost si persoane avizate, specialisti in domeniu mi-au spus exact ceea ce am sintetizat eu mai sus. 

Desi eu nu aveam nici 30 de ani cand am folosit cele doua produse Ophycée, sa nu va imaginati ca peste noapte pielea mea s-a ridat, asa cum am mai auzit prin targ ca se poate intampla daca folosesti de timpuriu creme antiage sau antirid, si nici nu s-a intins pentru ca nu era cazul, insa a devenit si mai ferma, si mai luminoasa, si mai catifelata. In fiecare dimineata, ochii mei pareau mai odihniti, privirea mai luminoasa si cearcanele au disparut ca prin farmec. Tenul meu arata fenomenal si atat de impresionata a fost o colega de serviciu la vremea aceea, incat m-a rugat sa merg cu ea la farmacie (la Sensiblu, in Plaza - imi amintesc si acum) sa-si cumpere fix aceeasi crema. Ei bine, si acum este preferata ei si mi-a spus ca este descoperirea vietii ei in materie de beauty! :-)
Gama Ophycée cuprinde: 
  • Cremă bogat hranitoare pentru corectarea ridurilor profunde 50ml; Preț: 140 Lei    
  • Cremă pentru corectarea ridurilor profunde 50ml; Preț: 140 lei 
  • Cremă de noapte cu efect intens de întinerire 40ml; Preț: 140 lei 
  • Cremă de ochi pentru corectarea ridurilor profunde 15ml Preț: 105 Lei 
  • Masca cu efect instant de întinerire 50ml; Preț: 100 Lei

Despre uleiul de argan nu cred ca mai este nevoie sa va spun ceva pentru ca in jurul nostru abunda de informatii legate de beneficiile "aurului Marocului", acest elixir al frumusetii, indiferent de forma in care este folosit si de adresabilitate. Este excelent si pentru piele, si pentru par, si pentru consum intern.
Galenic recomanda, pentru pielea uscată şi foarte sensibilă, linia de produse Argane care oferă numeroasele beneficii ale uleiului de Argan. Acestea asigură o acţiune de hrănire şi reparare intensă pentru un confort incredibil. Conţine şi formule de redensifiere, care împiedică pierderea fermităţii pielii. 
 Gama Argane cuprinde:
  • Ulei preţios cu beneficii multiple 30ml; Preț: 179 Lei  
  • Emulsie delicatete infinita 50ml; Preț: 144 Lei  
  • Cremă confort infinit 50ml; Preț: 144 Lei  
  • Cremă regeneratoare de noapte 50ml; Preț: 144 Lei
 
Anonim spunea...

Despre noua crema de la L'oreal Nutri-gold ce stiti? :)

Zuzele spunea...

@ Anonim, din pacate nu stiu nimic! Nu am folosit produsul si nici nu am primit informatii despre el!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search