joi, 8 noiembrie 2012

Carmen Bruma, ulei de masline, BIOLIVE, Cosmetic Plant

Va intrebati care este legatura intre termenii din titlu? 
Ei bine, Carmen Bruma a fost aleasa imaginea liniei de cosmetice antiage BIOLIVE by Cosmetic Plant care au la baza, ele cosmeticele, pretiosul ulei bio extras din fructele, dar si din frunzele maslinului.

Ambalajul produselor arata foarte bine si abia astept sa le si testez pe cateva dintre ele pentru a ma convinge de beneficiile tripeptidei, un ingredient de ultima generatie, ce stimuleaza sinteza proprie a sase molecule majore prezente in piele (acid hialuronic, colagen I, III si IV, laminina si fibronectina) si completeaza maturizarea si stabilizarea celulelor epidermei. 
Moleculele tripeptidei actioneaza precum un wrinkle-filler (similar cu modul de actiune al injectiilor cu acid hialuronic, botox, colagen, etc). Ingredientul actioneaza puternic pentru reducerea  ridurilor din zona fruntii si a ochilor. 
Pana cand voi reveni cu un review personal in urma folosirii celor trei produse pe care le-am primit pentru testare, va prezint descrierea gamei BIOLIVE.
Linia de produse BIOLIV are in componenta gamele Antiaging, Hydra si Clear.
Produsele contin atat ulei de masline bio, cat si extract bio din frunze de maslin. Uleiul de masline are proprietati emoliente si hidratante, iar extractul din frunze de maslin are efect tonifiant, calmant, antioxidant si sustine astfel echilibrul natural al pielii.


  • In gama BIOLIV Antiaging se foloseste o tripeptida, un ingredient de ultima generatie, ce stimuleaza sinteza proprie a sase molecule majore prezente in piele (acid hialuronic, colagen I, III si IV, laminina si fibronectina) si completeaza maturizarea si stabilizarea celulelor epidermei. Moleculele tripeptidei actioneaza precum un wrinkle-filler (similar cu modul de actiune al injectiilor cu acid hialuronic, botox, colagen, etc). Ingredientul actioneaza puternic pentru reducerea  ridurilor din zona fruntii si a ochilor.  
  • Produsele BIOLIV Hydra au o formula bazata pe hydroviton, un ingredient ce imita factorul natural de hidratare al pielii. Astfel, tenul va fi hidratat in profunzime si pe parcursul intregii zile.  
  • Demchiantul & Tonic BIOLIV Clear are o formula inovatoare prin textura de lapte demachiant, care devine lotiune tonica la contactul cu pielea. Produsul curata si tonifica printr-un singur gest.
Gama are produse pentru toate varstele si nu contine parabeni, siliconi sau coloranti.

BIOLIV ANTIAGING
  • Crema antirid de zi este indicata persoanelor cu varsta cuprinsa intre 35-65 ani, cu ten normal  si uscat; scade cu 31% volumul ridurilor si cu 16% adancimea acestora dupa 2 luni de utilizare; are SPF 15. Pret recomandat 22.5 lei
  • Crema antirid de noapte este indicata persoanelor cu varsta cuprinsa intre 35-70 ani, cu un ten uscat; scade cu 31% volumul ridurilor si cu 16% adancimea acestora dupa 2 luni de utilizare. Pret recomandat 22.5 lei  
  • Crema contur ochi este indicata persoanelor cu varsta cuprinsa intre 30- 65 ani, cu ten normal si uscat; scade cu 21% volumul ridurilor si cu 15% adancimea acestora dupa 2 luni de utilizare; nu contine parfum. Pret recomandat 19.5 lei

BIOLIV HYDRA 
  • Crema hidratanta de zi este indicata persoanelor cu varsta cuprinsa intre 20-50 ani, cu un ten normal, SPF 15. Este si baza machiaj. Pret recomandat 21 lei  
  • Crema hidratanta nutritiva este indicata persoanelor cu varsta cuprinsa intre 20-50 ani, cu ten uscat; hidrateaza si hraneste pielea. Pret recomandat 21 lei




BIOLIV CLEAR
  • Demachiant siTonic este indicat persoanelor cu varsta cuprinsa intre 20-70 ani pentru  ten normal si uscat. Are o textura unica pe piata, la contactul cu pielea devenind apa tonica. Pret recomandat 15 lei
Infiintată in 1991 cu capital privat autohton, Cosmetic Plant a traversat an dupa an etape de dezvoltare continua. Inspirata de natura, atenta la calitate, plina de tenacitate şi hotarare, Cosmetic Plant va sta mereu alaturi de tine si va avea grija de frumusetea ta! 
Afla mai multe despre BIOLIVE pe www.cosmeticplant.com si pe pagina de Facebook

fashion doctor spunea...

inca odata LA MULTI ANI draga mea,ti-am scris si pe fb.
multumesc pentru prezentarea produselor! te pupp
caut geanta ptr tine

Zuzele spunea...

@ Multumesc muuuult, Stella darling! Trebuie sa-ti spun ca aseara am testat doua produse, demachiantul si crema hidratanta, si imi plac ffffff mult! Cat despre geanta, sper ca este o gluma :) Te puuuup si eu!

Karen spunea...

Nu pot sa nu remarc cat de bine arata Carmen Bruma

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search