miercuri, 7 noiembrie 2012

De ziua mea imi doresc...

Stiu ca nu voi primi nici una dintre minunatiile la care visez, dar incercarea moarte n-are :))
Si partea frumoasa este ca de pe evomag.ro unde am zarit eu aceste chestiuni se poate cumpara cu card Avantaj in 10 rate, deci ...:))

Acest iPad Apple pe care l-am gasit AICI

Este alb si frumos si usor de purtat in geanta si Apple si la promotie si... MI-L DOREEEEEEEEESC!!!!!

Ar merge si tableta asta Samsung Galaxy Tab2 P5110, desi nu este alba, dar cred ca pot trece peste acest aspect :) Si este si mai ieftina decat Apple


Laptop nu numai ca imi doresc mult, dar mult de tot, dar am si mare nevoie de el. Nu-l vreau doar asa de fite :) Lenovo IdeaPad G580 nu stiu cat este de bun, dar arata bine si vad ca este si la promotie!


ASUS EeePC X101CH-WHI061S nu stiu daca o fi bun sau nu, dar este un laptop foarte frumos si alb:) Nici nu stiu daca 1.400 lei este un pret bun sau nu pentru ca sunt total paralela cu lumea asta... Daca va pricepeti sa ma luminati si pe mine, va rog! :)


Habar nu aveam ca au scazut atat de mult preturile aparatelor foto de buzunar! Pe vremea mea... :))) Pe Canon-ul asta PowerShot A810 nu cred ca mi-l doresc neaparat pentru ca am deja unul asemanator si visez la un aparat mai performant, dar imi pare foarte dragut, mai ales ca este rosu si costa 219 lei! 


 

 In schimb, pe iubitul asta mov cred ca l-as indragi :) Este superb, mov, Nikon COOLPIX S3300, relativ ieftin si cred ca face si poze frumoase. Ah, si vine la pachet si cu cateva cadouri: card 4 GB, husa, trepied...


 Cu Olympus-ul asta E-PM1 se schimba treaba pentru ca intra in categoria aparatelor un pic mai performante. Este si mai scump, dar si mult mai bun! Si roz :)


 

 Mi-ar placea si uscatorul asta de par, Philips HP8106/00 pentru ca este roz si foarte dragut!




Unknown spunea...

anul trecut de ziua mea am primit camera Nikon...pe rosu...o minunatie...a venit cu o husa tot rosie superba si un card de 4 gb...I love it! Probabil as inlocui/o doar cu o alta camera profi...

Aura spunea...

Pe cel alb de la Asus (cu 1.400 lei), il am eu, l-am cumparat azi-vara de la Altex cu 1.200 lei :D

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search