luni, 12 noiembrie 2012

Guest post: Barbatii de astazi, prostituate second hand

M. este o cititoare fidela a blogului nostru si a dorit sa ne impartaseasca si noua din experientele ei amoroase! Daca va regasiti in una dintre ele, nu ezitati sa lasati un comentariu :) Enjoy!

"Sunt singura de aproape 1 an de zile. Nu sunt genul de persoana care sa se panicheze intr-o astfel de situatie, pentru ca inca de mica, mi-am dat seama ca fericirea mea depinde doar de mine. Nu spun ca este bine sa fii singura, dar nici nu trebuie sa stai intr-o relatie de compromis doar de dragul de a fi cu cineva.
Nu de putine ori, am fost ‘’criticata’’ de prietenele mele pentru modul in care termin relatiile. Sunt de parere ca nu am sa stau niciodata intr-o relatie care nu ma mai face fericita, indiferent cat timp am petrecut langa omul acela. Am sa plec fara sa ma uit in urma si am sa privesc mereu spre noua relatie care ma va face sa simt iar dragostea adevarata, atat cat o voi simti :).
Acestea fiind spuse, de ceva timp ma vad cu o multitudine de indivizi. Le spun indivizi pentru ca barbati nu am mai cunoscut de foarte mult timp.
Scenariul este foarte bine stabilit. Piesa asta prost regizata are 2 acte :
Actul 1
El, dragul de el, foarte dragut si dornic sa-ti ‘’impinga’’ cate complimente simti nevoie  sa auzi, ca sa iti capteze atentia, astfel incat sa accepti invitatia lui de a iesi la o prima intalnire.
Am auzit de la ‘’esti cea mai frumoasa femeie pe care am intalnit-o’’ (lucru care nu ar fi o minciuna :)) ) pana la ‘’eu vreau sa ma casatoresc cu tine, sa facem 1 bebe cat mai repede’’.
Situatiile in care i-am intalnit, nefaste de altfel, au fost foarte diversificate, dar se pare ca sunt setati la fel.
Actul 2
Dupa prima intalnire, in care el se gudura, asemenea unui catel, si complimentele se amplifica, astfel incat ai tendinta sa te ridici de pe scaun si sa faci cu mana, asemenea fetelor care castiga concursurile de Miss World, iti arunca propunerea pentru a 2 a intalnire :))). Actul 2 cat de poate de ridicol si magaresc. Esti invitata la ei acasa, sa gatesti impreuna cu ei si sa bei vin.
*De retinut ca nu arat ca o malnutrita sau ca o betiva, desi acesta a fost primul gand dupa prima intalnire.  
Dupa cateva intalniri de genul, am tras urmatoarea concluzie. "Barbatii" din ziua de astazi, sunt in stare sa te hraneasca, sa-ti dea sa bei (eventual iti dau si la pachet, pun pariu ca multi dintre ei au caserole deja pregatite) numai, numai ar prinde si ei o partida de sex.
Mesaj: Meseria de proastituata nu este pentru barbati. Ea a fost inventata de femei, si asta nu din intamplare. Dragii mei, nu ati inteles bine know how-ul aceste meserii, dar eu pentru ca sunt fata buna si inteligenta, am sa va explic principiul principal.
Pentru munca prestata, prostituata este platita (NU PLATESTE TOT EA !!!!!!!) !!!!!!!
De ce as vrea ca in loc sa primesc flori si sa port o discutie degajata, sa gatesc si sa beau ca sa pot sa ma culc cu tine ???!!??
De ce, daca te consideri atat de "vrajitor", nu ai capacitatea sa ma faci sa ma culc cu tine, in deplinatatea facultatilor mentale ??!?
De ce dracu, nu spui inca de la inceput, "vreau sa ne-o tragem"?!?
Iti spun eu de ce. Pentru ca nu ai suficient sange in o.a incat sa spui lucrurile pe fata. Incat sa-ti iei problema in maini si sa o strigi cu voce tare.
INFO: Femeile NU vor sa fie mintite, daca daca totusi vreti sa o faceti, faceti-o frumos sau plecati !
Treaba este ca eu nu sunt una din femeile care s-ar culca cu tine. Nu am tarif si chiar de-as avea nu m-am culca cu tine pentru o farfurie de ciorba si 1 pahar de vin NO NAME.
Si acum am sa va intreb pe voi fetelor, pentru ca stiu ca asa cum exista oferta, exista si cerere. De ce dracu acceptati astfel de situatii. Da, e romantic sa gatesti cu 1 barbat la 1 pahar de vin, dar cu barbatul cu care formezi 1 cuplu, nu cu 1 pe care il cunosti de 2 zile. De ce va place sa va mintiti ?!?...ca sa nu mai spun ca nici macar nu va mintiti frumos. Cum va puteti culca cu 1 barbat despre care nu stiti nimic ??
Raspunsurile si reclamatiile le primesc in rubrica de comentarii a Zuzei G, careia ii multumesc ca mi-a oferit prilejul sa-mi scriu supararile pe blogul acesta atat de viu colorat si de frumos.
Te pup si te iubesc Zuza G.
M. "

Multumesc pentru declaratie, M.! :) Love u 2



Toma Aurora spunea...

Ha ha! Circ, am ras de m-am prapadit. Da, mare dreptate are autoarea in privinta gatitului inca din primele faze ale relatiei. Eu nu sunt de acord nici cu filmul vazut acasa la el, de la a doua sau a treia intalnire. Adica, daca un tip te invita la el inca din primele zile e clar de ce te cheama...e la mintea cocosului ca se gandeste la hâța-hâța. Eu inteleg femeiele care accepta, dar nu le inteleg pe cele care dupa ce accepta se plang ca nu isi pot da seama de ce relatia nu a continuat cum trebuie sau ca nu a durat o vesnicie. Ei bine, din momentul in care accepti ciorba sau vinul nu mai e cale de intoarcere! :D

Mai astept astfel de guest posturi, chiar mi se par utile si amuzante si cred ca ar fi binevenit chiar un blog unde M. sa ne rasfete cu asemenea articole.

Anonim spunea...

Buna M.
stiu ce vrei sa spui, cred ca iti trebuie multa experienta pentru a trage o astfel de concluzie, pe care cred ca si eu o am, un astfel de individ, nu a fost decat o experienta pentru mine, care m-a facut sa invat din ea, ca sa stiu data viitoare cum sa reactionez si ce sa fac,iti dau dreptate si cred ca esti nervoasa, dar trece...cred ca important e sa inveti, cu timpul nu mai e surprinzator si cred ca intr-o zi voi avea pe cine imi doresc eu asa cum vreau eu sa fie el. intre timp invat, sii si u cunostinta te va elibera:) Iti doresc mult noroc.Cu drag
Iulia

Jules spunea...

Foarte frumos, si eu sunt singura de aproape 1 an, am intalniri dar pana acum nu s-a infiripat nimic. In ce nu am crezut am renuntat, nu vad de ce ar trebui sa ne pierdem timpul cu niste persoane de genul asta. Mult succes, foarte frumos scris.

Mirela Niculai spunea...

doamne ce-am mai ras :)) dar impartasesc opinia

M. spunea...

Va multumesc tuturor pentru comentarii. Fiti fete destepte si nu va mintiti niciodata. Realitatea, oricat ar fi de relativa, e 1 singura.

Va pup,

M.

Anonim spunea...

Realitatea e crunta. Pt ca lucrurile se duc tot sprerau. Iti imaginezi cum va fi peste zece ani?!Ce spui acum cred ca atunici ar fi mana cereasca:)

Unknown spunea...

Frumos scris si totodata foarte adevarat.Cunosc o situatie similara cu cea descrisa de tine, o prietena s-a cuplat cu un tip (ultimul ratat, fara principii, fara pic de creier, si lista ar putea continua), din dorinta de a avea un iubit, fata s-a bagat in prima relatie ivita si acum are parte de o relatie plina de compromisuri, total nefericita insa incearca din greu sa pastreze aparentele.Intrebarea mea: "de ce nu te desparti daca e asa nasol si esti atat de nefericita?" Raspunsul ei: "M-am obisnuit cu el si mi-ar fi foarte greu sa raman singura" , ca sa nu mai zic ca fata acum isi face si planuri de casatorie (doar ea). Concluzia: Frica de singuratate si nou, face ca multe persoane sa faca compromisuri si sa indure nefericire. Mai trist este ca fata este intelectuala,are o cariera frumoasa si are asteptari mari de la viata (cel putin dpdv profesional). Aici se aplica zicala 'Capul face, capul trage'.

Anonim spunea...

Unde ati gasit barbatii astia? Ca sa evit zona, daca o sa ma gasesc vreodata in postura single. Din nou! Postura pe care eu, una, am savurat-o pana la ultima clipa.
Eu nefiind o frumusete (sa zicem ca sunt banala, dar sunt interesanta si am o minte sclipitoare muhaha), n-am avut asa ghinioane, de ghiolbani care sa astepte sex la a doua intalnire.
Daca acea intalnire s-a petrecut :D
Zic asa: cat sunteti singure,faceti-va mofturile, invatati sa ganditi ca sunteti singure, pentru ca nu ati gasit pe cineva care sa va merite, nu pentru ca ati avea voi o problema. Ei sunt cei care au o problema. De fapt au mai multe, dar nu dezvolt...

Anemona spunea...

Genial articol.. nici eu nu as accepta asa ceva, si cred ca putine femei ar face-o. Dar.. asta e. Pentru barbati tot noi suntem "alea complicate", cand noi ne dorim doar putina sinceritate si o intalnire normala..

M. spunea...

@La Sueta cu Nicole, sunt femei care inca nu realizeaza ca e mai bine sa fii singura de-a dreptul si prefera sa fie singure intr-o relatie. Din pacate, cand se trezesc la realitate (asta daca o fac vreodata) realizeaza ca nu au facut decat sa fie ''presul'' unui individ care nu face decat sa faca umbra pamantului degeaba, si nu lasa soarele sa intre in vietile persoanelor care merita soare. Nu inteleg femeile care stau intr-o relatie de compromis. Eu am spus mereu ca am sa stau intr-o relatie, atat cand voi fi fericita, fie ca e vorba de 1 luna sau 1 an. Cand nu voi mai simti fericirea, am sa plec si am s-o caut in alta parte, pentru ca nu vreau sa ma trezesc la 45 de ani ca nu am stiu ce este fericirea. Vreau sa fiu FEMEIE. Sa fiu respectata si iubita. Vreau ca barbatul de langa mine sa fie in primul rand cel mai bun prieten al meu si mai apoi orice altceva. Si spun ca VREAU pentru ca de-a lungul timpului am ajuns sa ma descopar si sa-mi dau seama ca am dreptul sa vreau, pentru simplu fapt ca merit.
@Anonim inidvizii astia sunt peste tot, din pacate, pentru ca altfel nu scriam despre ei. Si crede-ma ca nu vorbim de indivizi fara scoala, sunt oameni cu studii si functii importante dar creier 0. Oameni care au impresia ca li se cuvine si ca toate femeile pica in patul lor la fel ca mustele la primul fas de insecticid. Le dau o veste proasta: Nu e deloc asa !!! Eu le voi da mereu flit, tocmai ca sa vada ca exista si persoane care stiu sa faca asta. Mama masii, ca nu suntem fraiere sa cadem in spagat ori de cate ori li se ridica lor nivelul. Trebuie sa faca mai multe eforturi decat sa apese tasta de apelare. Vreau sa vad flori, complimente plauzibile (imi dau seama cand se exagereaza in ceea ce ma priveste, nu-s narcisista !) si respect pentru ceea ce am in cap.
@Anemona femei care accepta astfel de indivizi, nu sunt putine, pentru altfel ar gasi si ei o alta metoda de a te aduce in patul lor. Dar asa cum am spus in articol, cum exista oferta, exista si cerere, cu sigurante. Din pacate sunt multe femei care inca fac din asta 1 compromis, care spera ele sa se termine la primarie. Nu se gandesc ca indivizii nu va in ele decat o gaurica libera si de umplut. :)))) Sunt femei care cred ca daca accept, individul se va indragosti de ele irecuperabil sau care fac asta de teama de a nu fi rejectate pe viitor. Teama de singuratate exista in fiecare dintre noi, dar sa intri intr-o astfel de situatie nu mi se mai pare teama de singuratate ci disperare...si cad disperi, e clar ca nu mai gandesc si esti usor manipulabil.

Capul sus ! Orice sac isi are peticul ! Nu uitati ca in final, femeia alege si tot ea trebuie cu cerita.

In final, va mai spun 1 lucru, voua celor care credeti ca daca va culcati cu 1 barbat in speranta sa acesta va cadea lat la picioarele voastre: ''Daca cereti poezie, vi se va oferi peozie !'' Aveti doar grija ce doriti de la cel de langa voi, pentru ca exact acel lucru il veti primi.

Pupici M.

Anonim spunea...

Am cunoscut un tip interesant care m-a invitat la a 3-a intalnire la el acasa ..si pentru ca mi-a inspirat atat de multa incredere m-am dus(Nu aveam de gand sa ma culc cu el,sunt destul de conservatoare). Nu numai ca a lui casa era foarte curata si bine ingrijita de el,dar mi-a pregatit el singur o alta cina romantica in timp ce imi explica filosofia lui de viata. Dupa cina mi-a prezentat biblioteca si cartile pe care considera el ca mi-ar placea.
Mi-a aratat poze din tarile pe care le-a vizitat si mi-a prezentat opinia lui despre strainii respectivi..in cel mai amuzant mod :)) Am ras vreo 2 ore. La final am coborat la ''boxa''. Sta intr-o casa nationalizata si la parter au niste boze care sunt cat camerele medii de la bloc . Acolo am vazut atelierul lui de lucru si picturile facute. Am baut putin vin de tara si la final m-a dus acasa. Mi-a deschis portiera si a asteptat sa intru in bloc. Dragut mi s-a parut faptul ca dupa ce am ajuns sus mi-a trimis mesaj cu ''Esti bine?'' .
Cred ca mersul la el acasa a fost o optiune buna :)

Anonim spunea...

Aveţi prea multe aşteptări, toate vreţi cel mai bun bărbat, cel mai priceput şi totuşi unul fidel.Noi bărbaţii de multe ori ne mulţumim cu una care nici jumate nu e din ceea ce dorim, deoarece e de treaba tipa, nu umblă după alţii, e inteligentă şi cam atât.Pe când e vorba de femei, ele vor bărbat masculin, bine îmbrăcat, priceput la femei(deloc timid şi să ştie cum să vorbească, să facă totul la timpul potrivit, să ştie să simtă ce şi când se facă.Dacă mă gândesc majoritatea bărbaţilor nu ştiu ce să facă, cum să facă cu o femeie.


Sunt bărbaţi care cred că tupeul rezolvă tot, dar cât de ţărani sunt pe lângă nu e înghiţit doar de femeile la fel de ţărăncuţe ca el.Unii încearcă cu vorbe dulci, flori, cavalerism şi sunt luaţi de fraieri de o grămadă de femei deoarece pare prea plictisitor asa.Alţii mai pricepuţi, cu experienţă adunată dealungul anilor, ştiu cum să ia o femeie, că doar au regulat orice femeie au apucat din oraş şi nu numai, după care s-au perfecţionat la abordarea femeilor mai sofisticate.Un astfel de bărbat ştie să aburească şi o ţărăncuţă şi o femeie cu idealuri în cap.Dar există o mare probabilitate să nu te vrea, deoarece de data asta tu, femeia ai devenit prea simplă şi plictisitoare pentru el.

Vremurile când doi suflete se întîlnesc, în sinceritatea lor, timizi, cu defecte dar originali s-a cam pierdut în zilele noastre.Acum parcă şi cunoaşterea unei femei e axată pe performanţă.

"Dacă eşti destul de bun,priceput, mă primeşti, dacă nu, eşti un fraier şi eu nu mă combini cu fraieri".Dar femeia nu e un premiu.Fiecare e un cadou pentru celălalt şi bărbatul pentru femeie şi femeia pentru bărbat.Dar cum am zis vremurile astea deja au trecut, am devenit intoleranţi faţă de celălalt, multe femei vor să fie aburite de smecheri, în loc să caute unul sincer.

lucia spunea...

Felicitari!!!

Unknown spunea...

Numele meu este Sandra, viața mea sa întors! După 7 ani de căsătorie ruptă, soțul meu mi-a lăsat doi copii. M-am simtit ca viata mea era pe punctul de a termina aproape sinucidere, am fost emotionala in jos de foarte mult timp. Mulțumită unei vrăjitoare numită Lord odudu, pe care l-am întâlnit online. Într-o zi credincioasă, în timp ce navighez prin internet, am dat peste mărturii despre mărturia acestui vrajitor. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că reface pântecele, vindecă cancerul și alte boli, unii au mărturisit că poate vrăji pentru a opri divorțul și așa mai departe. De asemenea, am întâlnit o mărturie specială, despre o femeie numită Lydia, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex în mai puțin de două zile și, la sfârșitul mărturiei sale, a renunțat la adresa de e-mail a DOMNULUI. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. L-am contactat pe VIA Email și i-am explicat problema. În doar 48 de ore, soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem mai fericiți decât înainte de Lordul odudu, este într-adevăr un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că este un om minunat ... Dacă aveți o problemă și căutați o adevărată castă de vrăjitor Pentru a vă rezolva toate problemele pentru dvs. Încercați oricând oduduspiritualshrine@gmail.com, el ar putea fi răspunsul la întrebările dvs.
 
1. REALIZAREA EXECUTIEI
 
2. LOTTERII CÂȘTIGĂRII.
 
3. BATEREA COPILULUI.
 
4. REFLECȚIA CURSULUI DE GENERARE.
 
5. ÎNȚELEGEREA LOCULUI DE MUNCĂ.
 
6. PROMOVAREA LOCURILOR.
 
7. SPRE MONEY.
 
8. PROTECȚIA SPIRITUALĂ.
 
9. ÎNGRIJIREA BERCELOR.
 
10. SPELL BEAUTY.

Unknown spunea...

Vreau să împărtășesc mărturia mea tuturor După ce am fost în relație cu prietenul meu timp de cinci ani, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostea pe care o am pentru el, l-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema pe cineva online și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex-ul meu se va întoarce la mine, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 17:00. Ex-ul meu ma sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat, încât a vrut să mă întorc, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el, contactați-l acum pentru relația dvs. sau probleme de căsătorie,

WHATSAPP +2349035428122
 
Trimiteți prin e-mail akhigbespellhome@gmail.com

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search