luni, 26 noiembrie 2012

Indragostita de un eyeliner

Unele de indragostesc de un masai, altele - adica eu- se amorezeaza maxim de un eyeliner! Si daca se mai intampla sa fie si unul extrem de accesibil ca si pret (pana in 15 lei din cate imi amintesc), atunci este perfect pentru exersat machiaj a la Margareta Paslaru cat este ziua de lunga! :)

Este vorba despre un eyeliner Essence (numele lui complet este Essence 100% splash-proof Sun Club eyeliner ) care imi place la nebunie pentru ca este foarte usor de aplicat datorita formei de stilou pe care o are si pensulei foooooooarte subtiri cu ajutorul careia se traseaza o dunga perfecta, din prima incercare chiar! :)
Nu este nevoie de cine stie ce indemanare pentru ca eu n-as fi reusit niciodata sa trasez o dunguta perfecta pe pleoapa superioara fara ca aceasta sa ajunga pana la spranceana si eventual pana la ureche! :-))
De cand l-am incercat prima data, nici ca mai las sa treaca vreo zi in care sa nu am ochii machiati ca Margareta Paslaru, dupa cum m-a complimentat un nene taximetrist foarte dragut, indragostit pe vremuri - asa cum mi-a marturisit cu sinceritate- de catre superba doamna care roaga toamna sa-i lase pomii verzi! Este de la sine inteles faptul ca departe de mine asemanarea cu Margareta Paslaru, una dintre cele mai frumoase femei pe care le-am vazut eu vreodata, insa coditele de la ochi par a fi o marca inregistrata a doamnei, in constiinta populatiei admiratoare!






CarmenG spunea...

M-ai facut curioasa si o sa mi-l caut si eu ;)). Oricum voiam insa nu stiam ce sa aleg pentru ca nu ma pricep deloc sa ma fac :))

Anonim spunea...

Unde il gasim? ^_^

Zuzele spunea...

roxtao, aici gasesti o lista intreaga cu magazine care comercializeaza produse Essence: http://www.everet-group.com/rm/Essence/Magazine/

Anonim spunea...

Multumesc frumos! :)

ingerash-mic spunea...

suna bine, cred ca merita incercat, neaparat.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search