vineri, 2 noiembrie 2012

Super gentile Madette pe care mi le doresc!

Am stat putin in dubii daca sa vi le arat sau nu pentru ca multe sunt in editie limitata si mi-era teama sa nu mi le cumparati :)) Dar, nu ma pot abtine! Am descoperit de ceva vreme magazinul online madette.ro  si multe dintre voi ne-ati scris ca suntem pe aceeasi lungime de unda si ca hainutele, pantofii, bijuteriile si gentile pe care le-ati gasit acolo sunt unele dintre cele mai frumoase vazute vreodata! Ne-ati si trimis poze cu produsele cumparate si nu putem decat sa ne bucuram ca am intermediat o asemenea bucurie :-)
Gasiti Madette Official si pe Facebook AICI, iar pe site-ul lor afisat mai sus aflati preturi, modalitatea prin care puteti comanda, toate informatiile de care aveti nevoie pentru a intra in posesia unor asemenea minunatii!
Am intrat si eu mai devreme sa vad noutatile toamnei si am gasit cateva gentute care imi plac la nebunie!!!! Care este preferata voastra?





Alexandra G. spunea...

sunt putin dezamagita... blogul vostru s-a transformat intr-un loc plin cu reclame... nu mai scrieti ca inainte, nu mai abordati subiecte de larg interes... pacat :(

Zuzele spunea...

@ Alexandra, in momentul in care scrii despre un anumit produs este normal sa scrii si unde l-ai vazut, de unde poate fi cumparat, cat costa... Nu crezi? Consider ca trebuie sa oferi o informatie completa, nu-i vorba de reclama aici ca nu ma plateste nimeni daca va arat o geanta. Din pacate. Poate ca ar trebui, dar nu se intampla asta si scuza-ma ca nu pot fi ipocrita! Si tu, si eu, si toata lumea si-ar dori sa si castige bani facand ceea ce ne place, sa imbinam utilul cu placutul, dar acest lucru se intampla intr-o masura foarte mica, insignifianta. Si nu inteleg la ce subiecte de larg interes te referi... Scriu despre cosuri, caderea parului, moda, sanatate... Ce ai vrea sa citesti si nu gasesti aici? Faptul ca nu scriu despre Simona Sensual sau Adelina Pestritu? Nu ma intereseaza acest tip de subiecte pe acest blog sau poate doar foarte rar pentru ca este un blog adresat in mare parte femeilor si, judecand dupa reactia cititorilor, fix acest gen de subiecte intereseaza, legate de frumusete, sanatate, moda... Cine vrea sa citeasca despre vedete si barfe, slava Domnului, sunt muuulte publicatii scrise si online care treaza acest gen de subiecte! Spune-mi, te rog, despre ce ai vrea sa citesti!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search