vineri, 9 noiembrie 2012

Tu cum iti vei proteja buzele in iarna asta?

Am mai abordat acest subiect, insa pare a fi unul inepuizabil pentru ca, imediat ce ingalbeneste frunza, aud tot mai multa lume plangandu-se de deshidratarea buzelor, desi magazinele abunda de produse care ar trebui sa-i scape de aceasta problema. Pare una superficiala, dar nici vorba sa fie asa pentru ca este extrem de deranjant sa nu poti nici macar zambi sau vorbi din cauza buzelor foarte uscate, crapate si chiar sangerande. Si exista cazuri in care parca nimic nu mai functioneaza, un produs care in trecut te salva peste noapte are uneori fix acelasi efect ca o frectie la un picior de lemn!
Ma bucur foarte mult ca Ivatherm s-a gandit la un produs special pentru buze si nu numai ca s-a gandit, dar chiar a si lansat balsamul cu pricina in a carui formula se regasesc uleiul de Macadamia, untul de Karite si untul de Cupuacu. Acesta din urma este un ingredient onctuos si aromat obtinut din fructele de Theobroma Grandiflorum, bogat in polifenoli, vitamina B1, B2, B3 si antioxidanti. Are proprietati deosebite de hidratare, regenerare si redare a fermitatii pielii. Calmeaza si protejeaza pielea sensibila iritata si absoarbe cu lejeritate UV, neutralizandu-le si protejand pielea. Este emolient si are efect de catifelare.
Untul de Karite (Butirospermum parkii) hidrateaza, reface elasticitatea pielii si reda supletea straturilor celulare. Are actiune reparatoare si efect emolient de durata.
Uleiul de Macadamia, bogat in acizi grasi nesaturati, hraneste si catifeleaza pielea exagerat de uscata a buzelor.
Balsamul de buze Ivatherm are textura-gel, usor absorbita in piele, si un parfum revigorant de citrice. Este recomandat pentru ingrijirea pielii uscate a buzelor, cu crapaturi si scuame, din cauze fiziologice sau de mediu. Hraneste, repara si catifeleaza buzele.
Pret in magazinul online Ivatherm: 35.19 lei
Visez la ziua in care Ivatherm va lansa si produse pentru par :)
Adelina Eneșca spunea...

uraaaaaaaa! ce veste buna! pretul e un pic ca mare totusi...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search