luni, 24 decembrie 2012

Cel mai bun sampon din lume si cel mai darnic Mos Craciun

Am scris despre zeci de produse pentru par de cand fiinteaza acest blog, unele mi-au ramas preferate pe veci, de altele nu vreau sa mai aud, tot asa, in veci! Si daca ati citit cel putin o postare de-a mea despre sampaone, atunci stiti ca nu am un par care sa accepte orice. Este foarte pretentios, desi modest ca si cantitate. Stiti vorba aia cu fudulia :)
Pe multe dintre produsele pentru par pe care le-am incercat - sampoane, masti, balsamuri, uleiuri, serumuri, etc- le pastrez in topul "le-as refolosi daca s-ar ivi ocazia", iar pe altele "le-as recumpara chiar daca as muri de foame":)


In aceasta a doua categorie a minunilor pentru care multumesc inventatorului lor oriunde s-ar afla el, chiar daca nu ma aude, includ Tigi Bed Head Urban Antidotes - Resurrection (gama rosie) despre care v-am mai scris anul trecut AICI. 
Nu mai intru in detalii legate de compozitia si ingredientele acestor produse fabuloase pentru ca puteti citi in cealalta postare, insa trebuie sa ma bucur in mod virtual alaturi de voi pentru ca Mos Craciun a fost foarte darnic cu mine in acest an si stiindu-mi dragostea eterna pe care i-o port samponului Tigi cel rosu, mi l-a adus in dar, alaturi de fratele lui, balsamul cu miros de zmeura si caramele, care definitiveaza perfect munca de curatare excelenta, hidratare si reparare a firului de par pe care samponul o face cu atata sarguinta.
Nu va inchipuiti ce mare bucurie am simtit cand am gasit in punga cea rosie a Mosului samponul si balsamul Tigi Bed Head Urban Antidotes - Resurrection! In ziua aceea, abia asteptam sa ajung acasa sa ma bucur de ele pentru ca parul meu le simtise lipsa in ultimul an. Nu au un pret exorbitant, nu acesta este motivul pentru care am tot amanat cumpararea lor, ci faptul ca atat de multe sampoane isi asteapta randul la testare. Produse bune si foarte bune si aici mentionez Moroccan Oil, despre care voi scrie intr-o postare viitoare, Keune, Joico, Biosilk, am tot folosit in anul care se apropie de sfarsit, insa nici unul, repet: NICI UNUL nu se compara, din punctul meu de vedere, cu Tigi Bed Head Urban Antidotes - Resurrection !


Imediat ce parul meu l-a recunoscut, dupa aproape un an de pauza, s-a transformat intr-o matase moale si stralucitoare sub atingerea lui, iar simturile au fost si ele rasfatate pentru ca parfumul lui de zmeura, turta dulce si bezea la un loc imi da fiori imediat ce-l simt:) Da, baia cu Tigi asta rosu este ca o vizita la SPA :) Si unde mai pui ca zmeurica cea parfumata ramane in par pana la urmatoarea spalare. Si catifelarea. Si stralucirea. Si fermitatea. Si fericirea parului pentru ca eu am o relatie speciala cu parul meu si stiu cand este fericit si cand nu si nu de putine ori l-am respalat in miez de noapte dupa o incercare nereusita de a-l imprieteni cu produse noi care l-au facut aspru si cleios si... trist :)
Multumesc de o mie de ori, Mos Topline Craciun pentru ca ne-ai prilejuit reintalnirea!:)

PS: Va recomand sa folositi impreuna samponul si balsamul daca vreti sa vedeti efectul lor maxim asupra parului! Desigur, unele dintre voi au cumparat doar samponul sau doar balsamul si le-au combinat cu diverse alte produse, insa impreuna sunt FABULOASE!






Alex spunea...

Aoleu, m-ati innebunit cu sampoanele voastre preferate, va citesc blogul de cativa ani si cred ca am citit vreo 15 mii de stiri in care samponul preferat era de fiecare data diferit!

Adelina Eneșca spunea...

Sa il folosesti sanatoasa :) Ai avut parte de un Mos foarte darnic! Samponul acesta ar fi pe placul parului meu cu siguranta! Craciun Fericit dragelor! Va imbratisez!

Anonim spunea...

Craciun Fericit,Gabriela!

Zuzele spunea...

@ Multumesc, Adelina si Vasile! La fel si voua, Craciun Fericit!

@ Alex, pentru ca de fiecare data credeam ca l-am descoperit pe cel mai bun :))) Despre tigi rosu am scris intotdeauna ca este de neegalat!

Liza spunea...

zuzelor, va doresc un Craciun Fericit, multa iubire, sanatate si cat mai multe produse bune care sa va incante si cu care sa ne incantati si pe noi pe acest minunat blog. am citit postarea de anul trecut despre tigi rosu dar inca nu l-am cumparat,momentan parul meu este obsedat de Chi...oricum il voi achizitiona si pe acesta, ma face curioasa mirosul divin de prajiturele pe care spui ca-l emana. daca tot nu mananc prajituri, macar sa le port in par! :P

Alex spunea...

m-am tepuit cu fudge :((

Zuzele spunea...

@ Alex, imi pare rau sa aud asta! Mie Fudge imi place foarte mult si nici una dintre prietenele mele care l-a folosit nu s-a plans! Poate ca depinde de parul fiecareia dintre noi...:(

Zuzele spunea...

@ Liza, am tot auzit vorbe bune despre CHI, insa nu am folosit pana acum, dar promit ca o voi face pentru ca nu se mai poate :) Atat de frumos am auzit vorbindu-se despre brandul asta!
Craciun Fericit si multe bucurii!

natty spunea...

Si eu am incercat fudge si tigi exact varianta recomandata de voi. Nu mi au placut deloc.
Nu zic ca voua nu va fac bine, dar mie nu. Eu folosesc acum l'oreal professional sau l'occitane pt par uscat cu 5 plante si imi fac parul moale. Poate avem alt tip de par si de aceea nu au efect. Fudge am cump sampon+balsam de la un salon din mall iar tigi am comandat pe lookfantastic.com (din uk) deci nu erau niste falsuri sau ceva dar efect zero asupra parului meu uscat si ondulat. :(

Zuzele spunea...

@ Imi pare rau, Natty, ca nu ti-au priit tigi si fudge, dar ma bucur ca ai gasit, totusi, o combinatie de produse care fac bine parului tau

michelle spunea...

Am si eu tigi asta rosu si sampon si balsam si imi plac de nu mai pot! imi vine sa-mi spal parul zilnic de dragul lor :) pupici

Anonim spunea...

Fudge nici mie nu mi-a facut cine stie ce la par. E drept ca nu am cumparat varianta aia despre care ai scris tu, insa era un sampon bun si atat ce am luat eu, nu fenomenal. In schimb, Tigi acesta despre care ai scris il foloseam de dinainte sa vad ca iti place si tie si vreau sa spun ca nici n-am mai cumparat altceva de cand l-am descoperit. Este chiar FOARTE BUN!
Cici

Zuzele spunea...

@ michelle, ma bucur muuuuuuuuuuuult ca am gasit, in sfarsit, pe cineva care le iubeste atat de mult ca mine! :*

@ cici, ce fudge ai cumparat mai exact? Ma bucur ca iti place tigi rosu :) te pup

Dorrie Kaitlyn spunea...

Mi-am luat si eu, in urma recomandarii tale. Eu am parul lung, se ingrasa repede si cade foarte mult. Vreau sa spun ca Tigi nu m-a ajutat cu absolut nimic, cred ca daca luam la intamplare un sampon de pe raftul unui hipermarket cu 6 lei, as fi obtinut acelasi efect. Ce stralucire, ce catifelare, ce fermitate, ce ameliorare a caderii parului, ce protejare a culorii ! Nimic din toate astea. Super dezamagita.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search