vineri, 7 decembrie 2012

Despre slabire, lamaie, ambitie si o doamna fericita

LemoSilhouette.ro

Va prezentam eu acum ceva vreme suplimentele pentru slabit cu extract de lamaie LemoSilhouette care promit sa ne scape de 2-4 kilograme pe saptamana, fara nici un fel de dieta sau sport in exces! Eu nu le-am testat, recunosc, insa o colega de serviciu mai curajoasa si-a luat inima in dinti si, dupa o documentare prealabila, si-a zis ca trebuie sa o faca si pe asta, mai ales ca se apropie Revelionul si si-a propus sa scape de vreo 10 kilograme. Ei bine, acum vreo doua saptamani si-a comandat pastilutele care contin :
  • Lămâie verde – 80mg
  • Portocal amarui (citrus aurantium) – 80mg
  • Ananas – 40mg
  • Aloe vera – 60mg
  • Guarana – 40mg
  • L’arginina – 20mg
si astazi m-a anuntat foarte fericita ca a slabit deja 4 kilograme! Nu intr-o saptamana, ci in doua pentru ca nu a tinut nici un fel de dieta si nici la capitolul "mers la sala + alergat in parc" nu sta prea bine! De fapt, nu sta deloc pentru ca n-a mai facut miscare din liceu, cand era obligata sa spuna prezent la orele de Educatie Fizica!:)) 
Ramane de vazut daca incape, in seara de Revelion, in rochia cu trei masuri mai mici pe care a dat 8.5 milioane acum doua luni,  asta numai asa sa aiba un motiv suficient de bun pentru a slabi!:)
Gasiti si voi AICI informatii despre produsul acesta daca sunteti curioase/curiosi! 
A mai incercat cineva?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search