vineri, 28 decembrie 2012

Exclusiv!!! Binterviu cu gemenele de la Next Top Model, Cristina si Laura Iordache

Laura Maria Iordache si Cristina Alexandra Iordache, doua tinere de 23 de ani din Buzau, cunoscute ca “gemenele de la Next Top Model” , au fost sarea si piperul ultimei editii a show-ului by Catalin Botezatu. Si cum noua ne-au placut, am reusit sa obtinem un interviu de la ele si sa le descoasem de toate secretele:)
In interviul de mai jos veti afla cum au slabit gemele de la Next Top Model, cum se ingrijesc, cum stau cu dragostea, in ce relatie au ramas cu Catalin Botezatu si ce planuri au de viitor.
 



- Cum s-a schimbat viata voastra dupa fenomenul Next Top Model? Voi cum v-ati schimbat? 



Cristina:
Pot spune ca viata mea s-a schimbat intr-un maaare bine. In afara faptului ca am trecut de la o viata normala,in care singura grija era facultatea si invatatul la o viata plina de neprevazut, experiente noi si foooarte activa, aprecierea publicului m-a facut sa am mult mai multa incredere in fortele proprii.

Laura:
Viata mea s-a schimbat inevitabil foooarte mult!! Pe langa faptul ca am legat prietenii stranse cu persoanele cu care am lucrat de-a lungul emisiunii….am descoperit foarte multi oameni care ne-au sustinut si care ne sustin in continuare. Iubesc viata pe care o traiesc acum, la 23 de ani. Ma simt implinita!


Ati spus ca voi doua ati slabit foarte mult. Divulgati-ne si noua secretul siluetei voastre! 


Cristina: Eu am slabit 16 kilograme. Am tinut toooate dietele posibile(atkins,oshawa, disociata,disociata simpla, dukan, cu supa de pui, cu supa de varza, cu iaurt, cu iaurt si fructe etc) cate 2 saptamani fiecare. Am facut si sala, dar sala m-a ajutat sa-mi mentin masa musculara si am facut masaj. Masajul m-a ajutat extraordinar si…AM SCAPAT DE CELULITAAA!!

Laura:
Acesta este un subiect foarte delicat. Am inceput prin a tine toate dietele posibile pe care le schimbam cam la 2 saptamani, plus sala si masaj la greu. Petreceam cate 4 ore la sala de luni pana vineri si urmaream un program sub stricta supraveghere a unui antrenor. In final am apelat la un nutritionist foarte bun pentru ca ne-am dat seama ca analizele noastre prindeau o tenta dramatica. 



- Acum aveti siluete de invidiat. Tineti dieta in continuare sau mancati absolut orice?

Cristina: Acum incercam sa ne mentinem, nu mancam orice si ne cantarim/masuram constant.

Laura: Nu mananc absolut orice…mananc iaurt, legume,peste sau curcan si fructe…dar daca imi va fi pofta de ceva voi gust. Am ajuns singura la concluzia ca cea care ingrasa este de fapt cantitatea.


-De Craciun v-ati abtinut de la deliciile culinare sau v-ati rasfatat?


Cristina: De Craciun am mancat de toate, dar in cantitate foarte mica.

Laura: De Craciun am pregatit multe delicii, dar nu pot spune ca m-am bucurat de ele pentru ca nu am simtit nevoia. Nu am mancat carne de porc pentru ca nu-mi place in mod deosebit. M-am abtinut de la sorici, sarmale si alte bucate traditionale, dar am gustat din cozonac si prajituri de casa.


Le place Ivatherm si Neutrogena

-Care este crema voastra de corp preferata?

Cristina:  Deep moisture body lotion de la Neutrogena. Este absolut magnificaaaaa!

Laura: Neutrogena deep moisture body lotion si o crema preparata de doamna care ne face masaj care contine ulei de argan,ulei de migdale si multe alte ingrediente secrete :)


-Care este crema de fata preferata?

Cristina:  Crema pentru ten mixt de la Ivatherm.

Laura: M-a impresionat crema de fata de la Ivatherm pentru ten mixt care mi-a fost recomandata de medicul dermatolog si care face intr-adevar minuni.



- Care sunt produsele pentru ingrijirea parului preferate?

Cristina: Folosesc de obicei produse medicinale(imi inspira mai multa incredere) si masti hidratante cu ulei de argan, ulei de migdale, ulei de nuca.

Laura: Prefer produsele medicinale in locul celor cosmetice motiv pentru care folosim Samponul Alpecin A2 si o masca cu proteina din lapte de la Kallos (ieftina si foooarte buna). In fiecare saptamana imi aplic o masca cu ulei de masline,ulei de nuca,ulei de argan si galbenus de ou pe care o las sa actioneze asupra varfurilor aproximativ doua ore. Este geniala!!!


- Care sunt primele 3 produse cosmetice de care nu v-ati putea lipsi niciodata?

Cristina: Doar de mascara nu m-as putea lipsi tinand cont ca pana la Next Top Model nu am folosit fond de ten decat la ocazii mai speciale, timp de 4 ani.;)

Laura: Mascara,mascara si…mascara!!!!


-Cat de des mergeti la saloanele de infrumusetare? Ce servicii solicitati cel mai des?

Cristina: Cam o data pe luna pt a-mi vopsi parul respectiv mani/pedi.:D

Laura: La salon merg pentru a ma vopsi, a ma tunde si bineinteles mani-pedi :)



-Aveti momente cand va ingrijiti si acasa?

Cristina: De cele mai multe ori ne ingrijim acasa…manichiura ne-o face o singura persoana de vreo 8 ani de zile, dar din pacate este din Buzau asa ca nu putem ajunge constant.

Laura: Da, foarte des imi arajez parul acasa (impropriu spus “imi” pentru ca este Cristina cea care face minuni din parul meu). In cazul in care nu pot ajunge la salon…se impun masuri de urgenta si asupra unghiilor:)



-Cat de des va machiati?

Cristina: Aproape zilnic… Am fost certata de Mirela Vescan pentru ca nu foloseam fond de ten, iar ea mi-a explicat cat este de important pentru fata noastra sa il folosim de fiecare data cand ne expunem la soare/vant/etc.

Laura: In perioada rece ne machiem aproape zilnic deoarece avem tenul sensibil si pelicula protectoare a fondului de ten este de mare ajutor.


- Cum arata machiajul vostru de zi cu zi?

Cristina: Fond de ten, mascara, blush.

Laura: Fond de ten, mascara si blush.



-Dar cu dragostea cum stati? :)


Cristina: Stau bine de vreo 3 anisori. Sunt implicata intr-o relatie foarte frumoasa.

Laura: Oooooo….hard-core pentru mine aceasta intrebare :)) De la incredibil de prost in jos…. 


- Va asalteaza baietii dupa emisiunea Next Top Model?

Cristina: Pai…tocmai v-am spus ca am o relatie,ar fi chiar culmea sa o faca :))

Laura: Nu pot spune ca ma asalteaza…nu am primit niciun buchet de flori la usa….dar inevitabil acum sunt mai cunoscuta privitorilor.


- Cum arata pentru voi barbatul cu care ati vrea sa va petreceti toata viata?

Cristina: Puternic si cu simtul umorului. Aaaahhhhh,intelegator si in niciun caz gelos.;)

Laura: Brunet ,inalt, ochii verzi, inteligent, cu vocea lui Aurelian Andreescu….evident ceva departe de realitate…pentru ca in realitate tot ce imi doresc este un barbat puternic.




-Unde ati petrecut Craciunul? Dar Revelionul, unde o sa-l petreceti?

Cristina: Craciunul l-am petrecut in familie, la Buzau. Am mai multe propuneri de Revelion…ramane de vazut…;)

Laura: Craciunul nu exista decat acasa, la Buzau, alaturi de familie si de prieteni apropiati. Revelionul il voi petrece intr-un club , alaturi de Catalin (Botezatu, n.red.) si alti prieteni.
 


Au primit deja oferte sa lucreze in televiziune?

-Ce veti face acum, dupa emisiunea Next Top Model? Veti urma o cariera in domeniu?

Cristina: Vom merge mai departe si cu aceasta cariera, dar mi-ar placea mai mult o cariera in televiziune, cinematografie….Exista anumite proiecte dar pana nu se concretizeaza nu pot spune nimic.;)

Laura: Deocamdata suntem in perioada deciziilor. Vom continua si in acest domeniu dar asteptam sa vedem si ce alte lucruri ne rezerva viitorul.





-Voi ati terminat doua Facultati - Dreptul si Sociologia. Veti activa in domeniu?

Cristina: Sigur ca da, asta este baza noastra pana la urma.

Laura:
Decizii….decizii…pot sa revin cu raspunsul la aceasta intrebare peste o luna?? Te roooog!! :)





-Unde si cum va vedeti peste 10 ani?

Cristina: Nu stiu exact unde dar cu siguranta voi fi milionara. :)))))

Laura: Nu imi fac planuri niciodata pe termen lung….dar stiu sigur ca voi fi fericita!!!


-Pentru multi dintre fanii vostri voi sunteti adevarate dive de la care si-ar dori oricand un autograf. Voi va considerati dive?


Cristina: In niciun caz nu ma consider o diva, nici macar un exemplu. Nu consider ca excelez intr-un anumit domeniu si nici nu am castigat vre-un premiu onorific.:)

Laura: Nuuuuu!!!! Pentru numele lui Dumnezeu, nu ma simt demna pentru acest statut!! Ma bucura foarte mult aprecierea oamenilor, dar nu am inventat Penicilina, nu am scris niciun tratat, nu am castigat niciun Nobel…asa ca nu exista motive pentru a avea fani.


- Numiti 3 femei pe care voi le considerati dive!

Cristina:  Mihaela Radulescu, Andreea Raicu, Malvina Cservensky.

Laura: Mihaela Radulescu, Andreea Raicu, Roxana Voloseniuc.


- Ce nu trebuie sa lipseasca unei dive?

Cristina:  Eleganta, demnitate,cultura.

Laura: Inteligenta, cultura, eleganta, stilul si atitudinea


Ce cred gemenele despre Ramona Popescu , castigatoarea Next Top Model


- Cum vi s-a parut faptul ca Ramona Popescu a castigat concursul? Voi pe cine ati pariat ca va fi castigatoarea?


Cristina: Previzibil…:D Inca de la inceput am spus ca finalistele vor fi Lavinia, Ramona si Denisa. Am pariat pe Lavinia de la inceput, dar datorita faptului ca s-a ingrasat a fost eliminata. Dupa eliminarea ei stiam ca Ramona v-a castiga.

Laura: Ramona mi s-a parut o alegere naturala, tinand cont de faptul ca are 7 ani de experienta in domeniu….este incredibila ca si model. Am pariat pe Lavinia inca de la inceput.


-Inteligenta si cultura generala sunt necesare unui topmodel sau frumusetea fizica este suficienta?

Cristina: Acestea sunt impetuos necerasare oricarei fiinte umane indiferent de domeniul in care profeseaza!!!! Sa fim seriosi, frumusetea ca si tineretea sunt trecatoare si mi se pare ca te-ai jigni singura daca te-ai baza doar pe aspectul fizic. Am o mare problema vis-à-vis de subiectul acesta.;)

Laura: Din cate am inteles in domeniul acesta nu conteaza…pentru mine CONTEAZA FOARTE MULT!!!! Indiferent de domeniu!!!
 



- De ce nu ati fost voi castigatoarele acestui sezon Next Top Model?

Cristina: Pentru noi premiul nu avea nicio relevanta. De la inceput ne-am axat pe savurarea experientei, nu am facut din asta un scop deoarece am fi pierdut lucrurile esentiale si nu ne-am fi bucurat din plin de tot ce a insemnat NTM. Probabil nu am fost potrivite pt acest premiu….sau poate am fost prea bune..:))))))

Laura: In primul rand pentru ca nu ne-am dorit acest lucru…in al doilea rand pentru ca…probabil nu am meritat.


- Aveti un sfat pentru Ramona? De ce ar trebui sa tina cont, din punctul vostru de vedere pentru a avea succes in modelling, dar in acelasi timp sa ramana cu picioarele pe pamant si sa nu se piarda in lumea plina de tentatii si vicii a modei?

Cristina: Ramona profeseaza de multi ani in acest domeniu asa ca nu suntem noi in masura sa-i dam sfaturi in acest sens. Singurul sfat ar fi sa tina cont de faptul ca acum ea a devenit un model pentru multe fete de varsta frageda si trebuie sa se comporte ca atare.

Laura: Sfatul meu pentru castigatoare (indiferent cine ar fi fost ea) este sa-si asume titulatura si statulut pe care l-a dobandit,sa fie cat se poate de constienta ca in momentul acesta a devenit un model pentru mii de fete….iar in Romania oricum suntem in criza de modele demne de urmat ;)
 





 














-Cu care dintre fetele din competitie ati ramas prietene si cu cine nu mai pastrati nici o legatura?

Cristina: Barbieeee!!! Am ramas bune prietene cu Barbara si Lavinia si tinem legatura cu Diana Luca si Ruxandra Postatny.

Laura: BARBARAAAA!!! Barbara si Lavinia ne sunt prietene apropiate! In rest am tinut legatura cu Diana Luca si Ruxandra insa distanta isi spune cuvantul si nu ne putem vedea atat de des cum ne-am dori.


- Cum ati fost primite acasa, dupa eliminarea din concurs? Va recunosc oamenii pe strada?

Cristina: Evident ca am fost felicitate,ai nostri au fost foarte mandri. Da, ne recunosc oamenii pe strada iar senzatia este foarte placuta.

Laura: Am fost primite cu bratele deschise si mila pentru kilogramele care ne-au mai ramas :)). Da, ne recunoaste lumea pe strada si am o satisfactie enorma cand stau de vorba cu oamenii care ne plac si ne sustin indiferent de decizii sau eliminari.
 



-Cu Catalin Botezatu veti pastra legatura? Ati ramas prieteni sau sunteti suparate pe el ca v-a eliminat?


Cristina:  Cu Catalin am ramas prieteni, ne intelegem foarte bine, este un om minunat, un mentor si un foarte bun pedagog. Nu suntem suparate,regulile sunt reguli si trebuiesc respectate indiferent de sentimentele care ne leaga ca oameni. Cum am spus si la eliminare, nu avem de ce sa fim suparate,am fi ingrate sa fim nemultumite deoarece experienta a fost una de vis si trebuie sa le multumim tuturor pt faptul ca am primit aceasta sansa.

Laura: Da, am pastrat relatia cu Catalin,suntem prieteni, este un om extraordinar si sub nicio forma nu suntem suparate pe el. Il iubim foarte mult, a devenit o persoana apropiata sufletului nostru. De fapt intreaga familie il iubeste pe Catalin, inclusiv bunica!!!


sursa foto: Facebook
Anonim spunea...

Si mie tot de gemene mi-a placut cel mai mult. Felicitari pt interviu!

Anonim spunea...

Si mieeeeeeeeeeee!!!!! Le ador! Sunt frumoase si destepte si cu mult bun simt si le doresc sa ramana la fel si pe viitor, indiferent cat de sus vor ajunge!
Va puuuup, Ioana!

CarmenG spunea...

Yeyy ce interviu frumos! Erau preferatele mele. Fete frumoase si inteligente, au fost sarea si piperul emisiunii.

Zuzele spunea...

Multmim frumos! Si noua ne-au placut cel mai mult!

Raluca L.C. spunea...

Mi-au placut inca de la inceputul emisiunii cele doua surori, ele au fost ”sarea si piperul” acolo. Frumoase si inteligente, mi-ar fi placut sa castige. Sper sa se realizeze pe viitor si sa ajunga sus de tot, potential este din plin. Multumim pentru (bi)interviu!

Cupcake Splendens spunea...

wooow ce interviu lung!foarte fain,mi-au placut intrebarile puse de tine,dar si raspunsurile fetelor.
sunt foarte frumoase si talentate. :)

Zuzele spunea...

@ Multumim, Cupcake! :*****

Zuzele spunea...

@ Raluca, multumim si noi fooooarte mult pentru vizita de pe blog si pentru rabdarea de a citi tot interviul:) Toate comentariile voastre sunt citite si de fete :)

Descude spunea...

Dar de ce interviul se termina aici?"- Acum aveti siluete de invidiat. Tineti dieta in continuare sau mancati absolut orice?"

Zuzele spunea...

@ Descude, am remediat problema... Nu stiu ce se intamplase dar am pus interviul din nou: http://www.pentrudive.com/2012/12/exclusiv-binterviu-cu-gemenele-de-la.html

Carin spunea...

Ptea slabe. Ce, astea sunt siluete de invidiat?!?!

Zuzele spunea...

Dupa parerea mea (Zuza O), cam asa arata o silueta de invidiat. Cred ca si Zuza G este perfect de acord cu mine, nu?

Zuzele spunea...

Pentru un model, da, este ideala! Si ele oricum au forme, nu sunt femei snur :) Arata foarte bine si din punctul meu de vedere! Oricum, nu le-ar strica o sarmaluta in plus:)

Laura spunea...

" Acestea sunt impetuos necerasare oricarei fiinte umane indiferent de domeniul in care profeseaza!!!! "
IMPETUÓS adj. 1. aprig, furtunos, impulsiv, iute, înflăcărat, înfocat, năvalnic, nedomolit, nepotolit, nestăpânit, nestăvilit, sălbatic, tumultuos, vehement, violent, (fig.) aprins, viforos, vijelios, vulcanic. (Temperament impetuos.) 2. energic, viguros, viril. (Caracter impetuos.) 3. v. înflăcărat. 4. v. energic. 5. v. dezlănțuit.
IMPERIÓS, -OÁSĂ, imperioși, -oase, adj. (Adesea adverbial) Care este neapărat necesar, care cere o rezolvare imediată. [Pr.: -ri-os] – Din fr. impérieux, lat. imperiosus.
...Just saying.

Madame K spunea...

Dragele mele,sunteti primele,sper ca nu si ultimele,care au spulberat mitul ca modelele sunt mai putin inteligente,ca sa nu zic altfel...
Sunteti doua fete destepte,frumoase,educate,civilizate...
Ar trebui ca multi tineri sa ia aminte...

Zuzele spunea...

Laura, ma bucur ca ai citit cu atentie interviul :)

Ruxandra spunea...

Am citit tot interviul,sunteti cele mai destepte manechine,sau ati fi fost,daca ati fi castigat.Sunteti preferatele mele,ca iubesc!! :*

Anonim spunea...

Laura si Cristina au fost,suntsi vor fi cele mai frumoase pentru mine.Ma inteleg atat de bine cu ele.Niste persoane atat de inteligente,de calculate,de frumoase si de amuzante cum rar mai intalnesti.Sunt mandra ca am ajuns sa le cunosc.Ele trebuiau sa castige,pentru ca Ramona avea experienta si mna,dar pentru mine ele sunt castigatoare.Am incercat creme deep moisture body lotion care au recomandat-o ele si face minuni.Crema pentru ten mixt Ivatherm la fel.Recomand.Oricum,lumea are nevoie de modele inteligente si frumoase ca ele.felicitari pentru articol si felicitari gemenelor.:* :* :*

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search