duminică, 30 decembrie 2012

From flab to fab

Nu exista "Nu pot!", ci doar "Nu vreau!". Sa fie clar pentru toata lumea, cu atat mai mult pentru cei si cele care se chinuie sa scape de cateva kilograme, fie pentru a intra in rochia masura 36 care arata atat de bine pe manechin, fie pentru ca doctorul a fost transant: "Slabesti sau mori!". Uneori, aceasta ultima motivatie nu da nici un rezultat. Este ca in cazul fumatorilor carora li se spune, pe (aproape) patul de moarte ca o singura tigara le poate bate cuie in cosciug, iar ei cer un foc.
Din punctul meu de vedere acesta este o dovada de egoism fata de tine insuti si, mai ales fata de ceilalti, atunci cand spui "si daca mor, ce?". Anyway, vroiam sa va arat cateva poze ale unei femei care a reusit sa-si schimbe nu numai aspectul fizic, ci intreaga viata pentru ca A VRUT! Si as vrea sa cred ca nu este un specimen unic pe planeta!





"Aratam groaznic. Ultimul lucru pe care mi-l doream era sa fiu fotografiata de paparazzi. Refuzam sa ies din casa. Nu imi dadeam seama cat de grasa eram, dar acele fotografii facute la plaja m-au facut sa realizez ca nu am un corp perfect, ci din contra. Eu aveam impresia ca am putina celulita, dar de unde? Eram cat casa.", a declarat Josie Gibson.
Adelina Eneșca spunea...

Uf! Eu sufar de lipsa tonusului muscular in ultima perioada... M-am reapucat de sala, dar nu am ambitie suficienta...Sunt un rac autentic, ce sa-i faci...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search