duminică, 23 decembrie 2012

O impletitura superba in doar 10 minute



Inainte de toate, acesta nu este, DIN PACATE, parul meu, ci al Georgianei de la mondenlasuperlativ.blogspot.ro , prietena mea frumoasa si tanara mamica, iar pentru botezul puiutului ei am fost sa ne infrumusetam la Salonul Ambrosya. Amandoua am primit cate o manichiura impecabila, cu lacuri OPI si cate o coafura. Am optat pentru ceva rapid pentru ca deja eram in intarziere si bebele trebuia sa ajunga la biserica si avand in vedere parul foarte frumos si bogat al Georgianei, era imposibil sa fie coafat bucle, asa cum si-a dorit ea, intr-un timp foarte scurt! Subsemnata a venit cu ideea unei impletituri, iar una dintre fetele de la Ambrosya mi-a citit gandurile si i-a facut o impletitura superba foarte, foarte repede, in timp ce i se facea manichiura! :)


Impletitura era si mai frumoasa in realitate, iar Georgiana a stralucit toata ziua, ca o mamica fericita ce este si a primit multe complimente pentru coafura!
Si eu am primit o coafura foarte draguta, naturala si rapida, insa nu am fotografiile la indemana sa vi le arat.
Prin urmare, si eu, si Georgiana va recomandam cu mare drag salonul Ambrosya pentru ca echipa este formata din profesionisti adevarati (manichiura, make-up, cosmetica, coafor), salonul este foarte dragut, personalulul primitor si prietenos, produsele folosite sunt de cea mai buna calitate (Joico, Academie, OPI, Tigi...), iar preturile foarte prietenoase si ele!
Adelina Eneșca spunea...

Ce frumoasa e impletitura! O sa imi fac si eu intr-o zi :)

Zuzele spunea...

@ Adelina, poti sa-ti faci singura??:)

Anonim spunea...

Ce par frumos are prietena ta! superb!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search