vineri, 14 decembrie 2012

Si Ivatherm a pregatit cadouri pentru Craciun

Pachetul Anti-aging SYNERGY
Un cadou util este si unul foarte bine primit. Reface- rea lipidelor pielii, cu efect de optimizare a hidratarii tenului in sezonul rece si mentinerea aspectului sau tanar, reprezinta un obiectiv de ingrijire pentru care merita sa alegi pachetul- CADOU SYNERGY, cea mai noua gama anti-aging Ivatherm. Comanda-l in magazinul online Ivatherm sau cumpara-l din farmacii, beneficiind de o reducere de 20% la fiecare dintre cele doua produse: serul si capsulele anti-aging! 
Informatii complete despre aceste produse, pret si modalitate de cumparare gasiti AICI


De Craciun, ofera femeilor speciale din viata ta un cadou magic! Cremele anti-aging UNA impresioneaza prin eleganta ambalajului, parfumul sofisticat, textura delicata, formula bogata in cele mai noi si eficiente ingrediente active, printre care extrasul de celule stem vegetale. Comanda in magazinul online Ivatherm pachetul-CADOU cu crema pentru conturul ochilor GRATUITA sau cumpara-l din farmacii!  
Informatii complete despre aceste produse, pret si modalitate de cumparare gasiti AICI
 

Cel mai frumos cadou de Craciun vine de la Ivatherm! Pregateste-te pentru petrecerile si noptile albe ale sfarsitului de an aplicand cremele regenerante ale gamei antirid cu Viniferol®! Pielea ta isi recapata prospetimea, ridurile se reduc, iar cearcanele se estompeaza. Ofera femeilor speciale din viata ta pachetul-CADOU cu crema pentru conturul ochilor GRATUITA! Il poti gasi in magazinul online Ivatherm si in farmaciile partenere. Informatii complete despre aceste produse, pret si modalitate de cumparare gasiti AICI
 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search