joi, 27 decembrie 2012

Vocea Romaniei: Julie Mayaya

Sunt fani ai Juliei in zona?
Cine cu cine a tinut in competitia Vocea Romaniei? Am prieteni care se bucura ca a castigat Julie Mayaya, altii il votasera pe Vizi, altii pe Scobiola, in timp ce altii mi-au zis ca nu ultimul nu prea avea de ce sa castige avand in vedere ca este un consacrat printre debutanti... Eu cred ca el era sigur ca va castiga...Asta-i viata!

Unknown spunea...

foarte bine ca a castigat Julie...Tibi era cunoscut deja chiar nu merita!!!
de data asta s-a castigat pe drept

Unknown spunea...

Eu nu cred ca Julie are cea mai buna voce...nu-mi place deloc ca a castigat ea :D

Anca spunea...

In sfarsit a castigat o fata un concurs in Romania! eu am votat-o desi la alte editii am votat cu vizi sau fely donose. Acum july m-a convins si pe ea am votat-o. Scobiola pur si simplu nu a stralucit in finala, e bun, f bun dar nu m-a convins sa ridic telefonul sa dau sms.

ale saioc spunea...

mie mi-a placut reactia lui Horia :X:X Cat suflet a pus omul ala in acest concurs :X:X Ma bucur pentru el, nu pentru ea... personal, cred ca trebuia vizi

Mirela Niculai spunea...

eu chiar ea vroiam sa castige; era singura care-mi facea pielea de gaina; mie-mi plac vocile puternice

ABeautyTale spunea...

Ca sa fiu sincera, am fost putin dezamagita. Nu neaparat ca a castigat Julie, ci ca era in echipa lui Brenciu care mi-e antipatic la maxim!
Mie Vizi mi-a placut cel mai mult si pe el l-am si votat.

violeta elena cristea spunea...

Ma bucur ca a castigat Julie ...trebuie sa recunoastem ca din cei 4 care au ajuns in finala ea are cea mai buna voce ...mie mi-a placut mult si Fely dar si baiatul cu ochelari din Timisoara ....daca ajungea si Fely in finala imi era greu sa aleg intre ea si Julie ...amandoua au voci bune si pot canta orice transmit emotie ...eu una am fost dezamagita ca Scobiola a ajuns pana in finala ...credeam ca se vor face magarii si el va fi castigatorul dar ma bucur ca nu a fost asa ...si inca ceva multi au comentat de Julie ca e urata ...etc. sau de Fely ca e grasa ...dar a fost un concurs de voce nu de frumusete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search