joi, 24 ianuarie 2013

Cetona de zmeura, cel mai bun produs de slabit


Sunt fan Dr. Oz. De cand am vazut la el in emisiune ca promoveaza Cetona de zmeura ca unul dintre cele mai bune produse pentru slabit, increderea in doctorul cel simpatic m-a convins si pe mine sa cumpar un flacon de Cetona de zmeura . Nu l-am cumparat de pe site-urile promovate pe google si pe Facebook, pt ca era foarte scump produsul, peste 200, 250 de lei. Am cumparat dintr-un magazin naturist, unde a costat 61 de lei. 
Dar hai sa incep cu concluzia: chiar este ceeeel mai bun produs de slabit intalnit de mine vreodata!!! Am slabit 5 kilograme intr-o luna si jumatate, fara a tine niciun pic de dieta sau sa fac sport. Recunosc, sunt sedentara si nu ma mandresc cu asta.....Ganditi-va ca au fost Sarbatorile de iarna, ca am fost plecata o saptamana la munte, unde erau numai minunatii gastronomice, si eu tot am slabit. Am luat cate 2 pastile pe zi. Una dupa micul dejun si una dupa pranz. Ma simt excelent si mai am jumatate din a doua cutie. O sa mai cumpar inca o cutie si apoi cred ca ma voi opri, dar de azi m-am apucat si de un regim de viata echilibrat, care sper sa-mi devina si un stil de viata,  pentru ca nu vreau ca dupa ce voi termina pastilele sa ma ingras la loc.

Iata ce contine cetona de zmeura : 
Compozitie: 
Cetona de zmeura (rubus ssp.) – 300 mg
Ceai verde (camellia sinensis) – 200 mg
Cofeina anhidra (coffea arabica) – 100 mg
Amestec propriu: pulbere de otet din cidru de mere (malus domestica), pulbere de grapefruit (citrus paradisi), alga marina (laminaria spp.), Acai (Euterpe oleracea), concentrat 4:1 de mango african, resveratrol (polygonum cuspidatum).
Cetona de zmeura regleaza digestia, ajuta in curele de slabire, are efect termogenic si accelereaza metabolismul.
Cetona de Zmeura (in limba engleza Raspberry Ketone ) este un extract concentrat de zmeura ce tinde sa devina un "jucator" important in lupta impotriva grasimilor.
Este un produs natural, recomandat de specialisti in curele de slabire. El actioneaza pe mai multe cai in procesul de slabire:
Nivelul ridicat de cetona din organism stimuleaza productia de adinopectina, un hormon care este responsabil de controlul apetitului si al nivelului de grasimi. Accelereaza arderea grasimilor transformandu-le in energie.
Favorizeaza dislocarea grasimilor din straturile adipoase. Inhiba absorbtia si acumularea grasimilor in organism.
De asemenea, cetona are rolul de creste nivelul de norepinefrina, un hormon care induce lipoliza, cu alte cuvinte descompunerea celulelor de grasime.
Suplimentele alimentare in general vizeaza anumite zone ale corpului, insa Cetona de zmeura este un supliment cu un scop general de ardere a grasimilor. Nu are efecte secundare si functioneaza pentru toate tipurile de corp. Astfel, zmeura previne obezitatea, fiind si un bun adjuvant in tratarea acestei afectiuni.
alina 25 spunea...

Buna ! Am tot cautat ...de unde ai luat produsul ?

Zuzele spunea...

De la plafar.ro

DRESSING- UL SIMONEI spunea...

te urmaresc in fiecare zi chiar daca nu las comentari si cred ca am fost pe aceeasi lungime de unda cu tine, citeam cu o seara inainte despre cetona de zmeura si chiar ma gandeam cum sa fac sa imi cumpar si am vazut ca e cam scump si a 2 a zi ai postat tu despre el, si m-am bucurat enorm, asa ca mi l-am comandat si eu de la plafar si maine imi va ajunge , in concluzie iti multumesc frumos , cu drag, Simona

Mihaela spunea...

Fetelor, sa scrieti si voi daca slabiti cu ele. Am rezerve legate de pastilele de slabit, in general, si pot slabi si fara ele, dar poate ceva mai lent si cu mai multa grija. Acum am 51 de kg (158cm), si vreau sa mai slabesc 3-4 kg maximum. M-ar interesa daca acestea Adams au avut rezultate la mai multe fete.

coco spunea...

chiar ? o sa incerc :) , multumesc !

mariana spunea...

astea de la adams nu sunt printre cele mai bune, eu am luat si nu au avut efect. tropical thin e mai bun, eu am luat cand am fost in america si am slabit 8 kg de la el. cititi mai multe informatii pe cetona de zmeura

Anonim spunea...

Eu mi-am luat cetona de zmeura pura de aici http://slabirerapida.webs.com
si este chiar foarte buna. Anterior, am incercat cea de la Adams Vision dar n-am vazut nici un rezultat din pacate.

raspberry ketone cleanse spunea...

Informativ articolul. citind astazi unele bloguri legate de cetona de zmeura am dat peste un produs nou Raspberry Ketone Cleanse. Contine 600 mg de cetona la doza zilnica si pana acum pare cel mai bun raport calitate pret de pe piata din Romania. Puteti citi mai multe accesand site-ul Raspberry Ketone Cleanse

Anonim spunea...

Buna! Mi-am luat si eu cetona de zmeura de la Adams acum vreo 10 zile, dar inca nu am vazut niciun efect, inafara de asta ca le luam dupa cina si nu puteam sa adorm pana la 3-4 dimineata! :)) La tine cand si-au facut efectul? am vazut ca ai scris ca ai slabit 5kg in 40 zile, dar eu nici macar unu nu am dat jos in 10! :( Si vreau sa slabesc vreo 6-7. :(

elena spunea...

si eu am luat pastile de la Adam's si mi-au redus semnificativ pofta de mancare,chiar am reusit sa tin si regim(ceva ce pt apetitul meu era imposibil de realizat)am slabit 3kg intr-o saptamana!!acum am inceput dieta dukan(3zile)iau si pastilutele..vedem ce-o iesi!!!

Anonim spunea...

Eu cred ca e mult marketing in toate treburile de ganul asta!

Anonim spunea...

Am cumpărat şi eu Raspberry ketone complex, de la Adams Supplement, am dat 64 de lei pe el. Îl iau de două săptămâni şi pot spune că rar îmi mai e foame, dar deşi mănânc foarte puţin (o salată verde sau o porţie de ciorbă pe zi) pot spune că slăbesc fooooarte puţin, în două săptămâni de mâncat simbolic şi doar sănătos, am slăbit cam 4 kg. Ca idee când mă apuca să ţin diete drastice de genul ăsta slăbeam chiar şi 2 kg pe zi. Chiar la începutul anului ţinusem o dietă similară, o masă sănătoasă pe zi, şi slăbisem pe marţi până vineri seară de la 63 de kg la 57. Nu pricep logica. Parcă pastilele astea încetinesc slăbitul, dar pe de altă parte e mult mai uşor să ţii dietă cu ele, pentru că nu îţi e foame. Cred că sunt bune pentru cine vrea să se menţină, să mănânce normal, dar să nu ia proporţii. Pentru cineva ca mine ce mănâncă 2 săptămâni buruieni... e dezamăgitor.

Gabriela Puscasu spunea...

Oameni buni! Cum puteti fi nemultumiti ca pierdeti 2kg pe sapt???? E perfect. Corpul, stomacul, ficatul in special, se imbolnavesc daca slabesti mai mult intr-o saptamana! Si inca ceva: MANCATI !!! Cautati dietele pt culturisti si cei care fac fitness, sau chiar pt gastrita si faceti-va un mod de viata din ele. Astfel o sa va puteti permite sa mancati si ceva dulce sau niste nachos la film fara sa suferiti ca v-ati incalcat dieta. 5 mese pe zi, portii mici, dar nu exagerar! O portie numai buna de piept de pui are 200g. 2 dintre mese pot fo doar gustari, dar nu neaparat. Cabd nu mananci sau mananci prea putin se intampla unul din doua lucruri: te imbolnavesti sau te ingrasi. 2kg pe saptamana pierdute sunt perfecte !! Rabdarea te tine sanatos in acest caz.

Anonim spunea...

Buna fetelor, am inceput o cutie de tropical thin; va tin la curent

Anonim spunea...

am cumparat si eu o cutie de la Adams ,am si folosit ,dar fara nici un rezultat.desi scria pe cutie ca va reduce pofta de mancare,nici macar asta nu a facut.inainte de a cumpara produsul am cautat pe net sa vad cine a mai folosit si majoritatea spuneau ca e apa de ploaie ,dar am zis sa incerc,mai ales ca e recomandat de dr.Oz.cei care au avut rezultate cu cetona de zmeura,au folosit pastile de la alta firma producatoare,care substanta activa e in cantitate mai mare,nu cele de la adams.

diana spunea...

Am tinut un regim de 4 saptamini cu putine alimente, absolut fara carbohidrati si cu cetona de zmeura. Nu am slabit deloc, desi altadata cind flaminzeam asa tot cintaream cu 2-3 hg mai putin. Acum, nimic. Sunt f, dezamagita. A tinut si o amica, ea a slabit 2 kg, dar in acea perioada mergea si la masaj, insa ea nu s-a infometat, a mai mincat si cite ceva dulce. Ce sa mai spun?

Nicole spunea...

Poate nu e indicat sa te infometezi. La asta te-ai gandit? Organismul cand il infometezi se autoapara si depune. Ideal e sa mananci la 3 ore putin. Adica 2-300g mancare, cam 1000-1200kcal pe zi. Iti poti imparti cum vrei tu aceste calorii. 1 kg corp are 7000kcal. Tu trebuie doar sa scazi din caloriile pe care le consumi. Daca scazi de la 2500 la 1200 sunt 1300kcal. Ceea ce inseamna ca vei slabi aproximativ 1kg pe saptamana. Da stiu, dureros, dar nu se ingrasa nimeni 30kg intr-o luna ca sa le slabeasca tot intr-o luna. Ne ingrasam in timp din diferite motive. Trebuie rabdare, perseverenta si dorinta. Eu am 63kg. Daca nu mananc o zi sau mananc foarte putin, a doua zi am63,5. In schimb, daca mananc de 5 ori pe zi cate putin, a doua zi am 62,7. Si mananc. Dimineata 2 nectarine, mai tarziu putina carne cu o rosie, mai tarziu (la pranz) o salata cu de toate - rosii, castraveti, ardei, ceapa, branza, carne, 2-3 masline, apoi 1-2 mere sau pepene sau struguri, apoi mananc cealalta jumatate de salata ramasa de la pranz. Apa si vointa. Cateodata mananc 2oua fierte pisate cu branza de vaca, orez cu legume, legume cu carne, o felie de paine cu branza(gen feta). Depinde de ce-i place fiecaruia. Daca tie iti plac bananele, mananca 2 banane pe zi, una dimineata, una la a 4-a masa. Nu stiu, ideea e sa nu reduci totul drastic. Eu dupa ce slabesc 2kg de ex, in 1-2 sapt, reintroduc painea -2,3 felii pe zi. O inmoi in salata sau cu muschi, ca un sandwich, cu somon si almette. Mai mananc si dulciuri, ciocolata/ biscuiti, o clatita, un pahar de suc (cola, fanta - din astea nesanatoase).Dar verific constant (dimineata si seara) greutatea ca sa nu adaug sute de grame. Asta ca sa mentin corpul la acea greutate, sau poate chiar sa mai slabesc. Dupa cateva zile 2-3 reduc iar tot la fructe/legume/carne/lactate/apa. Si tot asa. Acum o luna aveam 67kg. Azi am 62,5-63. N-am facut sport deloc. Ma apuc la 60. (1,74 inaltime) Trebuie sa devii constienta de orice mananci si sa transformi asta intr-o rutina. Si eu ma opresc cateodata la iaurtul cu fructe, sau la fornetti, sau la prajituri. Si seara cand am ajuns la numarul de calorii necesare pe ziua respectiva. Dar incep sa gandesc constient. Cat am mancat eu azi? Pai am cam terminat caloriile necsare, iar astea au nu stiu 600kcal. Clar nu iau sau daca iau, iau o lingura de prajitura, apoi mananc un mar, beau un pahar cu apa si somn. (Cu toate ca nu e bine sa mananci inainte de culcare cu minim 2-3 ore, asta e, se mai intampla). Revin, ca sa slabesti trebuie autodisciplina, schimbarea modului de gandire, si constanta. Clar apar rezultate. Somnul e iar un factor foarte important. Consumam in jur de 4-500kcal in timpul celor 8 ore necesare de somn. Sunt multi factori de care trebuie sa se tina cont. Succes tuturor si sper sa ajute cu ceva ceea ce v-am scris.
Revin, nu ne-am ingrasat 10-15-20kg intr-o luna ca sa slabim intr-o luna. Ne-am ingrasat in timp. Cum am putut manca in plus si am ajuns la o greutate mare, putem sa fim constiincioase si sa slabim in timp, frumos si fara reveniri nedorite la greutatea initiala. Slabitul si un corp frumos tin de disciplinare pe viata. Nu 2 saptamani. Succes si rezultate spectaculoase!

Anonim spunea...

Buna fetelor!Am 17 ani,si as dori sa iau aceste pastile,dar am primit sfaturi sa nu le iau,deoarece afecteaza organismul care este in crestere.Voi ce credeti?

Anonim spunea...

Eu am luat si am slabit 2,1kg in 3 zile ...sunt multumita sper sa o tin tot asa ..

Anonim spunea...

Am cumpărat si eu zi sa vedem va tin la curent����

Unknown spunea...

produse herbalife
produse slabit
Nutritie24.ro, produse Herbalife pentru o alimentative sanatoasa, produse pentru slabit, suplimente alimentare, produse pentru imunitate, gustari sanatoase, detoxifierea organismului, shake-uri energizante.
http://www.nutritie24.ro

jo spunea...

de astazi incep si eu.va tin la curent

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search