vineri, 1 februarie 2013

I love Academie. Vreau Academie. Fond de ten regenerant Academie!


Nu-mi aduc aminte cand am facut cunostinta cu brandul Academie (fondat in 1926 -puteti citi AICI istoria lui); nici nu mai stiu ce produs m-a cucerit initial pentru ca, de atunci si pana in prezent, absolut orice crema, lotiune, serum Academie au fost de la senzational in sus! Si preturile lor sunt senzationale, insa in privinta lor chiar pot spune ca sunt justificate! 
In vara trecuta v-am vorbit despre Academie Stick Solaire si multe dintre voi m-ati crezut pe cuvant, asa incat magazinul Topline a ajuns la zero cu stocul de produse din gama Bronzecran. La fel si clinicile Silhouette care comercializeaza Academie. N-as vrea sa sune ca o lauda, dar, la naiba! Chiar ma laud! :) Am "obligat" multe persoane sa-si goleasca portofelul la momentul acela! :)


Urmeaza sa va povestesc despre un serum bestial de la Academie! Sa-mi aduceti aminte ca n-as vrea sa uit! :) Si neaparat mai am de trecut in revista o crema hidratanta de foarte buna calitate, evident Academie, care mi-a salvat tenul de la moarte sigura in iarna asta :) Indiferent cat l-as fi protejat de frig pana acum, mai mereu era deshidratat si nu de putine ori m-am trezit dimineata cu nasul plin de cojite, insa in iarna asta am reusit sa scap. Mai am cam jumatate de tub din crema asta minune si sper sa-mi ajunga pana spre vara cand, din nou, pielea mea sensibila si cu o personalitate greu de suportat, va reactiona la schimbarile de temperatura prin uscare, inrosire, descuamare...

Cand m-a anuntat Corinuta de la Topline ca Academie a lansat si un fond de ten, parca il prinsesem pe Mos Craciun asezandu-mi cadourile sub brad! Atat de happy am fost!:) Chiar ma si gandeam la un moment dat de ce Academie nu are in palmares si un astfel de produs. Sau o fi avand si pana acum si n-am stiut eu.. Sa-mi fie rusine, daca e pe-asa!

Fond de Teint Soin Régénérant/ Regenerating Treatment Foundation de la Academie trebuie sa fie un produs exceptional si da, sunt sigura de asta chiar daca nu l-am testat inca! 

PROMITE:
  • Hidratare intensa şi de lunga durata 
  • Pentru un ten uniform 
  • Ascunde imperfectiunile, porii dilataţi, liniile fine şi petele 
  • Îmbunatateste fermitatea tenului 
  • Confera o culoare frumoasa
  • Reduce semnificativ liniile fine si adanci
HIDRATARE
 
3% Hidratare de de origine vegetala - Extract de palmier si nuca de cocos cunoscute datorita  proprietatilor hidratante.
3% Extract de Imperata cylindrica – Aceasta planta  subtropicala, bogata în potasiu are proprietati hidratante si protectoare (confera hidratare de lunga durata)
0,5% Provitamina B5 – Proprietati de regenerare, catifelare si hranire.

ANTI-AGING

3 % Extract de orez japonez  - Lupta împotriva deteriorarii  dermei; influenteaza  actorul principal  din matricea extracelulara: fibronectinul.
3 %  Peptide Biomimetice  3% – Activeaza sinteza colagenului, a fibronectinului si a acidului hialuronic. Confera fermitate pielii si reduce liniile.

STRALUCIRE

0,5% Iluminator pentru ten – Mica powder are proprietati unice de reflexie care confera tenului luminozitate. Pielea arata satinata si isi recapata stralucirea instantaneu!

Fondul de ten tratament cu efect regenerant Academie costa 190 de lei si poate fi cumparat din magazinul Topline (Bulevardul Regina Maria 14, București). Produse Academie pot fi cumparate online si de AICI

BeautySpell.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search