marți, 19 februarie 2013

Seducatorul si pupabilele, actorii Yves Rocher din sceneta de Dragobete's Day

Ehei, dragele maicii drage, apai seducatorul aista despre care as vrea sa va povestesc mi-a iesit in cale, la drum de seara -virtual, for the moment- printr-un mesager Yves Rocher -na, ca si rimeaza- cu numele Irina Mosor, zana buna si frumoasa - ca orice zana, normal- insarcinata de imparatie sa duca vorba-n lung si-n lat despre minunile care se zamislesc in laboratoarele frantuzesti de potiuni si pomezi dichisite!
Jude Law, the one and only seducator
Nu fiti prea curioase in privinta seducatorului pentru ca nu-i nici Jude Law, nici Ryan Gosling si nici macar Tom Cruise sau Javier Bardem! Seducator poate fi chiar iubitul, fratele, colegul tau! Depinde de ochii care privesc...
Gata, destul cu metaforele! A trecut Valentine's Day, what the heck, destul cu dulcegariile, inimioarele si declaratiile de -mai mult sau mai putin- amor!
Asadar, barbati din toate colturile...tarii/lumii... care, cum vreti sa va adunati... daca va vreti seducatori, cel putin parfumati-va corespunzator! Si cand spun corespunzator, nu degajati miresme de lamaita daca aveti 70 de ani si nici nu fiti oriental-vanilat-lemnosi daca sunteti un pusti de 14 ani caruia ii e rusine sa ridice ochii din pamant cand il saluta o colega de clasa! Pur si simplu nu se pupa!

Parfumul costa 99 lei
Parfumul pe care Yves Rocher il propune unui barbat care se stie si chiar este puternic, seducator, senzual se numeste Ambre Noir. Cica "afirma puterea de seductie la masculin"! Si se mai spune ca este "o apa de toaleta ce imbina intensitatea notelor lemnoase puternice cu senzualitatea ambrei, pentru a crea o dependenta irezistibila"! 

Este oriental-lemnos -asa cum trebuie sa miroasa orice barbat care se vrea seducator, daca ma intrebati pe mine- , iar creatorul acestui parfum este Christophe Raynaud

Notele parfumului Ambre Noir sunt ambra, paciuli, boabe de tonka, vetiver, cedru si lavanda. 

« Mi-am dorit sa exprim ceea ce ar putea fi puterea de seductie la masculin. O afirmare a barbatului însusi, un semnal puternic al virilitatii sale, dar cu o anumita doza de rafinament. Am creat aceasta nota contrastanta, o abordare a luminozitatii si prospetimii, pentru a lasa loc fatetelor definitiv senzuale, mult mai puternice... dorinta de a lasa în urma o mireasma ce creeaza o dependenta irezistibila... », spune creatorul.

Pentru a fi si mai seducator, seducatorul care se parfumeaza cu Ambre Noir ar trebui sa foloseasca si deodorantul Ambre Noir si gelul-sampon pentru par si corp Ambre Noir! Sa stie o treaba, nu de alta! Ori este seducator, ori nu mai este, cum ar zice un ilustru ganditor al timpurilor noastre! Nu-i mai retin numele, ma scuzati! Oricum, nu era seducator, deci nu-i mare paguba ca nu vi-l mentionez! :-)


Asa, sa trecem mai departe!
Pupabilele mentionate si ele in titlul povestii sunt buzele pe care s-ar asterne balsamul de buze cu aroma de zmeura, tot de la Yves Rocher si el. Va dati seama ce-ar iesi daca s-ar intalni cu seducatorul? :-))
Haideti ca am luat-o razna de tot! Eram doar un pic tra la la, dar e clar ca trebuie sa trec pe medicatie serioasa pentru ca ceaiul de tei nu-si mai face efectul in cazul meu!:-))
Balsamul de buze costa 8.90 lei
Pana imi iau reteta, mai pot sa-mi imaginez un cadru feeric in care personaje principale sa fie "buzele delicioase, pline de savoare" - cum le prezinta Irina- si pupabilele zmeurabile -cum le spun eu- si seducatorul irezistibil, parfumatul viril, dar rafinat, din povestea Ambre Noir...
Hai ca acus vine Dragobete's Day, ocazia autohtona de a va da frau sentimentelor, voi astia indragostiti! Asa ca, repejor, fuguta dupa zmeura si ambra lui Yves Rocher! :-))

Puteti intra in magazinul online Yves Rocher printr-un click pe bannerul de mai jos 

Yves Rocher

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search