vineri, 22 martie 2013

Sa gatim un balsam pentru buze!


In urma cu putin timp am fost invitata de fetele din echipa Deci se poate la evenimentul de lansare Toleriane Teint by La Roche-Posay, fond de ten disponibil in doua variante: spuma cu efect matifiant, pentru pielea sensibila cu tendinta de ingrasare si crema cu efect hidratant pentru tenul usor deshidratat. Eu l-am preferat pentru testare pe cel dintai, Toleriane Teint Mattifying Mousse Foundation si sunt foarte incantata de alegerea mea, dar despre fondul de ten un picut mai tarziu pentru ca acum as vrea sa va dau reteta pentru un balsam de buze 100% natural pe care vi-l puteti prepara singure, acasa!

Echipate cu sorturi, cantar, recipiente si ingredientele necesare unei asemenea operatiuni, am gatit, impreuna cu fetele frumoase din blogosfera de beauty, un delicios balsam de buze cu aroma de portocale, usor dulceag si foarte hidratant, in incinta farmaciei Centrofarm din galeria comerciala Feeria Baneasa.
Nu sunt foarte sigura, dar am convingerea ca ingredientele au fost cumparate din magazinul online mayam.eu pentru ca pe eticheta uleiului esential de portocale pe care l-am folosit era trecut brandul Mayam. Asadar, daca va bate gandul sa va preparati singure un produs excelent pentru buze, caruia ii puteti controla culoarea dupa bunul plac, in functie de cat de multa pudra rozalie adaugati la final, stiti de unde puteti cumpara materia prima. 
Din cantitatile trecute pe reteta noua ne-au iesit vreo 6 recipiente cu balsam pentru buze umplute ochi, asa ca investitia se justifica!

Anonim spunea...

Interesant...deci chiar se poate:)si mai ales ca stii exact ce ingrediente ai pus in balsamul de buze:)

Zuzele spunea...

Da! Si se prepara foarte foarte usor! :) Aroma poate fi adaugata dupa bunul plac, sunt numeroase uleiuri esentiale care ne pot lasa buzele aromate/delicioase... sarutabile:)

Stefania spunea...

Din cate stiam uleiul essential de portocale este fotosensibil si nu prea este recomandat cand te expui la soare.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search