miercuri, 13 martie 2013

Suprize, suprize de la Nivea: unt pentru buze delicioase si catifelate


Am o colectie impresionanta de balsamuri pentru buze! 
De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, am avut pentru ca multe dintre ele si-au gasit incet, incet, adapost in diferite alte posete cochete de prietene merituoase :), dar nici ca regret pentru ca "din pumnul care sta strans nu se pierde nimic, dar nici nu se aduna nimic"... Era o vorba de genul asta... Iar eu am observat ca pe masura ce daruiesc ceva, indiferent ce - obiecte, zambete, sentimente, atentie, grija, ajutor, timp...-, primesc altceva, mai mult, mai bun, mai frumos! 

Nu mai tin minte cat timp a trecut de cand n-am mai avut un balsam de buze Nivea, insa nu cred ca voi uita vreodata aroma specifica a celui cu cirese care nu mi-a lipsit din geanta toata perioada facultatii! A nu se intelege prin lipsa mea de memorie ca am terminat facultatea acum cativa ani lumina :-))
Cumva, am evitat clasicul balsam de buze Nivea cu cirese pentru ca ultima amintire legata de el nu este prea placuta si tot avand atatea astfel de produse spre testare n-am mai avut timp pentru altceva. 


Acum doua zile, cand a intrat in birou un curier cu o punga maaaare, alba, in brate - doua, de fapt, pentru ca una ii era adresata colegei mele- am sarit de pe scaun de parca il prinsesem pe Mos Craciun de-un picior, mai ales ca observasem ceva chestiuni colorate, briose gen :D, in bratele lui. Instinctul meu de... Sherlock Holmes nu m-a inselat si da, era vorba despre briose foarte delicioase, dupa cum aveam sa aflu cinci secunde mai tarziu!
Fiecare dintre cele trei briose, cu vanilie, cu zmeurici si cu ciocolata + frisca aveau drept corespondent cate un unt pentru buze Nivea din noua colectie primavara/vara 2013 ! Ingenioasa ideea de prezentare, trebuie sa recunosc! 
Jos palaria in fata echipei care s-a ocupat de aceasta campanie!


"Se spune că o aromă plăcută îţi va rămâne mult mai mult timp în minte decât un peisaj frumos pe care îl admiri vizual, putând declanşa instant amintirea unor momente sau experienţe pe care le-ai trăit la un moment dat.  De exemplu, mirosul şi aroma de lapte cald cu cacao îţi va aminti instant de serile de iarnă petrecute alături de bunici, în timp ce parfumul florilor tale preferate s-ar putea să te ducă cu gândul la acea primă iubire din adolescenţă. Mirosurile plăcute declanşează asocieri pozitive în creierul nostru, afectându-ne în mod pozitiv simţurile, ajutându-ne să ne relaxăm şi să ne lăsăm copleşiţi de aminitiri plăcute.
Noul răsfăţ pentru buze sub formă de unt de la NIVEA îşi propune să realizeze exact asta – să-ţi livreze o experienţă senzorială de neegalat, îmbătându-ţi simţurile cu arome delicios de irezistibile. Formula cu unt de shea, un ingredient bogat în vitamine, apără pielea buzelor împotriva factorilor externi. Uleiul delicat de migdale, cu un conţinut ridicat de vitamina E, ajută la hidratarea şi calmarea pielii foarte uscate, pentru catifelare unică şi de durată. Ce obţii? O atingere catifelată, ce durează, un gust delicios şi un aspect strălucitor şi sănătos al buzelor.
În funcţie de aroma ta preferată, poţi alege din cele trei variante de unt de buze NIVEA (pret: 11.25 lei)
•  NIVEA Lip Butter cu aromă de vanilie şi nuci de macadamia este produsul perfect pentru momentele când buzele tale au nevoie de o „gustare” delicioasă. Aroma fină şi dulce a vaniliei, în combinaţie cu uleiul extras din nuci de macadamia este recunoscut pentru faptul că protejează pielea împotriva frigului şi îi menţine nivelul optim de hidratare. 
•  NIVEA Lip Butter cu aromă de zmeură. Mirosul plăcut al zmeurei şi gustul uşor acrişor-aromat te vor face dependentă de acest unt de buze. Untul de shea şi uleiul fin de migdale asigură nivelul optim de hidratare a pielii buzelor.
•  NIVEA Lip Butter Original. Formula hidratantă, pe baza tehnologiei Hydra IQ, conţine unt de shea şi ulei de migdale, echilibrând nivelul de hidratare al buzelor lăsându-le senzaţional de catifelate. Untul de buze NIVEA Lip Butter Original este perfect pentru tine dacă ceea ce îţi doreşti este o îngrijire naturală, neutră, fără parfumuri. "
Pofta buna! :)

Unknown spunea...

Wow,prezentarea e o idee superba!!:) Foarte fain:) M-as fi bucurat si eu sa primesc o asemenea surpriza;)

Adelina Eneșca spunea...

Vaaai, ce bine arata briosele acelea! Mmmm... Sar nici unturile nu sunt mai prejos. Nu am avut ocazia sa le incerc, dar l-as lasa pe cel ci zmeura sa imi indulceasca buzele. Si pe cel cu vanilie, bineinteles! Si pe cel original... Uf! Decizii, decizii...

Anonim spunea...

Arata minunat ca nici nu stiu ce as alege, dar probabil tot vanilia as alege-o...

Radu Adina spunea...

Wow..ce bine arata.Sa le folosesti sanatoasa

Anca spunea...

Inedita metoda de prezentare trebuie sa recunosc :) imi fac si mie cu ochiul atat balsamurile cat si prajiturile
Sa le folosesti cu placere

http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

Rokolla spunea...

Arată foarte bine si mă gandsc sa caut si eu aceste balsamuri. Toată iarna am folosit balsamuri clasic de la Nivea cu căpsuni si si-a făcut treaba. Sunt sigura ca si acestea sunt bune

Unknown spunea...

Mă tentează și pe mine unul. De unde se pot cumpăra ?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search