miercuri, 3 aprilie 2013

Despre spuma de ciocolata cu zero calorii

N-am traversat eu pamantul in lung si-n lat, dar atat cat mi-a fost dat sa umblu in cei 30 de ani de viata, nu mi-a fost dat sa cunosc om mai gurmand decat mine! Va spun cu toata sinceritatea si nu cred ca exista un singur om in preajmea-mi care sa ma contrazica!

Cand mi se pune pata pe ceva anume, te miri ce, as manca si cu ochii! Ma trezeste noaptea din somn cate o pofta de bruschete, incat nu mai pot inchide un ochi pana nu mananc cel putin o felie de paine crocanta, unsa cu ulei de masline si rumenita in cuptor pana cand devine aurie, imbalsamata cu niscaiva usturoi pisat fin si stinsa cu bucatele de rosii cherry din cele gustoase peste care arunc o ploaie fina, dar densa de busuioc verde. Ce mai, o minune!
Nu-i asa ca v-am facut pofta? :))
Intr-o seara, intr-o discutie despre Moroccanoil cu doua prietene, respectiv Ioana si Cristina, m-am trezit ca Voda prin loboda spunandu-le ca
as manca un ou fiert, dar nu orice fel de ou, ci ala nici tare, nici moale, usor cleios, bla bla, descrierea fiind insotita de gesturi si onomatopee, ca se uitau fetele ca la urs! :)) Si Ioana, cu ochii mari: "Doamne, n-am auzit pe nimeni vorbind atat de mult si in felul acesta despre un ou fiert!" :))
Problema este ca ma trezesc poftind la parfumuri si nu asa cum pofteste o femeie gravida la pantofi si genti, pofte care musai trebuie satisfacute pentru ca nu exista om pe lume cu inima atat de haina incat sa refuze asemenea doleante speciale, ci pofte din alea de la care iti ploua efectiv in gura! Bine... celebra "manca-te-ar mama" este la ordinea zilei! Creme, farduri, pantofi, sampoane, parfumuri, caini, pisici, genti, pe toate le-ar manca mama!


Acum vreo luna am traversat un moment special de "manca-te-ar mama" cand am cunoscut fondul de ten Toleriane Teint Mattifying Mousse de la La Roche-Posay pentru ca textura produsului este aidoma unei spume aerate de ciocolata, de-a dreptul savurabila cu lingurita, peste care eu as presara o mana de cirese si merisoare confiate. 
Cand mi-a fost prezentat produsul de catre frumoasele fete din echipa decisepoate, am fost legata la ochi si rugata sa identific fondul de ten prin comparatie cu o spuma adevarata de ciocolata. Am cam stat pe ganduri pentru ca mi-a fost aproape imposibil sa diferentiez fondul de ten de ciocolata, atat de interesanta este textura acestuia!

Or mai fi si alte produse cu textura similara, habar nu am, insa eu, una, nu am mai vazut asa minunatie! M-a fascinat la prima vedere si continua sa ma impresioneze pozitiv in fiecare dimineata pentru ca indiferent cat de prost as fi dormit, indiferent cat de pana-n barba ar fi  cearcanele sau cat de urati ar fi monstruletii care mai apar pe ici, pe colo, in anumite momente ale lunii, "spuma de ciocolata" de la La Roche-Posay imi da curaj sa scot capul in lume!
De cateva ori mi s-a intamplat sa nu aplic o crema hidratanta inaintea fondului de ten si asta n-a fost un impediment in calea obtinerii unui machiaj perfect. Spuma aerata se repartizeaza foarte bine, nu lasa urme inestetice, asa cum se mai intampla in cazul produselor similare, matifiante, care de regula usuca excesiv pielea si necesita drept baza de machiaj o crema intens hidratanta. Mi s-a intamplat si mie si am vazut si pe chipul altora dare colorate stranse in zona barbiei, a tamplelor sau cojite de piele uscata in jurul nasului, a gurii sau pe frunte si asta din cauza unor fonduri de ten care matifiau excesiv un ten si asa deshidratat.

In cazul Toleriane Teint Mattifying Mousse Foundation nici vorba de asa ceva!
Se intinde ca o crema hidratanta, cea mai fina pe care ai atins-o vreodata, acopera tot ce este de acoperit, uniformizeaza nuanta tenului, confera luminozitate, o stralucire naturala, de piele sanatoasa, dar matifiata, in acelasi timp. Pielea este foarte fina la atingere, catifelata, fara a fi unsuroasa, porii dilatati abia daca se mai vad, iar sebumul este vizibil redus, pana seara tarziu. Machiajul ramane la locul lui, pielea nu luceste, indiferent cat de stresanta ar fi ziua cu pricina, pelicula mata ramane pe pozitii, insa nu va imaginati ca arata ca o masca dizgratioasa, ca o tencuiala aplicata in triplu strat de un zidar nepriceput :) 

Toleriane Teint este prima gama de fond de ten care foloseste o tehnologie pentru rezistenta de lunga durata. Tehnologia ELASTOGEL confera texturilor o elasticitate si flexibilitate de neegalat. Rezistenta la suprafata pielii este garantata pentru intreaga zi.

Toleriane Teint Mattifying Mousse Foundation este disponibil in cinci variante de nuante, care pot fi testate in farmaciile Centrofarm: 01 Ivory, 02 Light Beige, 03 Sand, 04 Golden Beige, 05 Honey Beige. 
Eu am varianta 03 si, desi pare foarte inchisa, se adapteaza foarte bine nuantei tenului meu, fara a fi sesizata vreo diferenta inestetica in comparatie cu pielea de pe gat sau decolteu. Fondul meu de ten a fost folosit zilele trecute si de o prietena cu pielea mult mai bronzata decat a mea si, de asemenea, culoarea s-a adaptat perfect!

Noua gama de fonduri de ten Toleriane La Roche-Posay nu contine conservanti sau parfum, fiind astfel recomandate persoanelor cu piele sensibila si intoleranta si, foarte important, are factor de protectie solara SPF 20.
In schimb, in compozitia produsului se regaseste Perlita, un ingredient activ, anti-sebum, pe baza de siliciu, cu o putere de absorbtie de cinci ori mai mare decat talcul.
Pret: aproximativ 80 de lei


Anonim spunea...

Mi-ati facut pofta de fondul asta de ten :))

SuntFrumoasa spunea...

mie mi-ai facut pofta de ciocolata :( si sunt la dieta :(( hate u

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search