marți, 16 aprilie 2013

Lacramioarele lui Guerlain

De 1 mai,1561, regele Carol al 9-lea oferea doamnelor de la Curte lacramioare ca simbol pentru noroc, traditie care a devenit un obicei popular si s-a mentinut pana in Franta zilelor noastre. 
In onoarea acestui obicei, Jean Paul Guerlain a creat un  buchet special de lacramioare, editie limitata Le Muguet, un parfum plin de viata, verde si capricios ce intampina primavara, lansat in editie limitata in fiecare an, din 1998 si pana in prezent.
Sticluta este diferita de la an la an, insa notele parfumului se patreaza intr-o proportie destul de mare, aroma predominanta fiind aceea de lacramioare.
La noi nu stiu sa fi aparut acest parfum, de fapt, sunt aproape sigura ca nu a fost importat, cel putin nu in parfumeriile obisnuite pentru ca sunt lansate doar cateva zeci de sticlute in lumea intreaga si parfumul costa cateva sute de euro.
Guerlain este casa mea de parfumuri preferata, alaturi de Dior, si mi-ar placea foooooooooooarte mult sa am Muguet-ul 2013, dar aceasta dorinta ar putea fi indeplinita doar daca s-ar strange sa faca o vraja toate zanele si zanii pe care ii cunosc! :)



Maria Ionescu spunea...

Ma intreb cum miroase parfumul. Probabil ca e foarte scump si nu si-l permite orcine. :(

Adelina Eneșca spunea...

Ohh...Guerlain!!! Ce mult iubesc aceasta casa. Suspin si visez la Muguet...

Anonim spunea...

http://www.elle.fr/Beaute/News-beaute/Parfums/Parfum-precieux-le-Muguet-refleurit-chez-Guerlain-2676892

Cica ar fi 400 euro...
<3 sa faca si la stile mai putin scumpe ca mie mi-ar conveni :D

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search