luni, 1 aprilie 2013

O zi capsunata


In general fug de parfumurile fructate pentru ca eu mi-s mai orientala, vanilinata, de fel! Imi plac parfumurile tari, dulci-amarui, puternice, care iti muta nasul din loc - vorba prietenelor mele! Nu ma regasesc foarte bine printre aromele foarte florale/fructate, insa exista si parfumuri lejere care ma atrag ca un magnet! 

Pe pielea mea nu s-a regasit vreodata un parfum capsunos! Geluri de dus, creme si uleiuri pentru corp, da, insa parfum, niciodata si marturisesc ca am cam evitat astfel de arome. Le consideram mult prea girlish, prea pentru copilasi dragalasi si nicidecum pentru o femeie de 30 de ani ca subsemnata. Apropo, daca iti te saluta copiii cu "saru'mana" inseamna ca esti batrana? Ah, si chiar mi-au zis cateva persoane in ultima jumatate de an "doamna"!!!! Si nu eram in deux-pieces, ba din contra: in blugi rupti, sandale cu platforma si tricou alb semi-trasparent cu vedere spre sutienul animal print! Si totusi.... "doamna"... really??!!??
Am reusit sa depasesc momentul, dar nu mi-a fost prea usor! Sper doar sa nu se repete prea curand ca n-am starea psihica necesara sa fac fata unei asemenea trairi...:)

Cu mainile uleiate, din umar pana-n unghii, cu Strawberry Beautifying Oil-ul din poza si apoi parfumate cu apa de toaleta, tot cu capusunele si ea, astazi chiar ca m-am simtit ca o fetita cu codita! Tot biroul mirosea astazi a capsuni si-a veselie si-a primavara si-a fericire!
Multumesc The Body Shop pentru stropul de bunadispozitie pe care mi l-ai oferit azi!
Si pentru ca m-ai facut sa nu ma simt doamna! :)

Anonim spunea...

Eu am 29 de ani,si aproape in fiecare dimineata ma intersectez cu pustoaica vecinilor care imi spune:"saru mana,ce mai faceti?".Stiu ca o face din respect,insa ma simt batrana.Am fost pusa in multe posturi penibile,de catre cei care ma vad mai batrana decat sunt. Mary

mihaela spunea...

Uite, eu am o mare problema cu zmeură si capsunele din parfumuri si produse cosmetice.... Mi se par două note compromise iremediabil de fructatele comerciale, e tare greu să iasa naturale! E drept ca fructatele nu sunt chiar genul meu favorit si poate sunt eu nedreaptă!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search