sâmbătă, 11 mai 2013

Giveaway La Roche-Posay: castiga 3 fonduri Toleriane Teint!

Planuisem sa dau startul concursului La Roche-Posay fix de ziua mea, pe 8 mai adica, insa am avut ceva probleme cu blogul si am fost nevoita sa-l aman pentru aceasta dimineata/zi superba de sambata a lui mai cand soarele straluceste exact atat cat trebuie, pasarelele canta, izvorul susura... :-))
Asadar, sa nu mai lungim vorba ca cine stie ce campi as mai putea bate si sa va spun ca puteti castiga trei minunate fonduri de ten Toleriane Teint abia lansate pe piata, doua matifiante si unul hidratant! Fiecare premiul este completat de cate un pix branduit La Roche-Posay si un stick de memorie sub forma de doctoras :)


Despre minunatul fond de ten Toleriane Teint matifiant, fin ca o spuma de ciocolata si pe care il ador pe zi ce trece mai mult, mai ales ca acum am posibiltatea sa-i testez calitatile si la temperaturi ridicate, am scris AICI.

A fost gandit pentru o piele normala, usor grasa careia sa-i regleze productia de sebum si sa o lase fina si catifelata, insa nu toate prietenele mele au tenul astfel si s-au declarat extrem de incantate de calitatea lui. Astfel, isi face treaba la fel de bine si pe piele normala, uscata sau foarte uscata pentru ca textura lui nu este menita sa deshidrateze, sa usuce si sa dea senzatia de piele care tine. Nici vorba! Functioneaza ca o crema foarte bine care hidrateaza, inainte sa acopere imperfectiuni si imi place foarte mult ca nuanta se adapteaza excelent culorii pielii pe care este aplicata. Eu folosesc fond de ten matifiant numarul 3 si pare foarte inchis, exact ca o spuma de ciocolata si nu sunt vreo diva cu pielea de abanos, insa intins bine pe piele, se uniformizeaza perfect si nu lasa urme vizibile intre barbie si gat. Aceeasi nuanta a fost testata si de cateva prietene cu pielea mult mai deschisa decat a mea si daca initial s-au speriat ca ar fi mult prea inchis, s-au linistit imediat ce au vazut ca se adapteaza culorii pielii lor. 
Ah, si desi matifiant, nu lasa aspect de masca, nu incarca absolut deloc tenul, nici macar nu se cunoaste ca ar exista fond de ten pe fata. In schimb, matifiaza si lumineaza pielea! 

Varianta hidratanta a noii game de fonduri de ten Toleriane Teint este ceva mai cremoasa, destinata tenurilor care au nevoie de un pic mai multa hidratare, normale, uscate si foarte uscate. Poate fi folosit la fel de bine de toata lumea, insa persoanele cu tenul gras si foarte gras ar trebui sa mai aplice si un strop de pudra in zona T daca nu isi doresc luciu, dar trebuie sa va spun ca luciul nu este unul inestestetic, ci un glow foarte dragut, sexy in stilul machiajului preferat de Jennifer Lopez :) Dati un google daca nu stiti despre ce vorbesc! :)

Concursul debuteaza acum si dureaza fix o saptamana, timp in care voi va trebui sa intrati pe pagina de Facebook a blogului, AICI adica, pentru ca giveaway-ul La Roche-Posay este de tipul Like si Share. 
Insa, pentru cele dintre voi care nu aveti Facebook, presupun ca pot face o exceptie si va ofer ocazia de a participa la tragerea la sorti in urma inscrierii prin mail (trimiteti mail catre 5 prietene cu divedecarton@yahoo.com in CC prin care le anunatati acest concurs).
Conditii:
Rox ane spunea...

Mi-ar prinde bine acum pe aceste calduri un astfel de fond de ten, mai ales ca am probleme in a-mi gasi unul care sa vina de hac sebumului.
Like: Rox Anne
Shar: https://www.facebook.com/love.addicti0n/posts/10200847272926306

Si, evident, de as castiga mi-as dori varianta matifianta. Merci!

Anonim spunea...

foarte frumoase premiile...asi dori sa castig fondul de ten Toleriane Teint matifiant...ana maria.multumesc

Anonim spunea...

Buna! Aleg fondul de ten matifiant Lrp deoarece am tenul mixt si ma atrage textura de spuma. Multumim pentru concurs si pentru premiile oferite !
doinitzasv@yahoo.com

Anonim spunea...

Buna! Aleg fondul de ten matifiant Lrp deoarece am tenul mixt si ma atrage textura de spuma. Multumim pentru concurs si pentru premiile oferite !
doinitzasv@yahoo.com

B.A.D spunea...

Particip. Eu as vrea fondul de ten hidratant.
Adriana Delia Barar
adrystyle@yahoo.com

Dara DarLyst http://darlyst.wordpress.com/ spunea...

Mi-as dori sa incerc fondul de ten matifiant. Cred ca este mai potrivit tenului meu pe timp de vara.

Unknown spunea...

Like: Popa Monica
share: https://www.facebook.com/moony11/posts/10200947282382459
As dori fondul de ten matifiant, mi-am cumparat BB crem-ul si cred ca se potriveste pt persoanele cu ten normal, eu din pacate il am mixt, cu probleme...

ramona spunea...

Buna!Particip si as vrea fondul de ten matifiant.
FB Lizuca Guzulescu
share https://www.facebook.com/lizuca.guzulescu/posts/591737170845569

Anonim spunea...

Folosesc produsele si chiar mi as dori un fond de ten hidratant.

Unknown spunea...

fb: irina olteanu
share: http://www.facebook.com/irina.olteanu.94/posts/3039209955269
mi-ar placea fondul de ten matifiant

Adelina Eneșca spunea...

Ma inscriu si eu :)
Share: https://www.facebook.com/adelina.tomescu/posts/521395151254093
Nume fb: Adelina Tomescu
Mi-as dori fondul de ten matifiant.
Imi plac produsele LRP si as vrea sa am ocazia sa incerc acest produs!

Anonim spunea...

Un fond de ten hidratant mi se pare cel mai potrivit pentru tenul meu.
FB MAdalina Draistaru
madalina_adam@yahoo.com

Poisoned Purple spunea...

Salut, voiam sa te felicit pentru ca deschizi concursul si pentru persoanele care nu folosesc fb! Ma frustreaza ingrozitor sa vad cum pe aproape toate blogurile se presupune ca lumea "trebuie" sa foloseasca site-ul ala. Personal nu il folosesc si nu il suport, asa ca initiativa ta are two thumbs up! :) poate se termina si isteria asta odata.

uKa spunea...

De acord cu Poisoned Purple.Mii greata de fb asta!!!

Corina spunea...

Share:https://www.facebook.com/corina.pantiru.1/posts/327065714088053
Imi doresc fondul de ten matifiant

Bianca Roxana spunea...

Foarte fain concursul, nu pot decat sa iti multumesc.Ai sa faci 3 fete foarte fericite!

Ana de la CateUnPicDInFiecare spunea...

Of, ce concurs interesant! LA multi ani pentur 8 mai! Imi pare rau ca n-am fost pe faza :(
Particip si eu la concurs, am dat si share pe facebook si iti scriu si aici ca sa iti mai pot spune o data La multi ani!

Anonim spunea...

Am incercat si eu sa postez comentariul meu de doua ori deja. Poate a treia oara va fi cu noroc!

Eu tot caut un fond de ten perfect pentru tenul meu cu probleme, dar pana acum nu l-am gasit. Mereu combin cate doua fonduri de ten sa obtin nuanta perfecta. Sper cu toata fiinta mea ca Toleriane matifiant sa fie cel pe care-l caut mai mult decat pe printul pe cal alb!:)

Asadar ma inscriu si eu in concurs.
raluca.anutza@yahoo.com

Rokolla spunea...

Eu as vrea fondul de ten matifiant.
Numele cu care am dat like Papadopol Ramona
share http://www.facebook.com/ramona.papadopol.5/posts/456943374387637
mail rokolla@yahoo.com

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search